В тоя форум човек може сам да си слага/сменя титлите, виж си в профилаAmelia wrote:Ми живеем в условията на пазарна икономика, и конкретните услуги са с конкретна парична дефиниция, колкото и да не ми се иска. Но, айде, от мен да мине, теб ще те таксувам по тарифата за приятели - само +10 лева отгоре (и 4те книжки Берсерк) на услуга.
ПП. Мерси за титличката. Четеш ми мислите - таман бях решила да те мрънкам да ми я сложиш.
За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
And you can't dance with a devil on your back...
						- Jaar
 - Mistborn

Рол, важно е мрънкането!Roland of Gilead wrote:В тоя форум човек може сам да си слага/сменя титлите, виж си в профилаAmelia wrote:ПП. Мерси за титличката. Четеш ми мислите - таман бях решила да те мрънкам да ми я сложиш.
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
						To do the things you want to do
Once you find them
Пък и последно имаше проблем с въвеждането на титлите от юзърите, трябва да се мрънка някой админ, да.
Хриси, добре дошла
 за по-активно. С най-голям кеф смятам да те чета. 

Хриси, добре дошла
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
						I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- 
				Hijo de la Luna
 - Paragon

- Lubimetz13
 - Mistborn

Пълна безвкусица е и затова форумът те е наказал. А иначе верно има някакъв проблем, който Мор го мързи да оправи. Ще ти я върна пак, но разни лишени от всякакъв стил добавки не слагамAmelia wrote:Не работи. И ми изтри титлата. А аз просто се опитах да я едитна на " Хейтърлив аниме сноб". Толкова ли много искам???![]()
![]()
And you can't dance with a devil on your back...
						- Anomandaris
 - Commoner

Чeта Shadowdance доста отдавна ,но едва днес се регистрирам във форума.Досега влизах само в раздела за книги ,то и от списанието ви чета основно ревютата на книгите и филмите.
Аз съм докторант,интересувам се от фентъзи,средновековна история , бойни изкуства .Гледам че има спор между читателите на Мартин и Ериксън кой е по-по най ,но аз ги харесвам еднакво и двамата и не може да взема страна.Освен тях друг любим автор ми е Гай Гавриел Кай ,а от фантастите Дейвид Брин.
Това е засега а по въпроса за домашните любимци имам най-глупавото куче в България.

Аз съм докторант,интересувам се от фентъзи,средновековна история , бойни изкуства .Гледам че има спор между читателите на Мартин и Ериксън кой е по-по най ,но аз ги харесвам еднакво и двамата и не може да взема страна.Освен тях друг любим автор ми е Гай Гавриел Кай ,а от фантастите Дейвид Брин.
Това е засега а по въпроса за домашните любимци имам най-глупавото куче в България.
- 
				Hijo de la Luna
 - Paragon

Hellcome to ShadowDance 
Дано ви хареса и поостанете:)

Дано ви хареса и поостанете:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
						1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Amos Trask
 - Aes Sedai

- herairness
 - Jaghut Tyrant