Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Oct 04, 2007 10:47 am

Тая тема нещо замря :P Тия дни съм се отдал изцяло на дервишката ми, донякъде защото няма хора вечер в гилдията ми. Та вече съм 17то ниво и си капвам разни елитки из Курна, като единствената, която още не мога да капна е Avatar of Balthazar. Но днес мисля да му видя сметката на боса.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 04, 2007 10:49 am

Е нема аз цела седмица на съм отварял. Мое тия дни да ви фана малко да помогнете с оня боса червея дет трее му носим бурета барут. :ninja:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Oct 04, 2007 11:18 am

Аааа, играем си, ама не пишем :)

аз нападнах Арените след като минах GWEN, killing Blue Perception (twice) in RA: priceless :) никога не съм искал да напиша "die *********** noob, die" в чата преди да го срещна този. Но явно всяка игра си има такива "елитни" играчи
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 04, 2007 11:39 am

Знам аз, че си пребродил и изринал сичко ти ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Oct 04, 2007 12:53 pm

И мен почти са ме навили да тествам арените (Random Arena and Team Arena после), но ще видим дали с некрото ще ми е най-комфортно.

Иначе казвайте кога можем да се посъберем за някой дънджън :), забавно е като сме повече.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Oct 04, 2007 10:38 pm

Пробвах РА (Рандъм Арена):

* 12-13 игри, в които партитата в 90% нямаха монк или хийлър под каквато и да е форма (примерно ритуалистки спирити) и за 12-13 игри не убихме нито един от противниковите отбори. Викам си аз: 'Егати тъпата история, само си губя времето, нищо не правим'.

* После обаче се появи отбор без монк, но с ритуалист със спирити и додрапахме до 7 последователни победи.

Като цяло - нищо особено не е и не може да се каже, че ме кефи повече от АБ или ПвЕ-то. Но мога да поиграя заради e-mote-а. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Oct 05, 2007 9:42 am

emote-a се взима от ХА :)

Е, това с липсата на монк леко гадно, аз редовно като играя монк се падам с още един-два... Напоследък са се навъдили доста, явно нямаш късмет.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 05, 2007 10:47 am

Бе за Cyndr the Mountain Heart и Smell of Titan in the morning мое ми помогнете, че много време и нерви иначе.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Oct 05, 2007 10:52 am

Xellos wrote:Бе за Cyndr the Mountain Heart и Smell of Titan in the morning мое ми помогнете, че много време и нерви иначе.
хахаха, имената на куестите са просто :))))

Миризмата на Титан сутрин :)) вчера нета в офиса се оправи, но в нас умря, има зависимост... Днес ще гледам да си го оправя тъпия нет

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Oct 05, 2007 11:23 am

Ми РА беше доста досадно, признавам си. Както казах, 12-13 пъти без никакъв успех, после до 7 поредни победи, после пак 10-тина провалени игри, измежду които по 1-2 победи. И така... Много е досадно като умреш след като си бил предишния път или предишните 2-3 :roll:.

Да, e-mote-а видях, че е от HA :(, доста тъпо...

За мисиите ще помагаме, Ники, само се обади като си онлайн.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Oct 05, 2007 11:36 am

И мен много ме биеха в началото :)

то там за да биеш много просто трябва да си с монк :) Какво игра като билд?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Oct 05, 2007 11:42 am

E-denial Pressure build-а от Уики. Ма то няма значение, важното е с какво парти си и срещу кого, изобщо не е толкова важно дали съм нууб или не в случая, тва стана ясно. А дори да имаш монк не е много сигурно дали ще биеш. Примерно вчера противниковият отбор имаше два монка, ние един + офанзивен спирит спамър Рт. Е, никой не умря 15 минути, накрая резайннахме.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Oct 05, 2007 11:47 am

мачът продължава 8 мин макс вече, освен мисля на 1-2 карти :) после бие отборът с по-малко Death Penalty или и двата отбора губят. Изключение са картите с монк - там ако сте убили на лошите монка биете дори и с по-малко наказание.

много мразя като сме така - 2 монк и не можем да убием нищо... освен ако не сме 2 монка и два асасина да кажем, тогава бием наред :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Oct 05, 2007 11:49 am

Хубаво е да си вземаш некъв селфхийл или нещо за махане на кондишъни/хексове за РА. Просто недей да се обезкуражаваш твърде бързо, там си е така, за тва му викат Random Arenas :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Oct 05, 2007 12:04 pm

Не е до обезкуражаване, просто не ми хареса и не мисля да ходя там много често, голямо ядосване е, а в 90% от случаите не те пуска в балансирано парти... Баси, единия път играх с 2 некромансъра и уориър.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around