А за Санса ми е жал. На нейно място щях да изкарам ускорен курс по източни бойни изкуства посрецвом гледане на Тигър и дракон, щот така е малко тъпо. Рейпваха я, намко я правиха, а тя дори левъл на монк не вдигна, клетата. Поне да ставаше берсерк от време на време, ма йок

PS
А Мисандей е прекрасна

PPSS
Ще ме извините, но понеже сега изгледах епизода. Аз съм прост човек от народа, който, както е известно, се тревожи основно за съдбата на българското розаво домати и поради тая причина изпуснах нещо. Великата Битка Посрецвом Дракон™ се проведе някъде из земите на Тирел, райт? В смисъл, добрите отидоха да превземат скалата, докато междувременно лошите опустошиха тирелите и Олена си взе. Та бях останала със смътното впечатление, че Бурен край и земите на Тирел не са на разстояние колкото Варна и Преслав да речем. В този смисъл Денерис с дракона ли пренесе мангалите дотам, или пак не съм разбрала? Ще ви благодаря да ми обясните.
И до Хага и Страсбург ли трябва да пиша, за да измоля НВО да възложат на Dungeons&Dragons да заснемат римейк на Хан Аспарух? И без това всеки знае, че за пръв път българите са използували самоледи във война и така ще стане къде по-як филм.