Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Е нема аз цела седмица на съм отварял. Мое тия дни да ви фана малко да помогнете с оня боса червея дет трее му носим бурета барут. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
И мен почти са ме навили да тествам арените (Random Arena and Team Arena после), но ще видим дали с некрото ще ми е най-комфортно.
Иначе казвайте кога можем да се посъберем за някой дънджън
, забавно е като сме повече.
Иначе казвайте кога можем да се посъберем за някой дънджън

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Пробвах РА (Рандъм Арена):
* 12-13 игри, в които партитата в 90% нямаха монк или хийлър под каквато и да е форма (примерно ритуалистки спирити) и за 12-13 игри не убихме нито един от противниковите отбори. Викам си аз: 'Егати тъпата история, само си губя времето, нищо не правим'.
* После обаче се появи отбор без монк, но с ритуалист със спирити и додрапахме до 7 последователни победи.
Като цяло - нищо особено не е и не може да се каже, че ме кефи повече от АБ или ПвЕ-то. Но мога да поиграя заради e-mote-а.
* 12-13 игри, в които партитата в 90% нямаха монк или хийлър под каквато и да е форма (примерно ритуалистки спирити) и за 12-13 игри не убихме нито един от противниковите отбори. Викам си аз: 'Егати тъпата история, само си губя времето, нищо не правим'.
* После обаче се появи отбор без монк, но с ритуалист със спирити и додрапахме до 7 последователни победи.
Като цяло - нищо особено не е и не може да се каже, че ме кефи повече от АБ или ПвЕ-то. Но мога да поиграя заради e-mote-а.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Бе за Cyndr the Mountain Heart и Smell of Titan in the morning мое ми помогнете, че много време и нерви иначе.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
хахаха, имената на куестите са простоXellos wrote:Бе за Cyndr the Mountain Heart и Smell of Titan in the morning мое ми помогнете, че много време и нерви иначе.

Миризмата на Титан сутрин

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Ми РА беше доста досадно, признавам си. Както казах, 12-13 пъти без никакъв успех, после до 7 поредни победи, после пак 10-тина провалени игри, измежду които по 1-2 победи. И така... Много е досадно като умреш след като си бил предишния път или предишните 2-3
.
Да, e-mote-а видях, че е от HA
, доста тъпо...
За мисиите ще помагаме, Ники, само се обади като си онлайн.

Да, e-mote-а видях, че е от HA

За мисиите ще помагаме, Ники, само се обади като си онлайн.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
E-denial Pressure build-а от Уики. Ма то няма значение, важното е с какво парти си и срещу кого, изобщо не е толкова важно дали съм нууб или не в случая, тва стана ясно. А дори да имаш монк не е много сигурно дали ще биеш. Примерно вчера противниковият отбор имаше два монка, ние един + офанзивен спирит спамър Рт. Е, никой не умря 15 минути, накрая резайннахме.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
мачът продължава 8 мин макс вече, освен мисля на 1-2 карти
после бие отборът с по-малко Death Penalty или и двата отбора губят. Изключение са картите с монк - там ако сте убили на лошите монка биете дори и с по-малко наказание.
много мразя като сме така - 2 монк и не можем да убием нищо... освен ако не сме 2 монка и два асасина да кажем, тогава бием наред

много мразя като сме така - 2 монк и не можем да убием нищо... освен ако не сме 2 монка и два асасина да кажем, тогава бием наред

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Не е до обезкуражаване, просто не ми хареса и не мисля да ходя там много често, голямо ядосване е, а в 90% от случаите не те пуска в балансирано парти... Баси, единия път играх с 2 некромансъра и уориър.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around