Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Oct 05, 2007 12:21 pm

Е то РА не е за харесване, просто тва си е прощъпулника в ПвПто. Аз лично там ходя единствено за да си тествам некви билдове. Просто поцъкай още малко за да можем да почнем заедно ТА :) И ако искаш можеш да пробваш и Hero Battles, да видиш какво е :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Oct 05, 2007 1:48 pm

Е, хайде, хайде, все си мислех, че игрането е за удоволствие. Какъв е смисълът да си загубя и нервите и времето, в което бих могла да играя нещо в ПвЕ, заради лош мач на хората в партито ми. А това се случи в 80-90% от случаите вчера и не, това, че бях играла 10-15 игри не беше причината да умираме.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Fri Oct 05, 2007 2:23 pm

Elayne wrote:Е, хайде, хайде, все си мислех, че игрането е за удоволствие. Какъв е смисълът да си загубя и нервите и времето, в което бих могла да играя нещо в ПвЕ, заради лош мач на хората в партито ми. А това се случи в 80-90% от случаите вчера и не, това, че бях играла 10-15 игри не беше причината да умираме.
ако имаш добър пинг в int districts играй от RA international district.
там повечето са гладиатор фармъри, което значи, че правят по-малко глупости. по тоя начин се вдига вероятността да има само един неопитен играч в групата, съответно минимизира се вероятността друг да е виновен за загубите :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 05, 2007 5:11 pm

Eeeee нема такъв карък беее тамън имах шанс да пречукам на трета фаза тъпия червей след сумата туткане и некой некъде прекъсна жицата за 3 мин точно да отиде на кино целата работа :(.
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/karak.jpg
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Oct 12, 2007 6:36 pm

Ще ти помогнем с червея, не се притеснявай. Аз вече забравих ти мина ли го, не го ли мина.

Аз пък пофармих малко азурианска репутация (около 9000 точки) и минах на 5-ти ранк азура, за да си купя некромансърската азурианска броня. Много ми харесва, за разлика от другите нови за некро специално. Джуджеческата е като старата ми, само че с дълбоко деколте, а тази към Вангарда не е много много по мой вкус като текстура :) още от първите брони в Тирия. Трябваше да си подменя грозната евтина Survivor броня, защото се оказва, че колкото и да ми е прекрасна Вабианската, по-често ползвам тази, която ми дава повече кръв, когато съм в ПвП или не играя с Human party. Затова трябваше да си craft-на нещо по-красивичко :P. Хехе, отидоха около 60-70к за бронята, като си селвиджнах супириър вигър и сървайвър инсигниите от старата броня благодарение на най-новия хипер елитен салвидж кит, който не чупи бронята като се опитваш да салвиджваш :).

Уви, цветовата комбинация, която ми хареса е сребърно и черно. Имах само 2 черни бои и засега ръкавиците и ботушите са си в естествения цвят, докато не докопам 16к за черна боя >.<
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 12, 2007 6:55 pm

Не съм играл тая седмица нещо. Седи си червея там нейде. :? Иначе си направих да разгледам кво що монк в найтфола ма си седи там 2-3лвл
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Oct 13, 2007 7:22 pm

Аз понаснимах бронята малко да видите.
Spoiler: show
Image
Image
Image
Image
Image

Днес :) играхме с Делегата и Гибли малко. Честито на Гибли за новия ранк и looking forward към новата й броня, нямам търпение да видя как ще си я боядиса и прочие. Иначе правихме с Делегата и един дънджън, Cathedral of Flames, където от финалния чест ми падна зелен чук - Murakai's Maul май беше. Абе чук :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sat Oct 13, 2007 7:35 pm

Абе важното е, че съм невероятна меле машина с тоя дервиш :lol: Тея ъндеди как си отнасяха по 200+ dmg от двата ми енчантмънта, единия вързан към сънспиар титлата, а другия към курзик/луксон:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Eternal_Aura
http://gw.gamewikis.org/wiki/Aura_of_Holy_Might

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Oct 14, 2007 1:13 pm

Аз пък съм станал някакъв ПвП бот, ама искам гладиатор титла, какво да се прави :)

ае ТА? само един човек още, ще измислинг някакъв билд?

аз: монк / асасин / рейнджър
дима: некро / ритуалист?
делегат: месмер / еле / монк

остава някой с повече любов към melee професиите да се присъедини, че нещо много кастъри сме, а аз основно монк играя (не че отказвам да трепя хора с асасина, трябва да се компесира :))
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Oct 14, 2007 3:49 pm

И асасин и еле мога да играя принципно, само трябва да поотключа малко скилове. Предпочитам некро и в краен случай Рт. А и искам ХА заради e-mote-а :), макар че ще се примиря с временен опит и в ТА.

Започнахме един дънджън с Делегата и Кселос. Shards of Orr, който се води може би един от най-трудните дънджъни в играта. Е, разбрахме го това още на второ ниво, където клоняхме към 60% DP. Делегатът тогава си използва Powerstone-а и ни :) 'подари' 10% Moral Boost. Така минахме нивото и продължихме нататък, стигнахме до боса с 10% МВ и започнахме битката. Оказа се изключително трудно и неприятно. Босът е заобграден от арчъри ъндеди, които трябва да убиеш, за да си 'поразчистиш' полето един вид, после нападаш боса, който е curses necro и когато го 'убиеш' споунват няколко неприятни ритуалисти с Destructive was Glaive (or whatever it was the name of that elite skill), които кастват и някакви спирити и са голям pain in the a**. Идеята е, че през това време босът е в тъй наречената си Soul Form, която трябва да убием, за да умре и той. Обаче в тази си форма той остава сравнително кратко време и после се трансформира обратно в нормалната си форма, респоунват арчърите и ако не си убил спиритите и ритуалистите мелето става огромно. Много burning има точно там на финала, защото има капани, които изстрелват струи огън, има poison и прочие и прочие conditions и изобщо мазало. В крайна сметка стигнахме до 60% DP, Soul form-ата на боса не регенерира така че я бяхме смъкнали до под 50% кръв, което беше сравнително обнадеждаващо. Делегатът обаче се ядоса и се отказа, поне героите му останаха с нас. Умряхме около 4-5 пъти преди да го пречукаме с Ники, но успяхме, убихме го.

End-chest-ът дропна оникс за него и златен щит с тъп скин за мен.
:roll:
Ако не друго поне ми даде 3000 азура точки, експириънс и пари.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 14, 2007 6:24 pm

balls of fire :mrgreen:
http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw871.jpg

Ей тва е забавн джвъчка, жалко че супер безполезна за са.
http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw884.jpg

Възход
http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw886.jpg

... и падение :wink:
http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw888.jpg
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Oct 14, 2007 7:24 pm

Мани мани, тоя червей е може би най-неприятният бос в играта ако не си с пълно парти, а ние бяхме 3-ма. Пак имаше някакъв шанс да го вземем, ама много дмг прави, а Коцето и Огден не носега Протектив Спирит.

Аз понаправих малко луксонски факшън в АБ :). Попаднах на тийм с трима от 1 гилдия 'Swords of Luxon', представете си, всички 7 ранк нейде и играха доста добре, само 4-мата удържахме по два отбора на противника и три пъти държахме центъра в Ancestral's Lands, където играехме. Още 40к да трансферна и съм с нова титла :). Едва 4-ти ранк, ама кво да правиш :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 14, 2007 9:51 pm

Голема мизерия червея както е праймъри куест ;(

няя пари пари париии
http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw890.jpg

2 от 4 ма поне вида го докарва и така новата броня ;)

http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw892.jpg :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Oct 23, 2007 10:53 am

Ухууу, гладиатор ранк 1 :)

вчера вечерта бързо събрах 99 точки, после обаче 3 часа (до 2 и нещо), не можех да направя още 5 поредни за една. 3 пъти спира тока когато бях на 3-4 победи, да иба... 2 пъти някой от нашите го дропна пак след няколко победи. По едно време сериозно ми беше писнало, най-сетне се паднах в парти с монк (играех рейнджъра в този момент) и взехме бързо 10 поредни :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 23, 2007 11:10 am

Да бе, сто часа игра ПвП, кажи сега, че ще се попреместиш малко в ПвЕ, че имам ;) още няколко ненаправени дънджъна и 1 куест от тези на драконката Глинт, който трябва да се прави с парти от хора, че си е много гаден.

Аз тия дни вдигах ПвЕ монк за разнообразие. Е голяма болка ми е да превключа от натискане с мишката до натискане с клавишите на клавиатурата от 1-8, плета си и пръстите и изобщо приказка. Нямам дори едно 10к да си купя armor 60 броня, сега я карам с armor 30. Похарчвам си парите за skills, което май не е правилната тактика. Трябва ми Kephet's Refuge също... демек трябва ми помощ, за да го изфармя боса. Лошото е, че съм си харесала поне 3-4 чифта броня за монк, а нямам пари :(.

А, забравих, 16 лвл съм.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around