трубадур wrote: ↑Mon Aug 14, 2017 11:33 am
Режисурата към Данито в тоя епизод.
"Ок, како, като Джон говори докарай възможно най-подмокреното си изражение, говорим за полу-оргазъм тука, гарантирано еми."
Баце, и идея си нямаш колко си прав. В следващия епизод са си направо софт кор порняк. Влага отвсякъде.
AlDim wrote: ↑Mon Aug 14, 2017 11:33 am
п.п. Току-що си събраха някакво RPG парти и ще ходят да ритат задници отвъд стената. Това им отне около 5-10 минути от епизода. Не мога просто...
Това с партито беше фън. Все едно си пуснах да цъкам първия Icewind Dale.

Иначе като бързина на сформировката, успяха да бият дори досегашния
призьор на парти формациите.
трубадур wrote: ↑Wed Aug 16, 2017 7:41 pm
Marfa wrote: ↑Wed Aug 16, 2017 5:32 pm
Не ти разбрах много кво каза, Трубадуре.
язък, ся кат си го чета, май ми е дъ бест мнение

А баш.
трубадур wrote: ↑Wed Aug 16, 2017 7:41 pm
Аз харесвам тру блъд бая повече от троновете, първият му сезон, заедно с първите 2 на Boardwalk Empire за мен са най-доброто, правено от hbo, изпреварващи дори сопраното и първия The Wire например.
Лефтоувърсът им е страхотен.
Мислих, че съм се отървал от Одещите Мрътви, ама уви.
Иначе, тия цялото паплач мъртви ора не бързат за никъде. Зимата иде бавно, те също. Така или иначе са тръгнали на сеч. Боли ги дедовия да бързат. За чий? Защото показаха, че могат да тичат, и то яко бързо
- Spoiler: show
- е, не като най-бързия човек на целото всичко свят - Генади сутеньора колата, който също показа колко относително понятие е времето и си го взима като топла баничка
, когато искат да пуцат малко рпг.
Вече започвам да рутя за Дижон и донтколми Дани. В съревнованието си да покажат кой е по-факноулоджиксенс от двамата, достигат невиждани досега висоти.

Мега са.
И относно на Дани гущерите: явно не им трябва ездач, за да се използват. Което е супер готино и логично, защо не се използваха досега.

Не се вадят от опаковката и колекционерската им стойност расте.
Хипотетично, Аря след като се излекува от супа, дали няма и супа, която да те раздроби

Да вземат със сестра си да сколасат някаква попара и да заминават към криптата.
П.П. Зомбитата се гътват лесно, ама от чикийка. То, кой и не би, когато е от ръцете на точния човек.
П.П.П. Бруталният фенсървис, в който Джон сам си каза, "че нищо низнае", ме потроши от смях.
П.П.П.П. Срамота е такава епичност

като Мелисандра вече да се появява само в разговори за пиявици. Шейм.