Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Мня е утре баш леко работен ден, ма ше видим и до кога ше ми светка network cable unpluged в нас. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Ние поцъкахме Team Arena малко и направихме 1-вата си точка. Бяхме Делегата с парагон, гилд лидъра ни с уориър, Коцето монк и аз с елето да се упражнявам

После поиграхме АБ

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Взехте ли си шапки от event-а?
Тази година са особено грозни и двете според мен, за сметка на това церемонията с Лудия Крал кърти
, натрупах всякакви поушъни и други екстри от Trick-Or-Treat Bags.

Тази година са особено грозни и двете според мен, за сметка на това церемонията с Лудия Крал кърти

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мен шапките ме радват иначе беше много забавно с Mad King Says накрая и вчера с едно страхотно парти на Costume Bralw направихме 10 поредни и повечето бяха 20-1,20-2 и сабрах 10кBalthazar factions иначе Halloween беше много яко.Следващият фестивал ще бъде за Коледа нали?
His old enemies aren't sure whether they want to kill him, or talk to him and then kill him...
Mad King Says: JUMP!
много беше яко
Costume Brawl е номер едно, трябва по-често да има такова... Уикенда поиграх с дервиш и уориър основно, просто защото почти не съм играл с тях. Много забавни се оказаха, по едно време си мислех, че няма кой да ме убие, особено с Дервиша (Vital Boon, махаме го, като се презареди пак и т.н). Няколко пъти запълних почти 15К факшън от поредни победи - стигнах до 15 поредни с дервиша. Използвах спечеленото за да си ънлокна подобни билдове и се прехвърлих в Арените
Взех няколко гладиаторски точки 

много беше яко

Costume Brawl е номер едно, трябва по-често да има такова... Уикенда поиграх с дервиш и уориър основно, просто защото почти не съм играл с тях. Много забавни се оказаха, по едно време си мислех, че няма кой да ме убие, особено с Дервиша (Vital Boon, махаме го, като се презареди пак и т.н). Няколко пъти запълних почти 15К факшън от поредни победи - стигнах до 15 поредни с дервиша. Използвах спечеленото за да си ънлокна подобни билдове и се прехвърлих в Арените

Last edited by thunder on Thu Nov 01, 2007 12:46 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Мдаа при цела седмица с нет изкарващ 15тина минути най-много и умиращ просто си @$&*($&@) и ивента
. Нищо не фанах
((((

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мдаа е поопавиха нета след дъжд качулка 
Нищо де малко съпорт към новото еле на морви
Алтеа'с ми е от най-запомнящите се мисии от целата игра. Са си го връщам тъпкано там на гадовете

Нищо де малко съпорт към новото еле на морви

Update - Thursday November 8th
Skill Updates
We will be evaluating the following changes over the course of the next week. Additional adjustments may be made during that time period.
Assassin
* Recall: when this Enchantment ends, it now disables all of the caster's Skills for 10 seconds.
Dervish
* Mystic Healing: decreased heal amount to 5..65.
Elementalist
* Shell Shock: decreased recharge time to 8 seconds. This Skill now has 25% armor penetration.
Mesmer
* Conjure Nightmare: decreased Energy cost to 15.
* Shrinking Armor: increased Health degeneration to 1..4.
* Signet of Illusions: fixed a bug that allowed this Signet to stack with itself.
Monk
* Blessed Light: increased heal amount to 10..140.
* Cure Hex: now affected by Healer's Boon.
* Glimmer of Light: decreased recharge time to 1 second; increased heal amount to 10..115.
* Healer's Boon: instead of an upkeep cost, this Skill now has a duration of 10..55 seconds and no longer ends after a number of Spells are cast.
* Healing Breeze: increased duration to 15 seconds; increased Health regeneration to 4..9.
* Healing Ribbon: now affected by Healer's Boon.
* Heal Party: increased heal amount to 30..90.
* Light of Deliverance: increased casting time to 2 seconds; decreased heal amount to 5..70; now affects all party members regardless of Health.
* Restful Breeze: increased duration to 8..18 seconds.
* Vigorous Spirit: decreased casting time to .25 seconds.
* Word of Healing: this Skill can now target the caster; increased non-conditional heal amount to 25..150; decreased recharge time to 3 seconds.
Necromancer
* Oppressive Gaze: conditional effect now only triggers on foes who are below 50% Health.
* Weaken Armor: decreased Energy cost to 5; decreased casting time to 2 seconds; decreased recharge time to 5 seconds; changed the skill type to a Spell; functionality changed to: "Target foe has Cracked Armor for 5..20 second."
Ranger
* Energizing Wind: increased Energy cost to 15; decreased duration to 30..90 seconds; decreased Spirit's level to 1..6.
* Fertile Season: increased Energy cost to 15; decreased Health bonus to 50..150; decreased armor bonus to 8.
* Magebane Shot: functionality changed to: "If this attack hits, it interrupts target foe's action. If that action was a Spell, it is disabled for 5 seconds. This attack cannot be blocked."
Ritualist
* Ancestors' Rage: this Skill is no longer considered an Enchantment.
* Spiritleech Aura: fixed a bug that swapped duration and effect time.
* Weapon of Warding: increased duration to 5..10 seconds.
* Splinter Weapon: functionality changed to: "For 20 second, target ally has a Splinter Weapon. Target ally's next 1..5 attacks deal 5..50 damage on up to 3 adjacent foes."
* Sundering Weapon: increased duration to 5..20 seconds.
Warrior
* Body Blow: now works properly with scythes.
* Symbolic Strike: now works properly with scythes.
PvE-Only Skills
* Winds: fixed a bug that caused Winds (a Vanguard skill) to affect allies as well as foes.
Miscellaneous
* Added a trophy to the Great Temple of Balthazar to commemorate the current winners of the 2007 $100,000 Tournament Series.
* Removed the Celestial Tournament season PvP trophy from the Great Temple of Balthazar.
* Fixed an exploit in Regent Valley that allowed players to kill pet bears repeatedly to obtain multiple ale rewards from the Bear Hunters.
* Moved a patrol of Stone Summit Dwarves who often traveled too close to the entrance in Duncan the Black's level of Slaver's Exile.
* Fixed a bug that allowed Necromancer minions to count as kills for the Blessing of the Luxons and the Blessing of the Kurzicks.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Хм, нищо интересно тоя път за мене в тия. И без тва нета се смахна пак. вчера успях да поиграя 10 мин само. Ма поне през тех падна една бяла боичка... че още 13ка платина за последната част от бронята още трябва дасъбера. 

Shell Shock-ът е страхотен според мен вече, макар че май повече за ПвП подходящ.
Вижте монка просто на кво прилича
. Адски много промени и голям nerf на Light of Deliverence.
Аз пък си изхарчих всичките пари за две парчета от броня за моя монк. 6 оникса продадох за 4,9к всеки и 20к имах отделно в пари... само за тъпите две парчета броня, лудницата
.
Вижте монка просто на кво прилича

Аз пък си изхарчих всичките пари за две парчета от броня за моя монк. 6 оникса продадох за 4,9к всеки и 20к имах отделно в пари... само за тъпите две парчета броня, лудницата

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
фърчат пари яко. мойте герои ходят в некви дрипи отсекъде
. пък и тия от гуен не съм ползвал до са че трее им лепим руни деа
нема парееееее. Иначе Ливия ше я прилапам първа 

Ех гъзарията ходи по хората 
http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw960.jpg
баси 250 коръ за ръкавици е невъзможно за мене

http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw960.jpg
баси 250 коръ за ръкавици е невъзможно за мене

Възможно е, ходи трепи дистройъри и купувай от хората дето продават тук-там. Аз мога да ти дам моите
... 8
.
Хайде пак дънджънче, ама тоя път още хора
елате. Ян, Гибли вие докъде стигнахте с ГУЕН, дайте да играем нещо заедно.

Хайде пак дънджънче, ама тоя път още хора

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Егати маратона егати паленето
Навреме земах слънчеви очила. То джинове от титан то чудо
. Пак поне видех некви пари, че Ливия бая ми глътна откъм руни. Ма рулз делдриморксата броня.
Са ако ми хелпнете с Heart of the Shiverpieaks цена нема да имате че оня нема начин сам ;( Пък и е по-яко групичка.

Са ако ми хелпнете с Heart of the Shiverpieaks цена нема да имате че оня нема начин сам ;( Пък и е по-яко групичка.
Нямаш проблемиXellos wrote:Егати маратона егати паленетоНавреме земах слънчеви очила. То джинове от титан то чудо
. Пак поне видех некви пари, че Ливия бая ми глътна откъм руни. Ма рулз делдриморксата броня.