Ми GONZO все пакMatrim wrote:Прилично зарибяващо, а анимацията е доста красива, стилово напомня на тази в Last Exile.

Moderator: Moridin
Споко, след месец-два пак ще почнеш да харесваш и други работиSyberian wrote:Ми... с риск това да е поредния ми ненужно кратък пост... Днес приключих RahXephon и в момента ми се струва абсолютно безсмислено занимание да гледам нещо друго. Просто няма да ми хареса. (така де, защо да гледам други филми, като мога да гледам този неограничен брой пъти?)
1) Не съм съгласна за Еуфория: все още е най-страхотното АМВ, което някога съм гледала.Amelia wrote:Е кво толкова му харесвате на Кууп-а? Така и не успя да ме трогне - голям праз че е технически изпипано. Нито песента ме кефи, нито анимето толкоз. Просто едно красиво АМВ. И по-въздействащи (поне за мен) съм виждала.
Иначе Сибериян, гледай Wolf's rain. Ще ти хареса повече и от Rah Xephon.
Защото и двете изхождаме от себе си, разбира се. На мен ми е любимото аниме, а на Амелия й харесва повече от Зефона, това е. Естествено, че не е задължително да ти е харесало повече, въпрос на вкус в крайна сметка, както каза Симеон.Syberian wrote: Едит: Wolf's Rain ми беше първото аниме и не ми харесва повече. Как пък решихте, че ще ми хареса повече... това все едно SaiKano да ми хареса повече...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests