Е не е вярно това, оня отиде да се разправя с дядото в дървото междувременно. Пък и няма индикации, че са се движили мъртвите към Стената през цялото това време.
A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Re: A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
Споко , гледах епизод 6 (който лийкна) и там поставиха нов рекорд в телепорта -

- Spoiler: show

- Dr. Horrible
- Forsaken
Мен ако питаш, няма индикации, че мъртвите са се движили въобще.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Явно имаха някакъв чеклист с диалози, които трябва да се случат в RPG партито, докато половин епизод се моткаше из скучната ледена пустош. Минаха през всички теми с вдъхновението на Excel spreadsheet:
Въобще долнопробната фенфикщина в сценария изцяло излезе от контрол, непоносимо е. Едно време идеята беше GoT да е анти-клише, докато сега всяко шибано клише се случва и всичко е до болка предвидимо. Дори си имат red shirts, които да си взимат... Липсата на Мартин не е просто проблем откъм липса на материал, ами откъм липса на мисъл зад всичко, което се случва. Ясно е, че шоуто трябва да си върви, но явно качеството на сюжета, темпото, диалозите и т.н. вече са без никакво значение.
5/10
Предлагам следващия път HBO да адаптират някоя завършена книга, за да не се получават такива абсурди.
Въобще долнопробната фенфикщина в сценария изцяло излезе от контрол, непоносимо е. Едно време идеята беше GoT да е анти-клише, докато сега всяко шибано клише се случва и всичко е до болка предвидимо. Дори си имат red shirts, които да си взимат... Липсата на Мартин не е просто проблем откъм липса на материал, ами откъм липса на мисъл зад всичко, което се случва. Ясно е, че шоуто трябва да си върви, но явно качеството на сюжета, темпото, диалозите и т.н. вече са без никакво значение.
5/10
Предлагам следващия път HBO да адаптират някоя завършена книга, за да не се получават такива абсурди.
Last edited by AlDim on Thu Aug 17, 2017 9:29 am, edited 1 time in total.
Явно трябваше да прочета лийковете като излязоха, ма сега е по-яко да не ме изненадват и без това
Спойлери не отварям, де, тъй че скоро ще видя какво са наакали. И по-точно колко са се омазали.
Но последните сезони удрят яко флашбакове от истинска кръв. Първият сезон беше толкова обещаващ, свеж и с уникален подход, само за да заоре в безумна бутафория и пълна липса на каквато и да е креативна мисъл зад случващото се в развитието си.

Спойлери не отварям, де, тъй че скоро ще видя какво са наакали. И по-точно колко са се омазали.
Но последните сезони удрят яко флашбакове от истинска кръв. Първият сезон беше толкова обещаващ, свеж и с уникален подход, само за да заоре в безумна бутафория и пълна липса на каквато и да е креативна мисъл зад случващото се в развитието си.
Този сериал имаше един гениален сезон, последван от три прилични, един посредствен и два тотално продънени...
Абе, Тру Блъд, въпреки че се сурна в некви низини накрая, все пак ставаше за гледане. Това не става. Има откъслечни яки сцени и това между тях е такъв непоносим талашит, че просто не се търпи. Щеше да е най-добре след 6ти сезон да направят тайм скип и сега да имаме 10 кохерентни епизода за голямата война, където персонажите не прескачат през времето и пространството както им скимне (Денерис днес постигна тунелиране през wormhole май). А това дето се е случило по време на тайм скипа да се пусне като отделни клипчета (само яките сцени) нейде из мрежата като фенсървис.
Аз харесвам тру блъд бая повече от троновете, първият му сезон, заедно с първите 2 на Boardwalk Empire за мен са най-доброто, правено от hbo, изпреварващи дори сопраното и първия The Wire например. Въобще сериалите като цяло трябва да имат някакъв живот, ясен от самото начало колко ще е дълъг и това е. Не можеш да правиш нещо нон-стоп десетилетие и да не ти дотегне от него до такава степен, че да не го осереш. Не е случайно, че breaking bad имаше 5 сезона и последният свърши малко на въпреки (но там имаше далеч повече уважение към зрителите).
Хората иначе дори с антологиите не могат да се справят (американска ужасна история), където всеки сезон може да е нов и да правиш каквото си искаш, какво остава да се занимаваш с еднакви келеши в еднакъв сетинг толкова много години.
Единствено евалрка на ейчибото, че са развързали кесията и доставят визуално качество, съизмеримо на моменти с блокбастъри.
Хората иначе дори с антологиите не могат да се справят (американска ужасна история), където всеки сезон може да е нов и да правиш каквото си искаш, какво остава да се занимаваш с еднакви келеши в еднакъв сетинг толкова много години.
Единствено евалрка на ейчибото, че са развързали кесията и доставят визуално качество, съизмеримо на моменти с блокбастъри.
- Ambartanen
- Arcanist
Ц, ц, ц, колко много хейт. Ако дори не ви е забавно да го хейтите, защо си губите времето със сериала въобще? 
На мен сезона досега доста ми харесва- със сигурност е над средното ниво за сериала и класи над всичко подобно по телевизията. Единственото ми сериозно оплакване е, че Санса за пореден път се оказва горд притежател на the idiot stick. Епизод 6:

На мен сезона досега доста ми харесва- със сигурност е над средното ниво за сериала и класи над всичко подобно по телевизията. Единственото ми сериозно оплакване е, че Санса за пореден път се оказва горд притежател на the idiot stick. Епизод 6:
Как точно това минно поле от безумия и удобни съвпадения е "над средното ниво за сериала"? С изключение на две-три сцени на сезонът остро му липсва вдъхновение, темпото е изключително непостоянно, събитията са съшити с бели конци и повечето останали персонажи вече за нищо не стават. Бениов и Вайс просто отбиват номера и си личи.
А времето си го губим, защото след 60 епизода е малко късно да се откажем на финалната права, колкото и да е тъпа и изсмукана от пръстите.
А времето си го губим, защото след 60 епизода е малко късно да се откажем на финалната права, колкото и да е тъпа и изсмукана от пръстите.
На мен все още ми е много забавно да хейтя сериала, а и всеки епизод има поне 2-3 сцени, които ме разсмиват повече от добър ситком. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
PREACH! Ей за това физически не мога да гледам сериали правени по стандартния американски модел с чукурнайсет епизода на сезон по 40 минути с ротиращ се екип от писатели. Качеството е толкова неконсистентно и има толкова много филър че просто не мога да си го причиня. Да не говорим за времето което трябва да се отдели. Дори за неща които всички хвалят като Бъфи, просто не бих си го причинил. Особено когато разни шоурънъри показват умения да осерат пейзажа и в по-стегнат формат като GoT и True Blood. Ще си гледам анимета които в повечето случаи поне завършват сюжетните си аркове в 1-2 сезона и разни завършили американски сериали с по 10+ епизода на сезон.трубадур wrote: ↑Thu Aug 17, 2017 9:56 amАз харесвам тру блъд бая повече от троновете, първият му сезон, заедно с първите 2 на Boardwalk Empire за мен са най-доброто, правено от hbo, изпреварващи дори сопраното и първия The Wire например. Въобще сериалите като цяло трябва да имат някакъв живот, ясен от самото начало колко ще е дълъг и това е. Не можеш да правиш нещо нон-стоп десетилетие и да не ти дотегне от него до такава степен, че да не го осереш. Не е случайно, че breaking bad имаше 5 сезона и последният свърши малко на въпреки (но там имаше далеч повече уважение към зрителите).
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Аз още си държа на меннието, че travel проблемите в този сезон не се дължат на телепортация, а на лош едитинг и малко епизоди(и слаб сценарий, но that's besides the point).
There are no rules! I'm gonna get you!
Това обаче зависи. От това дали Денерис е дошла с кораба, с който накрая откара Джон и Еди-то към Кинг'с ландинг или е долетяла с драконите.
Никой ли няма да се изкаже за връзката между Абатите и Едитата (и това, че Абатите умират от съвсем леки наранявания с Драгънглас), която изведнъж направи тези ОМФГ СТРАШНИ зомбита хептен безобидни вече?
Никой ли няма да се изкаже за връзката между Абатите и Едитата (и това, че Абатите умират от съвсем леки наранявания с Драгънглас), която изведнъж направи тези ОМФГ СТРАШНИ зомбита хептен безобидни вече?
Тва зомбитата първо, че са мега бавни, че слаботелесна мацка бутаща 2 метров мъж в инвалидна количка им избяга, второ умират мега лесно????
Тва драконите на Дани са по-голяма заплаха дефакто. Избиха повече народ и Вестерос няма да може да им насмогне на яденето...
Тва драконите на Дани са по-голяма заплаха дефакто. Избиха повече народ и Вестерос няма да може да им насмогне на яденето...