Enjoy

http://youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg&search=MATERAZZI
Moderator: Moridin
еее, айде сега, на момчето това му беше прощалният мач и така да го изгонят, при положение, че онзи италиански селяк го е обидил вероятно на расистка основа (просто защото не е изтърпял интелигентната забележка на Зизу за тениската)?? Как да е, това пак не му попречи да вземе приза да най-добър футболист на световнотоMarfa wrote:Ама и Зизу е хахо, няма спор!
Трябва да му дадат и награда за най-голям дебил на световното. А че не беше най-добрия футболист и слепите го видяха, в собствения му отбор имаше по-добри.Как да е, това пак не му попречи да вземе приза да най-добър футболист на световното
Аз за нищо не обвинявам Зидан. Избухнал, амаи не е като да му е за сефте. Менението ми за него си е същото. За мен той е велик футболист, дразни ме превъзнасянето му в едва ли не футболен бог.За мен това не го прави по-малък... напротив. Разбира се, за теб това не е така, което е видно.
Ако има нещо, което много ме ядосва това са такива "аргументи". Все едно, да речем, Шевченко сам си е виновен, че Украйна не могат да спечелят световна титла или Тоти е виновен, че Рома нямат толкова пари колкото Челси. Кройф като няма световна титла по-слаб ли е от Индзаги?Ами да го сравним с Тоти, единствения смислен наистина футболист от италианците. Какви титли и купи има Тоти?
Ами да бяха били и Италия. Франция, както и Италия, играе много по-добре срещу наистина силни противници. Може да спекулираме цял ден с колко щеше да падне Италия от Бразилия, но лично аз не виждам смисъла. Все едно световната конспирация е виновна на Франция, че се изложиха в групата и затова играха с Испания и Бразилия.Франция на това първенство победи Испания, Бразилия и Португалия.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests