Upcoming Movies
Moderator: Moridin
- Amos Trask
- Aes Sedai
Рол, първите трейлъри често са нарочно тъпи.
И второ: Дани Бойл.
Иначе, като се сетиш за "Ядрото" и наистина ти се отщяват такива филми.
А тия не се отказват със Стар Трек филметата.
Нищо не съм гледал, де, досега не е имало хай-профайл филм от тях.

И второ: Дани Бойл.
Иначе, като се сетиш за "Ядрото" и наистина ти се отщяват такива филми.
А тия не се отказват със Стар Трек филметата.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Изглежда баш от класата на Ядрото. Някакъв посредствен сай-фай.shayhiri wrote:По темата, я вижте туй:
http://www.vmix.com/view.php?id=2061018 ... type=video
Чисто новичко, излиза още този месец там, сайънс фикшън (хич не съм фен, ама отдавна не е имало), Дани Бойл, Килиън Мърфи и т.н.Хм-м.
Обаче ако видя още един трейлър с темата от Реквиема (този ми е петнайстият) ще съм силно изкушен да си го изкарам на филма и да не го гледам дори да е добър.![]()
![]()
![]()
![]()
Идиоти скапани! Като че няма друга хубава музика.
Но заради Дани Бойл ще го гледам, ако не на кино поне на компа.
Ето няколко трейлърчета, който намерих днес ровейки се из нета:
http://www.youtube.com/watch?v=_6M85t-k_IY
Поредния тъп филм на Nicolas Cage или ..........
http://www.youtube.com/watch?v=v9TFDTMVnU4
Още един филм по Кинг. Ако не беше Самюел Джаксън едва ли щях да го гледам, но така може и да му дам шанс. Някой знае ли дали 1408 е издавано на български?
http://www.youtube.com/watch?v=_6M85t-k_IY
Поредния тъп филм на Nicolas Cage или ..........

http://www.youtube.com/watch?v=v9TFDTMVnU4
Още един филм по Кинг. Ако не беше Самюел Джаксън едва ли щях да го гледам, но така може и да му дам шанс. Някой знае ли дали 1408 е издавано на български?
Ами първият е "Next", Гибли, и колкото и тъпа да е прическата на Кейдж (знам, че плешивее, горкият, но има и по-удачни варианти) ме надъха. Все пак е по история на Филип К. Дик, макар че съм сигурен, че са я холивудизирали безобразно. Както и да е, доволно става за гледане.
Кинг (вторият - "1408" или нещо такова) не е по мойта част, а Джон Кюсак е смешен, съжалявам.
Кинг (вторият - "1408" или нещо такова) не е по мойта част, а Джон Кюсак е смешен, съжалявам.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Еми не съм ти прочел поста ЖоркаMoridin wrote:Валка, пробвах се да ги пробутам в темата аз тия филмчета по-нагоре, ама нещо не срещнах интерес

Иначе навит ли си за кино на 1408? Мен ми изглежда малко посредствено, ама то и без това толкова рядко излизат хоръри по кината че нямаме голям избор

@shayhiri само така. Филм по Дик не трябва да се пропуска.

Дам ей сега го изгледах The Abandoned.
Не изглежда зле, само че силно ме съмнява да го пуснат по кината тука. Няма никой известен актьор, а и доколкото разбрах филма е провал в боксофисите на запад.
Не изглежда зле, само че силно ме съмнява да го пуснат по кината тука. Няма никой известен актьор, а и доколкото разбрах филма е провал в боксофисите на запад.
- Amos Trask
- Aes Sedai
'LA Confidential' Sparks Two Sequels
The creative team and original stars from cult movie LA Confidential are in talks to re-team for a sequel to the movie, going head-to-head with another sequel starring George Clooney. Director Joe Carnahan is also directing a follow-up to the film based on author James Ellroy's book White Jazz. According to entertainment website Tmz.com, another sequel is being planned by the film's original director Curtis Hanson. Hanson's version wouldn't rely on the plot of White Jazz and would instead pick-up where LA Confidential ended. The sequel would reunite original stars Russell Crowe, Guy Pearce and Kim Basinger, who won a Best Supporting Actress Oscar for her role in LA Confidential.
"Поверително от Ел Ей" е страхотен филм със страхотен стил. Ще се радвам да видя продължения, направени от същия екип. Може би даже ще успеят да вмъкнат вътре някой да реве "СПАРТААА" чат-пат, та да привлекат интереса на повече публика.
The creative team and original stars from cult movie LA Confidential are in talks to re-team for a sequel to the movie, going head-to-head with another sequel starring George Clooney. Director Joe Carnahan is also directing a follow-up to the film based on author James Ellroy's book White Jazz. According to entertainment website Tmz.com, another sequel is being planned by the film's original director Curtis Hanson. Hanson's version wouldn't rely on the plot of White Jazz and would instead pick-up where LA Confidential ended. The sequel would reunite original stars Russell Crowe, Guy Pearce and Kim Basinger, who won a Best Supporting Actress Oscar for her role in LA Confidential.
"Поверително от Ел Ей" е страхотен филм със страхотен стил. Ще се радвам да видя продължения, направени от същия екип. Може би даже ще успеят да вмъкнат вътре някой да реве "СПАРТААА" чат-пат, та да привлекат интереса на повече публика.

Feel the summer!
Не, Жоро тва е всъщност защото си СКУЧЕН и не знаеш как да си поднесеш материала.DELgado wrote:Еми не съм ти прочел поста ЖоркаMoridin wrote:Валка, пробвах се да ги пробутам в темата аз тия филмчета по-нагоре, ама нещо не срещнах интерес![]()
Иначе навит ли си за кино на 1408? Мен ми изглежда малко посредствено, ама то и без това толкова рядко излизат хоръри по кината че нямаме голям избор![]()
@shayhiri само така. Филм по Дик не трябва да се пропуска.

Супер за Поверително от Ел Ей - сикуелите.