shayhiri wrote:Да не забравяме и дивия no holes barred секс с гаджето после. Или още по време на филма.
Ъ-ъ, Мор, печатна грешка.Moridin wrote:Алекс, остави ушите на момичето на мира!!!

shayhiri wrote:Да не забравяме и дивия no holes barred секс с гаджето после. Или още по време на филма.
Ъ-ъ, Мор, печатна грешка.Moridin wrote:Алекс, остави ушите на момичето на мира!!!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Значи, до сега, строго се придържам далеч от монолозите ти, ама малко ми писнаха индиректните обиди само оти още остават доста хора с акъл по форума. Та да не забравиш да предупредиш големият спартански че и аз съм в компанията на горе посочените и, още по-важно, НОСЯ СЪТЪР в чантата; специално за него! И после ще го пратим в някой църковен хор за песнопойка!!!Muad_Dib wrote:16 март 2007 (пт) 13:50 - ТАМ СЪМ.![]()
![]()
За Амоси, Любимци и темподобни сноби - ГОЛЕМИЯТ СПАРТАНСКИ ВИ ЧАКА ЗАД НЯКОЙ ЪГЪЛ! Сори за тона, ама точно този филм ще РЕЖЕ, мога да си заложа апартамента на това, аман от псевдо-интелектуална омраза към всеки, който дръзва да се определи открито като див маниак на нещо, което - ОМГ - може би ще е комерсиално....
Първо, не е смешно ами почва да става досадно вече!!Muad_Dib wrote: по-добре първосигнален "смешник" отколкото безсърдечен сухар.![]()
Corwin wrote:Ще настане такваз огнена битка, че ще се късат глави и знайни и незнайни герои ще падат сразени...
Дали цар Шайхира и Муад'диба ще успеят да се справят пълчищатата постове злокобни и да повторят подвига на Леонида и да защитят честта спартанска преди бана Ксеркски да ги застигне? След 3 дена и две нощи ще научим отговора и на тоз въпрос...
А, става, защо да не става? Става кавга, I mean. Но да, колкото повече феновете на филма плюят по "сухарите", толкова повече пък те ще плюят по филма и по феновете му, ако това е толкова забавно аз нямам против да кибича отстрани, но пък ми се вижда съвсем детинско.И аз така викам, някъв филм, но заради този филм всеки Враг на Спартанската Партийна Линия бива нарочван за сноб-сухар, нищо не разбиращ и заплашван с публична анатема. Ми не става така.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Предимство да гледаш скучен филм на компютъра - може да щракаш с мишката, да го превърташ, до уголемяваш или да намаляваш образа... Скучните филми се превръщат в истинска игра.Xellos wrote:бе щом не мое му ръгнеш на тва гейм пада заебиИначе за филма подозирам че ще мръдна да го видя на кинце по-натам.
Users browsing this forum: No registered users and 39 guests