Гледано напоследък

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Aerith
E'lir

Post by Aerith » Fri Oct 06, 2006 2:44 am

Matrim wrote:Прилично зарибяващо, а анимацията е доста красива, стилово напомня на тази в Last Exile.
Ми GONZO все пак :wink: Но да, не е лошо анимето, стига да не беше този кучешки ендинг :lol: И на ОП много се смях, японката едвам смогваше да го каже това "Gespenst Jager" ^.^

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Oct 07, 2006 10:20 pm

Догледах Оуран-а. Съвсем добре си свърши според мен. Даже малко ще ми липсва. И аз ненам що.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 08, 2006 11:17 am

Мушиши еп.20-25 тамън изгледах. Определено не трябва да се гледа навънка като вали тва. Мноо влиза под кожата пустата му извратена меланхолия. Бррр.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Syberian
Misting

Post by Syberian » Mon Oct 09, 2006 10:53 pm

Ми... с риск това да е поредния ми ненужно кратък пост... Днес приключих RahXephon и в момента ми се струва абсолютно безсмислено занимание да гледам нещо друго. Просто няма да ми хареса. (така де, защо да гледам други филми, като мога да гледам този неограничен брой пъти?)
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 10, 2006 9:21 am

Oще един психясал :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 10, 2006 9:27 am

Хех, тя Сибериян е доста чувствителна и впечатлителна :) и нищо чудно, че й е харесал - сериалът е въздействащ. И на мен ми хареса доста.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 10, 2006 9:30 am

Syberian wrote:Ми... с риск това да е поредния ми ненужно кратък пост... Днес приключих RahXephon и в момента ми се струва абсолютно безсмислено занимание да гледам нещо друго. Просто няма да ми хареса. (така де, защо да гледам други филми, като мога да гледам този неограничен брой пъти?)
Споко, след месец-два пак ще почнеш да харесваш и други работи ;) Силно ти препоръчвам обаче да отидеш на чизето и да си свалиш AMV-то Euphoria на Koop. Тогава вече не знам...
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Oct 10, 2006 11:22 am

Е кво толкова му харесвате на Кууп-а? Така и не успя да ме трогне - голям праз че е технически изпипано. Нито песента ме кефи, нито анимето толкоз. Просто едно красиво АМВ. И по-въздействащи (поне за мен) съм виждала.
Иначе Сибериян, гледай Wolf's rain. Ще ти хареса повече и от Rah Xephon.

Oui. Je suis garbage.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 10, 2006 11:26 am

Amelia wrote:Е кво толкова му харесвате на Кууп-а? Така и не успя да ме трогне - голям праз че е технически изпипано. Нито песента ме кефи, нито анимето толкоз. Просто едно красиво АМВ. И по-въздействащи (поне за мен) съм виждала.
Иначе Сибериян, гледай Wolf's rain. Ще ти хареса повече и от Rah Xephon.
1) Не съм съгласна за Еуфория: все още е най-страхотното АМВ, което някога съм гледала.

2) Съгласна за Wolf's Rain :) - не помня обаче дали тя вече не го беше гледала.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 10, 2006 11:36 am

Амелията просто е силно нечувствителна към всичко, в което няма поне нещо изкилиферчено, гротескно или по друг начин "нестандартно" спрямо насилено снобските й виждания за анимето. Еуфорията ми е през УЯ дали е технически изпипана, мен даже повечето ефектчета в нея ме нервят повече, отколкото да ме радват. Но AMV-та с по-добра атмосфера просто НЯМА.

Wolf's Rain пък според мен няма да й хареса повече, но там е въпрос на вкус. За мен тоя сериал е 3-4 клетки от по 1-2 страхотни епизода, а всичко останало е шлака. 4-те ови, които го завършват пък, изобщо не ги коментирам, такава смразяваща боза и простотия са, че ми се ревеше как може така да се съсипва чудесният сериал...

Syberian
Misting

Post by Syberian » Tue Oct 10, 2006 12:18 pm

От него AMV тръгна работата, вече съм го изгледала доста пъти :) Ядосва ме обаче фактът, че въпросното AMV е с по-добро качество от моите епизоди :Р не може така.

Впрочем, тъкмо изгледах пълнометражния филм =) Хареса ми, че нещата бяха обяснени по-добре, отколкото в сериала. Обаче краят къвсем ме обърка. Е, какво да се прави =)

Едит: Wolf's Rain ми беше първото аниме и не ми харесва повече. Как пък решихте, че ще ми хареса повече... това все едно SaiKano да ми хареса повече... Image
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 10, 2006 2:10 pm

Syberian wrote: Едит: Wolf's Rain ми беше първото аниме и не ми харесва повече. Как пък решихте, че ще ми хареса повече... това все едно SaiKano да ми хареса повече... Image
Защото и двете изхождаме от себе си, разбира се. На мен ми е любимото аниме, а на Амелия й харесва повече от Зефона, това е. Естествено, че не е задължително да ти е харесало повече, въпрос на вкус в крайна сметка, както каза Симеон.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Oct 10, 2006 7:33 pm

Продължавам да пресявам аз първите епизоди от новия сезон. Kanon има смазваща анимация, но пък е доволно дразнещ. Asatte no Houkou е прилично красив и с прекрасна меланхолична атмосфера (с други думи или ти влиза под кожата или го отхвърляш като бозица ;)).
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Oct 10, 2006 7:45 pm

Вчера убивах мозъчни клетки с Orochuban Ebichu.
Сега отпочвам Ergo Proxi.

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 10, 2006 9:07 pm

Аз пък си мисля да тествам Шавалиер Д'Еон. После ще си изгледам Оурана :) Възлагам надежди на Инъсент Венус, ма май са напразни...