@Amelia- да свършило е.
Moderator: Moridin
Да, но зависи коя преводаческа група предпочиташ...има анонс и за втори сезон.Свършило ли е?
Миии, може би просто не можеш да оцениш, колко уникално идиотско е. Нямаш изграден вкус за кретениите е не може да им се насладиш.На мен и 1вия на PSG ми се стори глупав и се отказах.
Филмът беше МНОГО як! Ма много! Кьон съвсем добре си психяса, даже коментирах със Сашо, че за пръв път виждам адекватна избарана в детайли реакция в аниме на някво такова значимо събитие като промяна на целия свят. Бавен и дълъг беше, ама без да дотежи. Личи си, че са се старали - имаше разни дребни жестове на персонажите, анимирани в подробности - създава усещане за живот и реализъм. И основния плюс - центриран беше върху Кьон (който сега ми е още по-любим - защо не правят такива пичове и в шожотата) и имаше доста малко от досадната врякаща Харухи и досадната блееща Асахина.
Сериалът имаше (както и помнех) някои жестоки попадения и някои не чак толкова жестоки. И доста откровено тъпи. А 8те серии, които ни повтаряха периода 17ти - 31ви август от лятната ваканция бяха много интересна хрумка и много добре изпълнени, но ми направиха сериозен брейн демидж. Окей, и аз се почувствах в лууп като тях, ма 8 серии ми дойдоха прекалено много. Мисля че разбирам кво й е било на Нагато...
Не е алфата и омегата на аниме индустрията, ама е едно от по-добрите и заслужаващи си заглавия. Сашо не може да изтърпи Харухи обаче и отказва да го догледа. Но страда от недостоверна героиня. Харухи се предполага да е няква изключителна и да търси алтернативното и различното. Това ни се казва в прав текст. А кво виждаме? Залитане по стандартни мое и фетиш лайна и поведение на стандартна японска ученичка, само дето по-лигава от обикновено. Що не ги правят като Нодаме, начи? Гледаш я и виждаш, че верно е хахава и гениална.
Томоказу Сугита (сеюто на Кьон, Гинтоки и както се оказа и Маяма в Хъни енд Кловър) е създаден за саркастични и/или драматични монолози. Ебати гласа! От ролите му досега обаче Гинтоки е единствената, която му пасва, сякаш е правена за него. Кьон някак не го свързвам толкова с тоя глас. Маяма - хептен. Сигурно съм обременена от паметта за Гинтоки и затова гласовия трансфер не ми влиза добре.
А забеляза ли гаврата с Бехелита?Amelia wrote: Изгледахме и Панти и Стокинг с Квототаммубешеимето и сме много във възторг. Много, много, много кенефна простотия на едно място, съчетана със зашеметяващия стил на Хироюки Имаиши (режисьор на Дед Лийвс и Гурен Лаган). Пак ще се гледа и ще се закупи като му дойде времето. Музикалния клип, спермо-спасяването на редник Раян и оня епизод, в който нашите два патки не излязоха от стаята, а само си приказваха, ми станаха любими.
/a/ wrote:[...] considering Imashi himself declared that
- Spoiler: show
От hidden track-а на Fallen Angelelizabeth99 wrote:
- Spoiler: show
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest