- Spoiler: show
Doctor Who & Torchwood
- armageddon
- Forsaken
The Rebel Flesh (6x05) - Много ми хареса епизода. Концепцията около клонингите е много интересна. Леко scary усещането на епизода беше на ниво, клонингите ми въздействаха много по-плашеши от "големите лоши" The Silence. Чисто визуално епизода малко не ми допадна чак толкова - частта с обикалянето лутането из тъмни коридори не беше особено вдъхновяваща, но постига целта за пълно объркване на моменти относно случващото, явно търсен ефект в епизод с клонинги. Леко почващия да се повтаря елемент от загубването на Рорито, жена му да ходи да го търси скоро време ще започне да ми омръзва, всмисъл не че не си е на мястото, но поне да не го експоатират както ми се струва абсолютно всеки епизод. Знам, че човека все пак я чака едни 2000 години там, малко и тя да си даде зор, но все пак. Като цяло много добро начало на two-parter-a, дано не го развалят с втория епизод.
Мене ме е яд че са изрязали доста неща от предишната серия ;(.
http://journal.neilgaiman.com/2011/05/a ... trade.html интервютата ся яки.
Иначе на всеки writers block Рори си взима
Позасили се сезона поне
Или му посвикнах, все пак ако сценария го мислят за Мат човека си играе прекрасно в тоя стил.
За Tорчууда и аз тръпна ква простотия ще е
. Тoй Джак не подбира, душко не душко 
http://journal.neilgaiman.com/2011/05/a ... trade.html интервютата ся яки.
Иначе на всеки writers block Рори си взима

Позасили се сезона поне

За Tорчууда и аз тръпна ква простотия ще е

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Довърших 5-ти сезон.
Много слаб финал. Изсмукан от пръстите. Драматичните монолози започнаха да ги въртят по подразбиране. Drive-а на историите да не го започвам. То бива бива deus ex, ама това поставя нови рекорди в киното. Минава отвъд пародията и става смешно да го гледаш(не в добрия смисъл). Вече става абсолютна сапунка този сериал и ако нещо го спасява, това е Емили Понд(страхотно попадение) и коледния спешъл 6x0. Писнало ми е от Christmas Carol вече, но все пак бяха вкарали в епизода прекалено много добри идеи, за да не ми хареса.
Пак имаше temporal bullshit, но в търпими количества.
I will be back. Way back.
Ще дам шанс и на 6-тия заради доброто старо време, но дано е по-добър от 5-ти, че ще го drop-на и то от високо.
Много слаб финал. Изсмукан от пръстите. Драматичните монолози започнаха да ги въртят по подразбиране. Drive-а на историите да не го започвам. То бива бива deus ex, ама това поставя нови рекорди в киното. Минава отвъд пародията и става смешно да го гледаш(не в добрия смисъл). Вече става абсолютна сапунка този сериал и ако нещо го спасява, това е Емили Понд(страхотно попадение) и коледния спешъл 6x0. Писнало ми е от Christmas Carol вече, но все пак бяха вкарали в епизода прекалено много добри идеи, за да не ми хареса.
Пак имаше temporal bullshit, но в търпими количества.
- Spoiler: show
I will be back. Way back.

Ще дам шанс и на 6-тия заради доброто старо време, но дано е по-добър от 5-ти, че ще го drop-на и то от високо.
There are no rules! I'm gonna get you!
Вдетиниха го доста, ама се пак се американско произведение е 6-тия
.
Аз за ся само 4ти геймъновия епизод ми хареса, иначе маалко по-добре е от 5тия или му свикнах на докторчето.
Аре да излиза Торчууда!!!

Аз за ся само 4ти геймъновия епизод ми хареса, иначе маалко по-добре е от 5тия или му свикнах на докторчето.
Аре да излиза Торчууда!!!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- armageddon
- Forsaken
И аз нямам търпение за новия Torchwood, тия дни бая се нахайпих.
Martix, ако 5тия сезон на Доктора не ти е харесал, тазгодишните епизоди не биха те спечелили за каузата.
Впрочем нещо почна да се говори, че оставащите епизоди от 6ти сезон май ще са последните за Ейми и Рори и догодина Смит ще има нови дружки в Тардиса.
Martix, ако 5тия сезон на Доктора не ти е харесал, тазгодишните епизоди не биха те спечелили за каузата.
Впрочем нещо почна да се говори, че оставащите епизоди от 6ти сезон май ще са последните за Ейми и Рори и догодина Смит ще има нови дружки в Тардиса.
- Gunslinger
- Warmage
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- armageddon
- Forsaken
Доста надъхващо (предимно) спойлер фри ревю на първите 3 епизода от Miracle Day
В не толкова добрите новини, Torchwood : Web of Lies, което трябваше да e уеб-допълнение, ще бъде ... iPhone app, по-конкретно озвучен motion-comics, от 10 епизода (само първия от които ще е фрий, за останалите по $0.99 на парче или 3 щатски кинта на промоция) със някакви интеракции. Като цяло - мощен фейл.
В не толкова добрите новини, Torchwood : Web of Lies, което трябваше да e уеб-допълнение, ще бъде ... iPhone app, по-конкретно озвучен motion-comics, от 10 епизода (само първия от които ще е фрий, за останалите по $0.99 на парче или 3 щатски кинта на промоция) със някакви интеракции. Като цяло - мощен фейл.
Matt Smith is contracted for 14 episodes in 2012-2013
Ще повърна. Така и не успях да свикна с него и според мен той е фейла в сериала тия 2 сезона, не сценария - той винаги е бил негоден. Той играе и си седи на място единствено в епизодите, които са нагодени специално за него - за разлика от Тенант и Екълстон, които просто успяваха да пречупят сериала през характера си... И ми се струва супер нечестно точно тоя цървул да е най-дълго седящия доктор, при условие че на Екълстон му дадоха само 1 сезон...
Ще повърна. Така и не успях да свикна с него и според мен той е фейла в сериала тия 2 сезона, не сценария - той винаги е бил негоден. Той играе и си седи на място единствено в епизодите, които са нагодени специално за него - за разлика от Тенант и Екълстон, които просто успяваха да пречупят сериала през характера си... И ми се струва супер нечестно точно тоя цървул да е най-дълго седящия доктор, при условие че на Екълстон му дадоха само 1 сезон...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Мдааам, е честно казано не поражда нищо в мене вече сериала, така че по-малко серии по-малко фейл. Няма и да си купя нещата след Тенант,
Торчууда остава някакъф шанс за кеф поне.
Торчууда остава някакъф шанс за кеф поне.
- JohanVladimir
- Sorcerer
- armageddon
- Forsaken
Смит още не е най-дълго задържалия се Доктор, Тенант има 3 сезона + спешъли, докато 11тия, с евентуални следващ сезон ще му станат тамън 3. (Екълстън впрочем останах с впечатлението, че сам се е отказал от докторстването). И не, не той е проблема, лично мен дори ми харесва, че не се опитва да се прави на Тенант, а вкарва своя си версия на докторска откаченост/неадекватност. За мен Мофат, който иначе пише яки сценарии, тотално се проваля като дърпащ конците вече втори сезон, + че някъде там изобщо се загуби нишката на сюжетно ниво. Add to that бюджетни проблеми, довели до почти малоумното цепване на настоящия сезон на две, и неяснотата около следващата порция, които намирам за абсурдни - Doctor Who вероятно е сред най-оборотните експорти на bbc-то, не може точно за него да нямат бюджет.
- armageddon
- Forsaken
Забавно - новия Torchwood ще се зяпа по два пъти - в Starz-ските епизоди ще има сцени, които няма да ги има в bbc-арската версия, и обратното
(source)

- armageddon
- Forsaken