Аз отсега искам да предупредя негледалите го да се настроят за нещо:
- сравнително посредствено откым сюжет и отношения между героите
- с прилична визия, която обаче не може да се сравни с мащабите на Властелина (на филма му личи че е правен с малко пари бтв), нито сыс стилността и оригиналността в Син Сити (което е правено с малко пари, но за сметка на това кырти мивки).
- прилични бойни сцени, които са все пак далеч от зашеметяващи (освен една-две, които накараха ченето ми да падне) 
- прилични кырвища, които са все пак доста далече от стряскащите сцени в неща като Хостелыт (филмыт далеч не е толкова брутален, колкото го изкарваха, 18-ката му е лепната заради задните прашки и циците, убедена сым)
- яки уберкуул (по оня леко носталгичен наивен начин, който толкова ме грабваше в детството) персонажи, от типа дето не водят диалог ами рысят пынч-лайнс
- малко досадно-излишна мелодрама на места
- много патос, ма то си вырви с всички мегаломански исторически прожекции
- леко ирационален завыршек
Както казват мыдреците - гответе се за зима, па ако дойде лято - добре е дошло. Не очаквайте някви чудеса и филмыт ще ви хареса, защото всыщност хич не е лош 

Но ЗАБРАВЕТЕ АБСОЛЮТНО ЗАДЫЛЖИТЕЛНО присыствието на Франк Милыр в тая работа, защото тогава сравненията сыс Син Сити, което е класи над 300 е просто неизбежно. В Син Сити имахме атмосфера, имахме готино развит сюжет, имахме култови персонажи с култово поведение, имахме визия, имахме стил, имахме саундтрак. Тук имаме визия и готини персонажи. Толкоз. Не очаквайте много и ще останете доволни.