абеее, не споменах ли аз някъде, че трябва да ви нърфват вече???
то, честно казано ми е някак глупаво на някой да му хрумне да напада паладин... така де... или ще мре, или ако е по-нагрухан, ще умре от досада, щото онзи отсреща не мре...
аз пък сега нещо се присетих, че съм направила само началните куести в Айс Краун територията... шото станах 80-тка... а трябва да се поправя... е, няма толкова дарк атмосфера никъде другаде!
няма да си забравя първото ми влизане там колко злополучно беше...
бях тръгнала да правя обиколка на територията с включен Куест-Хелпър и никъде не виждам куести за мен... питам за координати на алайънската база в гилдията, дават ми ги, летя натам, обикалям като гаврошче и никъде не откривам вход за влизане в нея!!

полудях! взех да бълвам змии и гущери срещу Близард, а от гилдията услужливо ме насочват, че трябва с куест да ме пратят там, където нещо си (май ракета казаха) ще ме закара... тръгнах тогава да направя единствения куест, който ми бе даден от някоя друга територия да говоря с някакъв си... гледам къде ми е турена питанката на Куест-Хелпъра, кръжа 10 минути над територията и не намирам НПЦ-то и това е... гнева ми взе да ескалира и реших, че въпросния моб вероятно ще е нейде под земята... понапрегнах зрението в пиксел-хънтинг за пещера, дупка или каквото там се сетите и разширявах обхвата, ама нищо!!

тогава се насилих да преодолея мързела си и да погледна в коментарите във wowhead-а и бре, маа`му (с извинение, на който го поиска), оказа се, че НПЦ-то си е баш там, дето казва Куест-Хелпъра, ама НАД главата ми!! като се поизвиших видях един кораб да се рее из небесата, а на него - френдли настроени НПЦ-та... и там си намерих младежа, на когото да репортна.. ама да не мислите, че стана отведнъж... неее, не можех аз само с това да се размина... когато не открих НПЦ-то на палубата, в нетърпението си, реших просто да скоча във вътрешността на кораба и какво откривам миг по-късно?? че той е без дъно!! тези от Близард обичат да се гаврят с нас... докато да осъзная, че и там има гравитация и да тръгна да търся къде, по дяволите, пак съм забутала Слоу Фол-а, съвсем не-прекрасно се разпльоках на скалите
та така... после стартирах разни куести, ама още не са ме пратили в нашия град, та ще трябва да продължа, че да се сдобия поне с гарга там...