Търся...
Moderator: Moridin
Какъв точно модел си е взел, че и мен силно ме интересуват именно 40 инчовите Full HD Самсунги?Corwin wrote:Човек, боцни един 40 инчов Самсунг - има брутални ФулХД модели за по 1400 лв - един приятел си е взел, много хвали. Size does matter...
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Някой да знае wireless network device (включващо се през USB нещо, другите варианти за жалост не ми вършат работа), което хем да има линукс-ки драйвър, хем да е (сравнително) евтино? Знам, че повечето могат да се подкарат с ndiswrapper, но това, което имам в момента (Belkin N1, май) не ще и не ще
пък и не обичам да разчитам на компютърджийските си способности, когато става дума за нещо, което съм платил...

- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми... ако ти върши работа, от магазина на Comel Soft на Раковска ми е
Всъщност, ако трябва да бъда съвсем честен, под Linux още не съм я пробвал как работи - вкъщи просто я пъхнах в USB порта на FreeBSD-то си (7.1-STABLE) и тя си тръгна 
Току-що я пъхнах в USB порта и на Linux-кия си лаптоп, с Debian testing (все още горе-долу съвпадащо с почти-излезлия-Lenny), и то я разпозна и си зареди Ralink-ските драйвери, та предполагам, че ще работи.

Току-що я пъхнах в USB порта и на Linux-кия си лаптоп, с Debian testing (все още горе-долу съвпадащо с почти-излезлия-Lenny), и то я разпозна и си зареди Ralink-ските драйвери, та предполагам, че ще работи.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Moridin
- Global Moderator
Нов въпрос (не знам за коя тема е)
горе-долу откак съм го зел тоя лаптоп имам следния проблем - след събуждане от "sleep", а често и след рестарт (вкл. след изключване), уиндоус не ми намира мрежовата карта. В добрия случай с няколко рефреша в дивайс мениджър я намира, в лошия трябва да го слийпна/рестартна пак няколко пъти докато стане.
Не се наблюдава в 100% от случаите, но поне в 85. Доста е досадно.
Какво съм пробвал:
а) всевъзможни драйвери - стари, нови, дженерик, специализирани..
б) изгасил съм всички опции които дори бегло навяват идеята, че картата може да се гаси, за да се пести енергия
в) същото и в БИОС-а
ама нема ефект.
някой да има идея?
(на Виста (Хоум) съм, както може би е станало ясно от гореописаното. Скоро мисля да слагам уин2008, но не знам дали ще реши проблема, та да питам)
(компа е hp 6735s, леко дръвце от една промоция на Технополис, но като изключим този проблем е доста читав. Картата е няква тотална измишльотина Marvel Yukon нещо си)
горе-долу откак съм го зел тоя лаптоп имам следния проблем - след събуждане от "sleep", а често и след рестарт (вкл. след изключване), уиндоус не ми намира мрежовата карта. В добрия случай с няколко рефреша в дивайс мениджър я намира, в лошия трябва да го слийпна/рестартна пак няколко пъти докато стане.
Не се наблюдава в 100% от случаите, но поне в 85. Доста е досадно.
Какво съм пробвал:
а) всевъзможни драйвери - стари, нови, дженерик, специализирани..
б) изгасил съм всички опции които дори бегло навяват идеята, че картата може да се гаси, за да се пести енергия
в) същото и в БИОС-а
ама нема ефект.
някой да има идея?

(на Виста (Хоум) съм, както може би е станало ясно от гореописаното. Скоро мисля да слагам уин2008, но не знам дали ще реши проблема, та да питам)
(компа е hp 6735s, леко дръвце от една промоция на Технополис, но като изключим този проблем е доста читав. Картата е няква тотална измишльотина Marvel Yukon нещо си)
This is it. Ground zero.
Търся музиката от този клип http://www.youtube.com/watch?v=uptxsQbPZZw всеоще. От търсенето ми до тук стигам до извода, че не е на X Ray Dog и Two Steps From Hell, но може и да греша. Все някой трябва да знае на кой е тая музика. 
Edit: Октрито: Immediate Music - Liberty Shield

Edit: Октрито: Immediate Music - Liberty Shield
Ако някой знае откъде да си изтегля трилогията Liveship Traders, ще съм много благодарна за инфо.
- Spoiler: show