мдам... оревахме всичко, че не останаха предизвикателства вече и снощи рейда ни дойде малко нанагоре..

демек, пролича си, че част от танковете ни са дингнали 80 лвл в събота/неделя... нямат си, завалийките, още екипировка за 25-човека инстанси... а и не само те...
и аз, миличката, си нямам ни за дпс, ни за статсове

и съответно не можах да танквам Конниците... е, танквах - няколко пъти по няколко секунди, ама не можаха да аут-хилнат дмж, който понасям

пък и той не е малко - около 9.5к холи дмж на всеки 2 сек., че толкова му е каста на Конника, дето танквах... за сравнение - на същия този Конник в 10-човека инстанс, получавах по 3к. дмж на хит...
и така... поизмъчихме хилърите, докато рекоха "няма да танкват магетата, уориъри ще са"...

а мене така ме кефи мързеливо да си танквам, пък то по-лошо бе, че и двете магета не знаехме какво се прави като не танкваме

ама бързо се оправихме де... та новите танкове вече си оцеляваха и трябваше просто да се организира добре останалата част от битката с размяната на мелее-Конниците... и така - след няколко опита ги убихме и разчистихме Милитари-крилото... (този път с Готик преди Конниците, си нямахме проблеми - избихме мобовете в ливинг и ъндед-частта и той падна от първия път)...ама бяхме покаталясали де...
и потеглихме към абоминатите... заразчиствахме и хоп - уайп на зелените блобчета

някой мина напред и боди-пула ги дръпна в още неразчистеното помещение... тръгнахме 2 от 4-те магета да правим Близард, ама от нас само едно бе с импруувнат Близард, пък то не правеше.. и общо взето ефекта бе да правим просто дмж върху тях и да им дърпаме агрото без да ги забавяме... смешно ми е, че народа си мисли, че винаги като правим Близард има и забавящ ефект

както и да е - бая народ си мреше поединично и групово после на тях, защото те много бързо се вдигат по пътя...
разчистихме и няколкото групички преди Пачверк... и там се почна новата мъка

танковете ни мрът като мухи

хилърите ги наспамваха, че и без мана оставаха, ама то това не може да компенсира липсата на екипировка... и така - уайп след уайп... аз поне се накефих на дмж си, въпреки скапаната си екипировка

файър-магетата бяхме в първата 3-йка... но това не събаряше бос-а

и така - много пъти
по едно време решиха най-добре облечения ни танк - един друид, да офф-танква, защото офф-танка поема повече дмж... и тръгнахме пак... и изненадааа - падна... та така...
имаше още 20-тина минути до края на рейд-времето ни, ама си бяхме каталясали и рейд-лидера съвсем адекватно даде край на рейда и ни покани да се поупражняваме над претичване на пътечката с блобчетата, че Ланито да няма празна вечер и по този евент

не ни посрами момичето - измря си послушно в края на пътечката

а офицера ни маге, магарето, тури портал за Даларан в средата на пътечката с блобчетата

ама на мен сърце не ми даде да рискувам живота на и на без това много умиращите същата вечер рейдващи, та опнах друг портал на чистичко и безопасно място и възмутих зевзеците

тегава вечер, но поне паднаха босовете... да видим как ще е тази
* * *
Драгън, честито!