A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
- Ambartanen
- Arcanist
Re: A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Пак беше малко скучен, но наистина имаше много повече фокус върху добрите актьори и доста по-интересни reunions. (Почти) краят беше много добър, особено песента на Под. Нямам никакъв спомен кога се е появила тази песен в книгите, но я вързаха много добре към епизода.
Разговора между Аря, Хрътката и Берик ми напомни, че нямам никакъв спомен какво се случи с Мелисандре. Някой може ли да ми припомни?
Разговора между Аря, Хрътката и Берик ми напомни, че нямам никакъв спомен какво се случи с Мелисандре. Някой може ли да ми припомни?
Мелисандра май замина за Волантрис for some reason I don't remember...
BTW, всички сме съгласни, че Lyanna Mormont е най-досадния герой в този сериал и трябва да си го вземе ASAP, right?
BTW, всички сме съгласни, че Lyanna Mormont е най-досадния герой в този сериал и трябва да си го вземе ASAP, right?
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Е, она се появява за около 13 секунди, колко да напомни, че е лейм и си заминава. Но ся кат се замисля май имаш право. Всичко останало поне има тежест няква. Но все пак Юрон съществува, та е останала една по-голяма щета от малката пикла.
Прав си, забравих Юрон, той е in a league of his own.
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- Ambartanen
- Arcanist
Та за това ми стана любопитно, щото не ми приличаше на боди дабъл, та проверих и си е тя.
Иначе мен Лиана и Юрон си ме кефят. Лиана има и пресилени сцени, но Юрон е значително по-добре в сериала, отколкото в книгите всеки случай.
how dare youAmbartanen wrote: ↑Mon Apr 22, 2019 8:14 pmТа за това ми стана любопитно, щото не ми приличаше на боди дабъл, та проверих и си е тя.
Иначе мен Лиана и Юрон си ме кефят. Лиана има и пресилени сцени, но Юрон е значително по-добре в сериала, отколкото в книгите всеки случай.

иначе след като писах видях, че на аря голотията е дъ риъл диъл и направо не знам какво се е случило, ама баси колко неестествено изглежда, или има някво сиджи, или кофти светлина/грим, нарочно нагрухтяни отгоре, ама не мязаше на човек уе. Такива изцепки направо правят тоя сериал негледаем, глупости като скапаното темпо, пропилените персонажи, треторазреден диалог и напълно изгубената атмосфера нямат нищо общо.

пп. и като най-яростен антифен съм и най-активният у тая тема, определено нейде негде из животеца си съм взел правилни решения

А? Първо решаваш автоматично, че е скапан body double. После се оказва, че не е body double, ама това е изцепка, която за 2 секунди сайд бууб прави сериала негледаем? К'во?трубадур wrote: ↑Mon Apr 22, 2019 8:28 pmиначе след като писах видях, че на аря голотията е дъ риъл диъл и направо не знам какво се е случило, ама баси колко неестествено изглежда, или има някво сиджи, или кофти светлина/грим, нарочно нагрухтяни отгоре, ама не мязаше на човек уе. Такива изцепки направо правят тоя сериал негледаем, глупости като скапаното темпо, пропилените персонажи, треторазреден диалог и напълно изгубената атмосфера нямат нищо общо.
Някой би казал, че е очеваден сарказъм още повече с последните два реда, барабар с имотката, ма карай.
Не е очеваден, при положение че вече две страници говориш за това. 

- tiffany aching
- Misting
Няма да успея да се преборя с пустото любопитство, иначе бих преустановила гледането на сериала след този епизод. Много добре издържан, изпълнен с наситени емоционално сцени. Тирион си е повъзвърнал духовитостта, с две думи... е това, което трябва да бъде.
Сцените между Санса и Теон, Джейми и Бриен, Джейми и Бран бяха едни от най-вълнуващите!
И най-вече - всички са все още живи... Може би е нелепо, но не искам никой да умира.
Даже и Церсей, освен ако Юрон не оправдае присъствието си, като вземе та я утрепе по някое време.
О, видя се и Дух най-сетне!

И най-вече - всички са все още живи... Може би е нелепо, но не искам никой да умира.

Даже и Церсей, освен ако Юрон не оправдае присъствието си, като вземе та я утрепе по някое време.
О, видя се и Дух най-сетне!

щото коментари ме връщат към него, дигни малко левъл да разбираш дълбока реч

ся и тва го земи насериозно

иначе, да, най-после Дух, доста в ъгъла, но присъстваше
а тия прощални речи такива мишени турнаха на половината каст, че по-очеизбождащо не можеше да бъде, ся да видим дали на пук на очакванията няма да оставят всички живи

И което е много по-важно от всичките приказки до момента - Florence!
And you can't dance with a devil on your back...
Мисля, че сега е моментът за:
Game of Thrones: Dead or Alive Predictor
Ето моите:
Daenerys - alive
Jon Snow - alive
Jaime - dead
Cersei - really dead
Tyrion - very much alive
Sansa - alive
Arya - alive, pissed off that BF is dead
Bran - undead
Jorah - dead
Theon - super mega dead
Sam - alive
Varys - alive
Davos - alive
Missandei - alive
Grey Worm - dead
Gendry - dead; doesn't matter, had sex
Gilly - alive
Brienne - dead
The Hound - alive
Tormund - dead
Beric Dondarrion - dead, then alive, then dead again
Podrick - alive
Lyanna Mormont - dead
Eddison Tollett - dead
Yohn Royce - dead
Game of Thrones: Dead or Alive Predictor
Ето моите:
Daenerys - alive
Jon Snow - alive
Jaime - dead
Cersei - really dead
Tyrion - very much alive
Sansa - alive
Arya - alive, pissed off that BF is dead
Bran - undead
Jorah - dead
Theon - super mega dead
Sam - alive
Varys - alive
Davos - alive
Missandei - alive
Grey Worm - dead
Gendry - dead; doesn't matter, had sex
Gilly - alive
Brienne - dead
The Hound - alive
Tormund - dead
Beric Dondarrion - dead, then alive, then dead again
Podrick - alive
Lyanna Mormont - dead
Eddison Tollett - dead
Yohn Royce - dead
Who THE FUCK are Eddison Tollett и Yohn Royce???
Тоя, дето говореше със Сам и Джон и тоя дето говореше със Санса преди Денерис да влезе.
Иначе тоя епизод не беше зле. Имаше някакви грешки - това че меча на Джейми беше отляво на моменти.Ма се преживява.
Бран беше много напушен както винаги. Брата на Лили Алън остава един от най-добрите актьори в сериала. Хана Мъри колко е напълняла от Скинс дните си.

И един тъп въпрос белите кой им шие униформите и тн? Щото ми е странно да си представя някакви бели бродници шивачки.