Иначе на мен лично от целия епизод май най-много ми хареса, Мелисандра като се мъчеше да запали огъня. Горката много се измъчи и видимо беше ужасена, от време на време случват с актьорската игра в тоя сериал все пак

Е как, защото това беше съдбата й, разбира се. А след тва умря, защото вече изпълни дългът си към светлината, и РХлор я пусна да умре (защо сама пусна рубина обаче хич не е ясно, така излиза, че сама избира да умре и й дава известна доза характер, която досега нямаше, и май не й и трябва).Dr. Horrible wrote: ↑Mon Apr 29, 2019 10:53 pmМежду другото, хич не разбрах Мелисандра защо се появи от гората. И после защо се срина от нищото. А смъртта на Нощния крал беше потресаващо зле. Точно като цялата битка![]()
Мани, зле е положението. Сега остава само да почна да говоря с умалителни имена за героите, които ми харесват и да описвам в прочувствен детайл прочувствените си душевни трепети докато очаквам съответния там филм или епизод и ще е окончателно завършена тая тъжна трансформация.Dr. Horrible wrote: ↑Mon Apr 29, 2019 10:53 pmКефи ме обаче отдадеността на Амелия - ако нещо не ѝ харесва, пренебрегва напълно всичките му качества. А ако ѝ допадне - пренебрегва напълно всичките му минуси и го смята за велико и неповторимо.
И аз често съм си така![]()
И аз това се чудя. Фенските теории за развитие на сюжетните линии съдържаха не само повече lore, a и въображение.
Конете хич не обичат да тичат на тъмно в стегнат строй.Amelia wrote: ↑Tue Apr 30, 2019 2:48 amМежду другото, като стана дума за стратегии, аз не съм играла Total War, но знам, че добре обучени конници с мечове би трябвало сравнително лесно да изринат инфантрито на противника, особено ако въпросното не е добре въоръжено и дисциплинирано като римляните (и довагерите). Предвид това, че Едитата са пешеходци (досега само Абатите сме ги виждали да яздят) и не са способни на кой знае ква военна координация, не виждам що да не пуснат срещу тях най-могъщата конна войска, която имат под ръка, с надеждата да ги понамалят като бройка.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests