За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
най-сетне отново в голямата игра
снощи за пръв път събрахме 25-човека рейд... е, част от народа все така необлечен, но пък с приповдигнато настроение и спирит...
доволен от пълния рейд, ГМ ни даде първа дестинация Obsidian Sanctum
тръгнахме, а аз захванах да си поприпомням какво съм чела за битката със Sartharion и адовете му... е, аз поне бях чела
част от народа и това не беше направил, защото се очакваше да правим Наксрамас, но пък опита си каза думата... адовете падната като по учебник, а ние послушно минавахме през порталите, както си е тактиката... да се оплача - ама и на 25 човека рейд много бързо мре всичко
само на босове се чувствам достатъчно ефективна... а и добре, че са пустите огнени бомби, та поне от там да понаправим малко дмж.. лошо е да си на каст
и така - разчистихме аддовете и застанахме пред баш-дракона... битката наистина е елементарна като тактика, но никак не е лесна за изпълнение, главно защото с 25 маймуни в онова поле от лава лично на мен ми се струва пренаселено... а и с мноооогото ефекти на всякакви магии е буквално някакъв кошмар да видиш пролуката между надигащите се огромни вълни от лава... колкото и да не ми се вярваше Sartharion падна от първия опит... народа много дисциплинирано нацелваше пространството между вълните и съумяваше да оцелява... много се впечатлих, че не сме загубили форма и се справихме въпреки недостатъчния гиър...
раздаде се луута и ни препратиха към Наксрамас... започнахме от спайдър-крилото и вървеше адски приятно и леко, а босовете си падаха един след друг без проблем от първи опит... разчистихме го... после се спуснахме по рlaguе-крилото... и него без уайпове го разчистихме... след това офицерите пуснаха гласуване по кой маршрут да продължим - Кънстръктър-крилото или Милитарито, та народа избра последното, малко необмислено от моя гледна точка (аз гласувах за другото, ама не бях сред мнозинството явно), защото бяхме вече уморени, а Инструктора, макар и лесна битка, изисква упражнения по Майнд-кънтрол и привикване с уменията на майнд-кънтролнатия ученик... та поумирахме няколко пъти, докато да падне и този бос... разчистихме до Gothik the Harvester, за който бяха останали 15 мин. до края на рейд-времето ни, които стигнаха за 2 уайпа
втория уайп бе малко неочакван за мен, защото нашата група бе успяла да разчисти вълните в ливинг-частта преди боса да дойде, но явно другата половина от рейда не се справи така добре, та нахлуха едни ъндеди барабар с боса, когато се отвори портата между нас и ни свариха малко неподготвени, та си измряхме
но е въпрос на един-два опита на свежа глава, та очаквам днес да успеем да разчистим Накс с 25-човека рейд 
иначе снощи се сдобих с ново наметало и с - ДКП статус
но какво да се прави - нужди!

снощи за пръв път събрахме 25-човека рейд... е, част от народа все така необлечен, но пък с приповдигнато настроение и спирит...
доволен от пълния рейд, ГМ ни даде първа дестинация Obsidian Sanctum

и така - разчистихме аддовете и застанахме пред баш-дракона... битката наистина е елементарна като тактика, но никак не е лесна за изпълнение, главно защото с 25 маймуни в онова поле от лава лично на мен ми се струва пренаселено... а и с мноооогото ефекти на всякакви магии е буквално някакъв кошмар да видиш пролуката между надигащите се огромни вълни от лава... колкото и да не ми се вярваше Sartharion падна от първия опит... народа много дисциплинирано нацелваше пространството между вълните и съумяваше да оцелява... много се впечатлих, че не сме загубили форма и се справихме въпреки недостатъчния гиър...
раздаде се луута и ни препратиха към Наксрамас... започнахме от спайдър-крилото и вървеше адски приятно и леко, а босовете си падаха един след друг без проблем от първи опит... разчистихме го... после се спуснахме по рlaguе-крилото... и него без уайпове го разчистихме... след това офицерите пуснаха гласуване по кой маршрут да продължим - Кънстръктър-крилото или Милитарито, та народа избра последното, малко необмислено от моя гледна точка (аз гласувах за другото, ама не бях сред мнозинството явно), защото бяхме вече уморени, а Инструктора, макар и лесна битка, изисква упражнения по Майнд-кънтрол и привикване с уменията на майнд-кънтролнатия ученик... та поумирахме няколко пъти, докато да падне и този бос... разчистихме до Gothik the Harvester, за който бяха останали 15 мин. до края на рейд-времето ни, които стигнаха за 2 уайпа

иначе снощи се сдобих с ново наметало и с - ДКП статус

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Дааааа... весело беше. Obsidian Sanctum е като разходка. Честно казано очаквах по-голямо предизвикателство там. А дори демиджа от лава вълните, дето го носят неуспелите да се наврат в пролуката, става за хийлване. Т.е. първата вълна аз лично си я понесох със страшна сила, щото мониторът ми беше грейнал от вси ефекти и нищо не се виждаше. Имаше поне още 2 заблудени души и пак всички оцеляхме. Е, да живее Desperate prayer - много хубава магия. Аз омрънках света, когато я направиха да струва и тя мана, обаче ще трябва да си взема мрънкането обратно. Вярно, че е по-добре да е безпалтна, но пък сега е с много по-малък CD, а си е добре да получиш един 10к instant heal, като стане напечено.
Да видим как ще мине довечера с останалите две крила. Народът вече се е настроил да гледа как Ланис гърми на пътечката в Constructor крилото - ще трябва да опитам да подкупя някой лок да ме дръпне от другата страна... или пък не - що да им отнемам веселбата на децата:))
Да видим как ще мине довечера с останалите две крила. Народът вече се е настроил да гледа как Ланис гърми на пътечката в Constructor крилото - ще трябва да опитам да подкупя някой лок да ме дръпне от другата страна... или пък не - що да им отнемам веселбата на децата:))
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Аз пък си берем билки и мисла малко почивка са тия дни, че изтича акаунта и ше почака малко.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
споко, милоLannis wrote:Да видим как ще мине довечера с останалите две крила. Народът вече се е настроил да гледа как Ланис гърми на пътечката в Constructor крилото - ще трябва да опитам да подкупя някой лок да ме дръпне от другата страна... или пък не - що да им отнемам веселбата на децата:))

Ше седите около огъня и ше си разправяте спомени ;р Мдам са проверих изтича следобеда акауна. Понеделник пак 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
- PrivateRaio
- Misting
честито, честито :д някое луътче не намазахте ли
ние снощи отвяхме Gothik the Harvester и The Four Horsemen да завършим Милитари крилото и Grobbulus. Общо взето само конниците ни уайпнаха неколко пъти, другото мина много добре. Само дето пала танка ролна 100 на армор токена
(тайно подозирам че аз и 200 да бях метнал - пак той щеше да го земе та не ме е яд
)
За днес - Plague Quarter.
Gluth, Thaddius, Sapphiron и Kel'Thuzad - не знам кога, може и да не успеем тази седмица.

ние снощи отвяхме Gothik the Harvester и The Four Horsemen да завършим Милитари крилото и Grobbulus. Общо взето само конниците ни уайпнаха неколко пъти, другото мина много добре. Само дето пала танка ролна 100 на армор токена

За днес - Plague Quarter.
Gluth, Thaddius, Sapphiron и Kel'Thuzad - не знам кога, може и да не успеем тази седмица.
Това, че ще има някой да ме чака и съживява от другата страна, е ясно. Те дори заради сеира ще стоят. Веднъж пробвах да мина оттам с крилца на раменете - може да се пробвам пак довечера - поне веднъж да успее да ме спаси. Ако ме спаси. Да не говорим, че ще ме спаси на една редичка... после мога кротко да си гръмна на другата и да съм в обхват за съживяване. 

Юда, егоист, луда и wow-холик 

аз пък буквално притичвам през блобчетата, без проблем
просто търча по диагонал веднага зад минаващо такова...
утре ще ви осветлим дали сме успели да разчистим Накс днес или нещо ни е запънало по пътя
а ти, PrivateRaio, не се коси
мейн танковете винаги приоритетно прибират луут и без това - както си му е реда, де
а токените са нещото, което винаги пада, та пак ще падне 
Dragone, ти кой левъл стана с Дед найта, бре? нашия Дед-найт в гилдията много добре танква!! ти на какъв билд си?
Браги, изработи каквото се е насъбрало и идвай по празниците да се целим със снежни топки

утре ще ви осветлим дали сме успели да разчистим Накс днес или нещо ни е запънало по пътя

Dragone, ти кой левъл стана с Дед найта, бре? нашия Дед-найт в гилдията много добре танква!! ти на какъв билд си?
Браги, изработи каквото се е насъбрало и идвай по празниците да се целим със снежни топки

- The Dragon
- Elder God
Ази съм 79 в момента - като изчистя на Несингуери куестовете ще съм 80. Засега съм на blood - просто това нещо не умира и прави масивен демидж.
А аз имам сериозни подозрения, че скрития фаворит на арените ще е прот уориъра този сезон, не ретри паладина или ънхоли ДК.
Танкването не е още готино на дк-то. Ако имаш всичките си CD-та е ок, но иначе е тегавко.
А аз имам сериозни подозрения, че скрития фаворит на арените ще е прот уориъра този сезон, не ретри паладина или ънхоли ДК.
Танкването не е още готино на дк-то. Ако имаш всичките си CD-та е ок, но иначе е тегавко.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God