Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
или Ctrl+F5 ;p
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Вероятно все някой е забелязал, че форума - и списанието, и целия уебсайт - малко ги нямаше от време на време от петък вечерта насам. Вече (всъщност от тази сутрин) би трябвало всичко да е наред; имаше няколко сериозни проблема едновременно при хостинг-доставчика - гръмнали дискове, развалена файлова система и още няколко неща, които не би трябвало да се случват едновременно, ама на, пуст късмет
Но сега вече би трябвало всичко да е наред.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
нещо се е заразлагвал форума напоследък при мене ама не мога да разбера дали е само от него.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
упорито отказва да ми качи картинка за аватар тъпия форум, не е като да не съм го правил 10ки пъти...
Празнувай ти там, не е зор ;р
... аре бе съпорт ;р
... аре бе съпорт ;р
- RRSunknown
- Elder God