Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Е нема аз цела седмица на съм отварял. Мое тия дни да ви фана малко да помогнете с оня боса червея дет трее му носим бурета барут. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Знам аз, че си пребродил и изринал сичко ти ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
И мен почти са ме навили да тествам арените (Random Arena and Team Arena после), но ще видим дали с некрото ще ми е най-комфортно.
Иначе казвайте кога можем да се посъберем за някой дънджън
, забавно е като сме повече.
Иначе казвайте кога можем да се посъберем за някой дънджън

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Пробвах РА (Рандъм Арена):
* 12-13 игри, в които партитата в 90% нямаха монк или хийлър под каквато и да е форма (примерно ритуалистки спирити) и за 12-13 игри не убихме нито един от противниковите отбори. Викам си аз: 'Егати тъпата история, само си губя времето, нищо не правим'.
* После обаче се появи отбор без монк, но с ритуалист със спирити и додрапахме до 7 последователни победи.
Като цяло - нищо особено не е и не може да се каже, че ме кефи повече от АБ или ПвЕ-то. Но мога да поиграя заради e-mote-а.
* 12-13 игри, в които партитата в 90% нямаха монк или хийлър под каквато и да е форма (примерно ритуалистки спирити) и за 12-13 игри не убихме нито един от противниковите отбори. Викам си аз: 'Егати тъпата история, само си губя времето, нищо не правим'.
* После обаче се появи отбор без монк, но с ритуалист със спирити и додрапахме до 7 последователни победи.
Като цяло - нищо особено не е и не може да се каже, че ме кефи повече от АБ или ПвЕ-то. Но мога да поиграя заради e-mote-а.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Бе за Cyndr the Mountain Heart и Smell of Titan in the morning мое ми помогнете, че много време и нерви иначе.
хахаха, имената на куестите са простоXellos wrote:Бе за Cyndr the Mountain Heart и Smell of Titan in the morning мое ми помогнете, че много време и нерви иначе.

Миризмата на Титан сутрин

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Ми РА беше доста досадно, признавам си. Както казах, 12-13 пъти без никакъв успех, после до 7 поредни победи, после пак 10-тина провалени игри, измежду които по 1-2 победи. И така... Много е досадно като умреш след като си бил предишния път или предишните 2-3
.
Да, e-mote-а видях, че е от HA
, доста тъпо...
За мисиите ще помагаме, Ники, само се обади като си онлайн.

Да, e-mote-а видях, че е от HA

За мисиите ще помагаме, Ники, само се обади като си онлайн.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
E-denial Pressure build-а от Уики. Ма то няма значение, важното е с какво парти си и срещу кого, изобщо не е толкова важно дали съм нууб или не в случая, тва стана ясно. А дори да имаш монк не е много сигурно дали ще биеш. Примерно вчера противниковият отбор имаше два монка, ние един + офанзивен спирит спамър Рт. Е, никой не умря 15 минути, накрая резайннахме.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
мачът продължава 8 мин макс вече, освен мисля на 1-2 карти
после бие отборът с по-малко Death Penalty или и двата отбора губят. Изключение са картите с монк - там ако сте убили на лошите монка биете дори и с по-малко наказание.
много мразя като сме така - 2 монк и не можем да убием нищо... освен ако не сме 2 монка и два асасина да кажем, тогава бием наред

много мразя като сме така - 2 монк и не можем да убием нищо... освен ако не сме 2 монка и два асасина да кажем, тогава бием наред

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Не е до обезкуражаване, просто не ми хареса и не мисля да ходя там много често, голямо ядосване е, а в 90% от случаите не те пуска в балансирано парти... Баси, единия път играх с 2 некромансъра и уориър.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around