Гледано напоследък, Part 2

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Jan 06, 2011 10:24 pm

Реших се да го гледам.Защо?Защото намерих картинка в която панти е облечена като Лейди гага :lol: :lol: Явно се ебават с нея,това ще си заслужава.
@Amelia- да свършило е.

alshu
Elder God

Post by alshu » Fri Jan 07, 2011 4:26 pm

Amelia
Свършило ли е?
Да, но зависи коя преводаческа група предпочиташ...има анонс и за втори сезон.

Лично мен ме изкефи първи епизод, но нататък продължиха с прекалено големи простотии и го дропнах след 3-4 серии...просто не бях в настроение за такива неща.
Може пък да го хвана и да го изгледам наведнъж.

Правилно изказване на Alexis за Gundam 00 -A wakening of the Trailblazer...визуален нърд-газъм.

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Fri Jan 07, 2011 5:35 pm

На мен и 1вия на PSG ми се стори глупав и се отказах.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jan 07, 2011 6:29 pm

Яяяяяяяя, алшуууууу! :D
Добре дошъл тук.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

alshu
Elder God

Post by alshu » Fri Jan 07, 2011 11:05 pm

Strelok
На мен и 1вия на PSG ми се стори глупав и се отказах.
Миии, може би просто не можеш да оцениш, колко уникално идиотско е. Нямаш изграден вкус за кретениите е не може да им се насладиш. :lol: :lol: :lol:

Amelia
Spoiler: show
Добре дошъл тук.
Сметнах, че тук ще го прочетеш по-бързо, но Клеймор-фен-а ме изпревари.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jan 07, 2011 11:30 pm

Е, аз следя и двата форума всеки ден :)
Те и двата са поумрели в аниме-секциите обаче. :lol:

И да не съм офтопик: Гледаме Honey and Clover сега и мисля следващото аниме, което подхванем да е насочено изключително към мъжка аудитория, че пребозахме от романс. А аз някъде тайничко сама ще изгледам Кланад и Харухи (че съм му гледала само първия сезон), щото Александър май няма да иска да вижда вътрешността на японска класна стая през следващите няколко месеца. А, да, понеже ми дойдоха ФМП бокссетовете, през ваканцията изгледахме Фумофу, първия сезон и малко от ТСР - та се вдъхнових да дочета квото са превели от новелите - цели две са се появили от минала година досега! Аз прочетох едната - мноо бой, мноо нещо, ма след миналата дето беше стил "империята отвръща на удара" за ФМП вселената, тая ми дойде толкова оптимистично и добре. Като ми остане време ще видя и втората. Остават още две, дето са издадени миналата година, и приключваме. УЖАСНО се надявам да ги анимират до края, при това ако може студиото и хората, работили по Фумофу и ТСР, че първия сезон е ТОЛКОВА насран от Гонзовци...

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Jan 07, 2011 11:51 pm

ИЗГЛЕДАХ ПЪРВИ ЕПИЗОД НА PANTY AND STOCKING WITH GARTERBELT!!!! :suck: :suck: :metal: :metal: :panda: :panda: :monkey: :monkey: Уникален!Абсолютна пародия на американски картууни,филми,похвати и всичко възможно но със екшън който все пак си е як!Та имаме оръжия-гащички и чорапогащи,лайняно чудовище и негър-свещеник със афро! Знаех си че щом е от режисьора на Гурен Лаган ще е яко.На всичко отгоре и саундтрака е добър.

Едит: Изгледах още 3 епизода. Гениално е бе! Малко по-подробно за героите: Панти е руса, облечена като някоя тийн звезда и не може да живее без секс, Стокинг е готик лоли със лилава коса и не може да живее без сладко, а Гартърбелт е негър католически свещеник със афро който на всичко отгоре е и педофил. :lol: Does this remind you of anything? Арта е точно като за американски картуун направен въпреки че във всеки епизод има един-два кадъра в типичен аниме стил които обикновено показват Панти и Стокинг (повярвайте ми гледката си заслужава).Иначе структурата е monster of the week въпреки че има и пародийни епизоди (то кои ли не са) без чудовища като Sex and the Daten City и High School Nudical. Всеки епизод е разделен на две истории пак като във американските картууни, музиката е рок, джей-поп, техно и други, много е яка. Дразнеща особеност на арта е че когато убият чудовище дават негов макет със анимиран бекграунд който експлодира (макетът) .Чудовищата са гениални-захвърлени вещи, хора умрели по-нелеп начин които после стават чудовища от лайна, сперма и такива ядящи слипове и гащички.

alshu
Elder God

Post by alshu » Sat Jan 08, 2011 8:52 pm

Amelia
изгледам Кланад и Харухи
Ако ще хващаш и Харухито задължително изгледай и аниме фима. Той излезе наскоро на дискове и го преведоха. Сюжетът му е над нивото на втори сезон, а визуално е доста красив.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 13, 2011 9:55 am

Догледах Хъни енд кловър - все така добро, както го помня. Джосеите са хубаво нещо, показват, че някъв процент от жените все пак еволюират в интелигентни и разумни създания.

Изгледахме и Панти и Стокинг с Квототаммубешеимето и сме много във възторг. Много, много, много кенефна простотия на едно място, съчетана със зашеметяващия стил на Хироюки Имаиши (режисьор на Дед Лийвс и Гурен Лаган). Пак ще се гледа и ще се закупи като му дойде времето. Музикалния клип, спермо-спасяването на редник Раян и оня епизод, в който нашите два патки не излязоха от стаята, а само си приказваха, ми станаха любими.

Изгледах и Харухи - оригинален сериал + добавени серии от 2009-а + пълнометражен филм. Пействам си мнението от аниме.лудост:
Филмът беше МНОГО як! Ма много! Кьон съвсем добре си психяса, даже коментирах със Сашо, че за пръв път виждам адекватна избарана в детайли реакция в аниме на някво такова значимо събитие като промяна на целия свят. Бавен и дълъг беше, ама без да дотежи. Личи си, че са се старали - имаше разни дребни жестове на персонажите, анимирани в подробности - създава усещане за живот и реализъм. И основния плюс - центриран беше върху Кьон (който сега ми е още по-любим - защо не правят такива пичове и в шожотата) и имаше доста малко от досадната врякаща Харухи и досадната блееща Асахина.

Сериалът имаше (както и помнех) някои жестоки попадения и някои не чак толкова жестоки. И доста откровено тъпи. А 8те серии, които ни повтаряха периода 17ти - 31ви август от лятната ваканция бяха много интересна хрумка и много добре изпълнени, но ми направиха сериозен брейн демидж. Окей, и аз се почувствах в лууп като тях, ма 8 серии ми дойдоха прекалено много. Мисля че разбирам кво й е било на Нагато...
Не е алфата и омегата на аниме индустрията, ама е едно от по-добрите и заслужаващи си заглавия. Сашо не може да изтърпи Харухи обаче и отказва да го догледа. Но страда от недостоверна героиня. Харухи се предполага да е няква изключителна и да търси алтернативното и различното. Това ни се казва в прав текст. А кво виждаме? Залитане по стандартни мое и фетиш лайна и поведение на стандартна японска ученичка, само дето по-лигава от обикновено. Що не ги правят като Нодаме, начи? Гледаш я и виждаш, че верно е хахава и гениална.

Томоказу Сугита (сеюто на Кьон, Гинтоки и както се оказа и Маяма в Хъни енд Кловър) е създаден за саркастични и/или драматични монолози. Ебати гласа! От ролите му досега обаче Гинтоки е единствената, която му пасва, сякаш е правена за него. Кьон някак не го свързвам толкова с тоя глас. Маяма - хептен. Сигурно съм обременена от паметта за Гинтоки и затова гласовия трансфер не ми влиза добре.

Oui. Je suis garbage.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Jan 13, 2011 10:33 am

И аз съм голяма фенка на Томоказу Сугита след като го гледах в Toward the Terra и в The Wallflower. Всъщност го харесах в първия сериал, нищо че ролята му там е сравнително малка. Но все пак предпочитам съименника му Томоказу Секи.

БТВ, ако ти се гледа нещо кретенско тествай Shinryaku! Ika Musume. Доста абсурдна история за една момиче-сепия, която решава да покори човечеството. Пълно с кретензими и сериите са в общи линии от по няколко кратки части, които не са задължително свързани.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

alshu
Elder God

Post by alshu » Thu Jan 13, 2011 11:07 am

Ika Musume рулира!
Това де...всички я тормозят и манипулират! :lol:
Всички герои в анимето са абсолютно MOE и в същото време непоправими кретени.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Jan 13, 2011 11:08 am

Amelia wrote: Изгледахме и Панти и Стокинг с Квототаммубешеимето и сме много във възторг. Много, много, много кенефна простотия на едно място, съчетана със зашеметяващия стил на Хироюки Имаиши (режисьор на Дед Лийвс и Гурен Лаган). Пак ще се гледа и ще се закупи като му дойде времето. Музикалния клип, спермо-спасяването на редник Раян и оня епизод, в който нашите два патки не излязоха от стаята, а само си приказваха, ми станаха любими.
А забеляза ли гаврата с Бехелита? :lol:
http://store.picbg.net/pubpic/71/AA/7e6 ... 5771aa.jpg
Прочее, какво мислиш за финала? Дори за болен мозък като мен беше брейнфък а това накрая със
предателството на Стокинг не разбрах дали са от онези ебавки за един епизод или наистина е демон?
:lol: Оооооо, а само като се сетя ми става кеф как
Чък се превърна в някъв дзвер!
:P БТВ не знам дали е от сигурен източник но някой от Анимес във темата за сериала беше куотнал от някакъв сайт че
/a/ wrote:[...] considering Imashi himself declared that
the Demon Sisters are canon futa.
:shock: :lol: Доста доуджини ще се пръкнат след това изявление.

Божееееее, за малко да забравя да питам! Какво мислиш за ОСТ-то?Мен много ме кефи при все че е мега лигав. За бога слушах Lateralus на TOOL и във същото време си тананиках Fly Away Now. :lol: А ми е много мъчно че само веднъж в целият сериал видяхме трансформацията на Скенти и Нийсокс. :( Има слухове че новият сезон ще се казва Panty vs. Stocking.

П.П. При все че ми хареса финала все пак цитирам-
elizabeth99 wrote:
We got trolled by Gainax.
От hidden track-а на Fallen Angel
Panty: Hey Stocking! I heard our anime Panty & Stocking with Garterbelt has got the green light for a sequel thanks to its popularity!
Stocking: What? Who the hell decided that?
Panty: Speaking of a sequel... how about a trilogy? Hell, let's go further! We will reach season one hundred! A Hollywood remake is not a dream!
Stocking: Hey wait, Panty!
Panty: In fact, this planet is too small for us! Panty in the space! The whole universe will be calling my name!
Stocking: Shit!
Panty: So when will it start?
Stocking: How should I know, shitty bitch!
Panty: Coming up next, Panty & Stocking with Garterbelt Season Two!
Stocking: Wait! I told you it hasn't been decided yet! But, practically speaking, it's up to director Imaishi now, right?
Last edited by Claymore on Thu Jan 13, 2011 11:28 am, edited 1 time in total.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Jan 13, 2011 11:23 am

Claymore, мощно спойлиш финала за хората, които не са изгледали сериала.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jan 13, 2011 11:25 am

Аз тъкмо щях да пиша че вчера го почнах - и вече разбрах какво става :evil:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 13, 2011 10:54 pm

Да, внимателно със спойлерите.

Иначе музиката на Панти ме кефи безобразно много и страшно подхожда на сериала. Въпросният качва цели нива стилност и куулнес така. Мисля да си дръпна ОСТ-а и да си го слушам.

Гаврата с Бехелита я видях и много и се зарадвах. Но досега най-яката и болна гавра с Бехелита беше в Гинтама някъде в последните аркове.

А за финала - и аз не знам как стоят нещата. Не съм търсила из нета да видя дали наистина ще има продължение. Ще разберем по някое време, предполагам.

Oui. Je suis garbage.