Doctor Who & Torchwood
- armageddon
- Forsaken
хахахах са чак са схванах контекстаarmageddon wrote:Новия Torchwood е направо ... head twisting
- Spoiler: show
YESSSSSSSSSSSSS
"WELCOME TO TORCHWOOD!"

Добре бееее, не очаквах толкоз яко да почне, отсрамиха за Доктора за са тия хора.

1 "The New World" July 8, 2011 []
2 "Rendition" July 15, 2011[]
3 "Dead of Night" July 22, 2011[]
4 "Escape to L.A." July 29, 2011[]
5 "The Categories of Life" August 5, 2011 []
6 "The Middle Men" August 12, 2011 []
7 "Immortal Sins" August 19, 2011 []
8 "End of the Road" August 26, 2011 []
9 "The Gathering" September 2, 2011 []
10 "The Blood Line" September 9, 2011[]
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- armageddon
- Forsaken
След Miracle Day епизод 3 се чудя само как ще изкарам още месец и половина до финала. Лудница просто. Обективно погледнато има слаби моменти - в 3/4 от Dead of Night Гуен беше като риба на сухо т.е супер не намясто в цялата схема. Можеше и секс сцената на Джак да не е чак толкова in the face (пък Капитана го раздава напоследък твърде хомо, уж го дървеше на всичко що мърда. Ся не че ми пречи, или съм хейтър, просто мисля че прекаляват вече и е хубаво да го върнат в предните рамки). При все това новата серия е чудесна.
Мдааа продължава да е добро.
You weren't impaled...

You weren't impaled...

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- armageddon
- Forsaken
http://www.youtube.com/watch?v=76vzfxJR ... detailpage
Трейлър за останалите 6 серии на Доктора. Яко изглежда.
Също, Karen Gillian (Amy) остава за следващия, 7ми, сезон.
Doctor Who 6.11 The God Complex Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=dy46HUoh ... detailpage
Премиерата на новите серии от 6ти е 27 август.
Трейлър за останалите 6 серии на Доктора. Яко изглежда.
Също, Karen Gillian (Amy) остава за следващия, 7ми, сезон.
Doctor Who 6.11 The God Complex Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=dy46HUoh ... detailpage
Премиерата на новите серии от 6ти е 27 август.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ааа Торчууда ше се дебне епиизод по епизод усещам аз, доктора и след година да го гледам се тая вече...
Тенант ех Тенант...

- herairness
- Jaghut Tyrant
Еми шанс

- armageddon
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Новия епизод на Torchwood-а беше ОК, а сцената от края с колата - брутална. Буквално. Влиза директно в класацията на най-жестоки убийства, въпреки че тук, разбира се, никой не умря.
- armageddon
- Forsaken
Тоя път Torchwood изби рибата. Ама в лошия смисъл - тая серия беше толкова пълна с глупости, че чак ме издразни. Най-очевидното - предния епизод онова русичкото (че и всички) го отнасяха, щото тя ходи да види семеството, а този - нашта Гуен отиде в Уелс забога да прави същото. И нищо не стана, естествено, никой не успя да я намери. Бахти тъпотията, а сезона почна толкова зарибяващо!
На фона на това, "разкритието" ми беше яко мех. Даже леко разочароващо, след 4, 4 и половина серии билд-ъп, можеха нещо по интересно да измислят от това, което ни беше представено.

На фона на това, "разкритието" ми беше яко мех. Даже леко разочароващо, след 4, 4 и половина серии билд-ъп, можеха нещо по интересно да измислят от това, което ни беше представено.

- armageddon
- Forsaken