Elayne wrote:
А Wolf's Rain-а ми е у Валери от миналия юли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
С тва слагам край на оффтопика обаче Дима много бих се зарадвал да го бодда рейна за ден - два да си го копна

Moderator: Moridin
Elayne wrote:
А Wolf's Rain-а ми е у Валери от миналия юли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Човек не може да се пошегува в тоя форум...Moridin wrote:wow, wow, wow, wow, wow!!! човек само шото е голем и мощен, не бива да кълца доматите, без да гледа!
са тва, че познавам жена ти отпреди да познавам Симеон, и на случаен принцип заменям гласни от името й, по никой начин не е основание да се поставя в кофти ситуация нашта крепка връзка!
п.п. под крепка нямам тва предвид
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Филмът изглежда интересен, и аз съм тамMoridin wrote:Междувременно аз гледах трейлъра на Сърфиста, потресающ е, а също и на две хорърчета или трилърчета - The Abandoned (по-яко изглеждащия, плюс злокобен руски акцент) и 1408 (Джон Кюсак, неква хотелска стая), и да, знам че сички знаят за тях сигурно, но някой има ли мерак да ги гледа кат додат?![]()
Иначе ако пуснат The Number 23, ше отида дори да е пълен провал, ПРОСТО щото Джими си е Джими
Muad_Dib wrote:Човек не може да се пошегува в тоя форум...Moridin wrote:wow, wow, wow, wow, wow!!! човек само шото е голем и мощен, не бива да кълца доматите, без да гледа!
са тва, че познавам жена ти отпреди да познавам Симеон, и на случаен принцип заменям гласни от името й, по никой начин не е основание да се поставя в кофти ситуация нашта крепка връзка!
п.п. под крепка нямам тва предвид
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests