За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Dec 05, 2008 10:54 am

амиии, честно казано, нашата гилдия не е сред "ловците на ачийвмънти"... по-скоро бос-файтс са ни предизвикателствата и затова ми се иска да има и тежки инстанси, като ВТ и Сънуел преди пач-а, с който станаха общодостъпни, които да ни чакат, след като покорим Накс и еднобосовите инстанси за 25-човека... :?
иначе и ад се надявам в неделя вече да имаме достатъчно 80-тки за 25-човека инстанс, че доста се забавихме с него..
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Dec 05, 2008 11:34 am

Ето и малко информация за бъдещите рейд инстанси:

10 and 25-person:

* Ulduar Raid World of Warcraft: Wrath of the Lich King (3.1 content patch)
* Unanounced raid instance World of Warcraft: Wrath of the Lich King (3.2 content patch)
* Icecrown Citadel World of Warcraft: Wrath of the Lich King (3.3 content patch)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 05, 2008 1:49 pm

Побързайте докат има нещо трудно пве в тая игра :))
Баси за тия 5 лвл се пак бая соло геймене в новите земи е, съм умрял точно 2 пъти. Метане от скала и разпльокване връз 1 шибано кубченце лед насред шибано огромно море и тъпо роге 80ка ганкец. Са друида си носи на бой ма до 70 си мрех като псе от групи мобове. Не че не се кефа, ма ачиивментите не носят същия кеф да си ги закичиш след като всички ги правят лесно. Е са тия над 50к елитки не мога да сваля още сам ма на 80 имам чувството че ше ги порим.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Dec 05, 2008 2:02 pm

Tais wrote:"ловците на ачийвмънти"...
Някой спомена моето име май :lol: :lol: Ачийвмънтите са едно от най-добрите неща, които вкараха с експанжъна (то аз експанжън още нямам, ама не пречи :wink: ). Като изключим тези дето са тривиални и всеки ги прави (ай, станах 80, ай направих всички куести в Тундрата), има разни дето ти пълнят душата като ги направиш. 8-) Примерно любимия ми "Well read" - изорах 4 библиотеки и 3 инстанса докато изчета всички книги :lol: :lol: А фишинг ачийвмънтите просто къртят - само заради тях вдигнах фишинг от 0 до 375. Да ловиш соло Lurker-a или оная голяма риба в ЗГ си е фън :wink: Пипнах и рибката в ИФ (на 400-то хвърляне), сега дебна оная в Оргримар и пътем пребивам по някоя Орда :lol: :lol: Хем и затова дават ачийвмънт 8-) А някой от ПвП ачийвмънтите са почти невъзможни :? Хем туинкнатото ми маге е мега-хищник и пак не мога да ги направя :( Да убиеш у WSG 10 EFC преди да са излезли с флага от базата... е как да стане, те да се наговорят услуга да ти правят, пак надали ще се случи :(

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Dec 05, 2008 2:39 pm

ти знаеш ли, че някой от нашите се сдоби с ачийвмънт за взимане на чуждия флаг в УСГ под 10 сек. :D това може да пробваш с Кинтата!!

аз пък много се притесних, когато правих новата Арена в Зул`Драк с един ПЪГ (тя е като Арената в Награнд)... имаше ордска група, с която си помагахме и се редувахме за куестите... към края обаче дойде второ ордско парти, което взе да ни ганква, докато бием елитките-гладиатори и съответно трябваше да го разчистим :) и тъкмо доубихме един нахален шаман и бааам - Таис се сдоби с цели 2 ачийвмънта накуп - за килинг блоу над орда от всички възможни класове и другия - за същото ама за всички възможни раси на ордата... и това - едновременно... умрях си от срам... баш аз, дето съм възможно най-пацифистично настроеното маге на Зенедар :oops:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Dec 05, 2008 3:13 pm

аз (срам ме е, ма е факт) играя в ПВЕ сървър и такива проблеми рядко имам, но.... всяка вечер правя ПвП дейлитата в гризли Хилс и заблажвам душата. Абе тия хорда играчи, как не разбраха, че като съм 80, а те 75 не им трябва да ме нападат (там за дейлито се флагваш пвп). Кво се гъбаркат с ретри пала не мога да разбера, не че съм убер наяден, ма са 5 нива са си 5 нива... Пък и Пве, пвп ретри паладин - не е голяма разлика, общо взето само резилиънс по дрешките и Еye for an Eye таланта :D
Добре че ги брои за куест килс :D

Добре че ме подсетихте, аз новата арена в Зул`Драк я бях забравил :oops: нещо не стига времето и не съм изпълнин бройката куестове там още, може да пробвам довечера, ако ходим на хероик там и това да се отчета.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Dec 05, 2008 3:36 pm

с нея чудесно се левълва, арената де, щото дава маса ХР, че и добро синьо айтъмче, но пък сега под пари ще останеш :D

иначе мене ме тресна меланхоличната вълна и ми иде да извия врата и на Дзвера, и на Илия дето се пънат да си вземат експанжъна!! ето, сега и Тишо ще го отпочне и такова прекрасно бг-парти за хероици можехме да си спретнем!! а и цели 2 парчета Т7 можеш да си напазаруваш със значки... ето, и рейдове отпочваме, а гилдията ни не е хард-кор, та ще може да се джойват за Накс... то скоро 10-човека Накс ще се прави както преди време Каразан - масово и по всяко време, направо няма да се брои за сериозен рейд... а ако им се играе по-хард кор - и за това все ще се намери място... еех... магарета и това е то... само губят време, през което можеше сладко да се левълва по празниците сега... че и в приятна компания...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Dec 05, 2008 3:49 pm

Tais wrote:ти знаеш ли, че някой от нашите се сдоби с ачийвмънт за взимане на чуждия флаг в УСГ под 10 сек. :D това може да пробваш с Кинтата!!
Това съм го правил вече :lol: То е до 75 секунди, при това го направих от ордската база до нашата... нямаше просто такъв спринт :lol: :lol: :lol: Търчи малко гномче, с competitor tabard, развява флага и крещи "Viva Olympic games!!!" :lol: :lol: :lol:
Кво се гъбаркат с ретри пала не мога да разбера, не че съм убер наяден, ма са 5 нива са си 5 нива
Мене ме нападна 77 лвл хънтър насред Огримар, докато кротко си ловях риба, какво ли си вика, я 70-тка, лесна плячка :wink: Пребих го като куче, нищо че имаше още 4 гарда да ме налагат, избягах извън града, върнах се, убих го още веднъж и айде бъбле + ХС :lol: :lol:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Fri Dec 05, 2008 3:55 pm

Ба си, трябва нърф за тези паладини. Близзард са направили някаква перверзия с тях според това, което чета.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Dec 05, 2008 4:12 pm

абеее, не споменах ли аз някъде, че трябва да ви нърфват вече??? :evil:

то, честно казано ми е някак глупаво на някой да му хрумне да напада паладин... така де... или ще мре, или ако е по-нагрухан, ще умре от досада, щото онзи отсреща не мре... :D

аз пък сега нещо се присетих, че съм направила само началните куести в Айс Краун територията... шото станах 80-тка... а трябва да се поправя... е, няма толкова дарк атмосфера никъде другаде!

няма да си забравя първото ми влизане там колко злополучно беше... :lol:
бях тръгнала да правя обиколка на територията с включен Куест-Хелпър и никъде не виждам куести за мен... питам за координати на алайънската база в гилдията, дават ми ги, летя натам, обикалям като гаврошче и никъде не откривам вход за влизане в нея!! :x полудях! взех да бълвам змии и гущери срещу Близард, а от гилдията услужливо ме насочват, че трябва с куест да ме пратят там, където нещо си (май ракета казаха) ще ме закара... тръгнах тогава да направя единствения куест, който ми бе даден от някоя друга територия да говоря с някакъв си... гледам къде ми е турена питанката на Куест-Хелпъра, кръжа 10 минути над територията и не намирам НПЦ-то и това е... гнева ми взе да ескалира и реших, че въпросния моб вероятно ще е нейде под земята... понапрегнах зрението в пиксел-хънтинг за пещера, дупка или каквото там се сетите и разширявах обхвата, ама нищо!! :evil: тогава се насилих да преодолея мързела си и да погледна в коментарите във wowhead-а и бре, маа`му (с извинение, на който го поиска), оказа се, че НПЦ-то си е баш там, дето казва Куест-Хелпъра, ама НАД главата ми!! като се поизвиших видях един кораб да се рее из небесата, а на него - френдли настроени НПЦ-та... и там си намерих младежа, на когото да репортна.. ама да не мислите, че стана отведнъж... неее, не можех аз само с това да се размина... когато не открих НПЦ-то на палубата, в нетърпението си, реших просто да скоча във вътрешността на кораба и какво откривам миг по-късно?? че той е без дъно!! тези от Близард обичат да се гаврят с нас... докато да осъзная, че и там има гравитация и да тръгна да търся къде, по дяволите, пак съм забутала Слоу Фол-а, съвсем не-прекрасно се разпльоках на скалите :evil:

та така... после стартирах разни куести, ама още не са ме пратили в нашия град, та ще трябва да продължа, че да се сдобия поне с гарга там...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Dec 05, 2008 4:28 pm

Ох... ужасна, ужасна територия е това. Аз там КОЛКО обикалях, докато открия къде се прави едни от видовете плат!!! Честно, пощурях! Трябва да се намери някаква дупка, която след мнооооого дълго падане, те вкарва в подземна пещера. Щурах се къде ли не да търся входа, четох сума обяснения и така и не я намирах. Почти се бях отказала - силно фрустрирана. Накрая точно видях, че някъде се минава през отвори в самата стена и зад нея има нещо като вътрешен двор, където е и отворът към пещерата. Никога не ми се е случвало толкова дълго да търся нещо.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Dec 05, 2008 4:42 pm

Де да знам. Не ми се виждам много силни. Вчера се дърляхме 10на минути с едно приятелче на дуел - аз blood той ретри. Миииии тегаво мре ама не може и да вкара чак толкова много бърст като си пуснеш cd-тата.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Dec 05, 2008 4:48 pm

то щото Дед Найтите са не по-малко ОР :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Dec 05, 2008 4:49 pm

Ами май си стига да се каже, че докато преди в рейда паладините или хийлваха, или танкваха, сега май масово са дпс-та. Друга функция поемат от немай къде, ако няма кой друг да я поеме.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Dec 05, 2008 4:54 pm

е не е баш тъй. танковете и хилърите паладини си останаха при нас, само дето и нашего брата може да помирише редовно големи райдове и има смисъл да го взимат :D , щото преди дпс-то ми мижаво, а едвам смогвах мана колби да копувам.