Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Oct 23, 2007 11:20 am

Асцендни и вземи допълнителните точки, после поиграй малко Елона да си вземеш LoD, healing по принцип е по-лесно от protection. Пък и ZB е малко по-натам, което пък е елитката за протекторите :)

аз ще видя какво имам като оборудване, тъкмо ще разчистя малко сториджа :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 23, 2007 11:22 am

Смени си тайтъла, Казанова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Will do за елитките, нямаш проблем, с това изключение, че нямам пари дори за сигнети. Сега имам 1 сигнет по онзи куест от ЛА, да кажем, че него и този, който се пада после като награда от куеста ще ги ползвам. Имам два елитни тома за монк, мисля и тях да ги ползвам, но ще трябва да има смисъл от тяхното използване, демек, трябва да си науча елитка, която се взима трудно. Restore Condition примерно има шанс да не мога да я взема, защото може босът да не споунне. Та , с некрото ще ходя да я взема и с Рей ще я научим :). За друга елитка, която бих искала, а се взима трудно сега не се сещам.

Стафът ще го изфармя, а и героите ми монкове добре са екипирани, ще вземат да попасат малко за моя сметка :mrgreen:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Oct 23, 2007 12:14 pm

Стафът ще ти го дам, не бери грижи :P Даже от монка ми на втория акк квото имам ценно като екипировка и оръжия ще ти ги дам. А принципно скилове не се купуват, само тези които ти трябват да си направиш свестен билд. По този начин кепчър сигнетите няма да ти излизат скъпо.
Аз вчера с хората от гилда понаправих малко дънджъни, не падна нищо кой знае какво, но беше фън. И Коце - честита титла, вече официално си ПвП играч. Welcome to the club :lol: :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 24, 2007 11:11 am

Коце готов си :)

http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw909.jpg

Уф мноо пари пак трее се трупат а нема времеее.
че 2/4
http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw890.jpg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 24, 2007 11:15 am

Аз какво да кажа като нямам пукната пара дори за armor 60 на монка ми от най-евтините по 1к на парче? :(

Ще се събира за елитен луксонски 75-80к. А и Лабирънтайн или нещо такова също доста кефи.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 24, 2007 11:19 am

А кой разправяше че има намсиколко скъпоценни камъка? :P

Ше ровим из дънджъните нема как. Тоя с големите строшените поне се минава на ура, макар че пусна последния път некъф келяв лък само. То и без тва имам 4-5 минати от сички само още :(. Пук и за тъпия червей си трябва некво парти здраво :( нема минаване с герои тва ;(
Last edited by Xellos on Wed Oct 24, 2007 11:21 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 24, 2007 11:21 am

Имам ги камъните, 27-28 оникса и 20-тина диаманта. Ама не ми се продават за броня >.<.

Аре довечера дънджънче ако си на линия и ако аз съм де. Имам няколко ненаправени, че да се отърва от учебника в инвентара, че ми пълни място.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Oct 24, 2007 11:21 am

аз между героите и продажба на глупсоти събрах 17К, може би ще мога да купя свястна броня за монка най-сетне :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 24, 2007 11:22 am

Свястна = облечен монк, не по джапанки? :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 24, 2007 11:23 am

Elayne wrote:Имам ги камъните, 27-28 оникса и 20-тина диаманта. Ама не ми се продават за броня >.<.

Аре довечера дънджънче ако си на линия и ако аз съм де. Имам няколко ненаправени, че да се отърва от учебника в инвентара, че ми пълни място.
Мня до към 11-12 съм в офиса, че имаме неква презентация коктейл ако съм жив към 12 мое се мерна в играта. ма ненам.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 24, 2007 11:26 am

Е не се коси, има шанс да не се прибирам рано днес, но пък след това със сигурност ще вляза да се понаправя на монк :) с Рей. Баси не е никак лесно >.<.

А може би ще е и добра идея да пусна най-после предметите, които складирам в склада и дервишката на търг. Адски много са. Лошото е, че не мога да дам цена, трябва да чеквам всеки по отделно в Гуру.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 24, 2007 11:34 am

Пълна с ценни предмети и камънаци и недоволства. :mrgreen: Жена :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 24, 2007 11:39 am

Некрото е най-ценно в картинката. Персефона обира всичко ценно :). Ако на нея й трябва нещо ще има разпродажба на ценните предмети. Другите са бедняци :P и живеят на подаяния на Персефона или собствено изкарани средства :lol: :lol: :lol:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Oct 24, 2007 11:56 am

Пусни ей тука - http://guildwars.headoff.com/forum/viewforum.php?f=4 една тема със заглавие PC/WTS и си опиши всичко което имаш за продан. Това е най-лесния начин :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 24, 2007 11:59 am

Бе има причина новите герои да почват без пари :) иначе ебати фарма ше е :mrgreen: Бляя, седят си ония куестове с титаните от глинт двата нагло още, ма за тех трее некаф ЯК монк да пази тъпите NPC-та :(