Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Ако могат, ще приватизират и изгледите... Всъщност, правят го - доста успешно на места. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
Поне е хубаво да се знае, че в БГ не само за богатите няма правосъдие1000 лв. глоба за ревнивеца, зашил жена си да не кръшка
20 август 2007 / News.dir.bg
1000 лева глоба и 1 година забрана да доближава дома, местоработата и местата за социални контакти на жената, на която е нанесъл побой, постанови Разградски районен съд за 45-годишния Тодор Маринов от село Беловец.
През нощта на 16 срещу 17 юли мъжът, който е осъждан няколко пъти за участие в побои, пребил 43-годишната Албена Соколова, с която живеел на съпружески начала от 13 години. Oсвен това зашил с рибарска корда и шивашка игла половите й органи. Ревност бил поводът за насилието – мъжът трябвало да влезе в затвора за три години и смятал, че през този период жената ще му изневерява. Санкциите са по Закона за домашно насилие, уточниха магистрати.
В Кубратския районен съд се води друго дело срещу Маринов – за нанасяне на средна телесна повреда. Той се яви в съдебната зала без адвокат, защитата на Соколова бе осигурена от Центъра на неправителствените организации в Разград.

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Бая, има ли знаци за финансова криза в жилищно-ипотечния сектор при вас?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
Especially for youMatrim wrote:Е, не просто, последните новини в тази тема ме карат да мисля, че не сме Абсурдистан, а Абсурдистан на квадрат.
Ядосан баща простреля момче, сбило се със сина му
21 август 2007 / News.dir.bg
10-годишно дете е било простреляно с въздушна пушка в рамото. За щастие то се отървало само с охлузване.
Инцидентът е станал пред бл.265 в столичния ж.к. ”Обеля” във вторник следобед. Двете момчета се скарали, сбили се и 35-годишният К.Д. "разрешил" спора им като стрелял с въздушната си пушка по "врага" на сина си. К.Д. е задържан с полицейска мярка за 24 часа в столичното Девето РПУ за изясняване на инцидента. Той няма предишни криминални прояви, уточняват от СДП, предаде "Фокус". Майката на пострадалото дете не е потърсила лекарска помощ, а го завела в 9 РПУ, където съобщила за инцидента. Полицаите повикали Бърза помощ и детето е било закарано в “Пирогов”. Според БНР бащата прострелял детето "в момент на афект".
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Миии нищо ново под слънцето, просто по-голям достъп до информация имаме са.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Много вярно. Информацията е определящият фактор на днешното време. По-изненадващото, обаче, е в колко много сфери не оказва влияние. Вярващите полуидиоти пак са си такива, например.
Затвориха Южния плаж във Варна заради мръсната вода
23.08.2007 14:59
Мдаа само Дружба и тва е.Със заповед на областния управител Петър Кандиларов от днес е затворен Южният плаж във Варна. Причината е, че морската вода е изключително мръсна, съобщи БТА.
Основната причина за замърсяването е, че пречиствателната система е много стара и е предвидена за много по-малко население, коментира Кандиларов. Освен това има доста строежи, които са заустени в деретата, а не в канализацията. По думите на Кандиларов само в града броят им е около 20. Има още много в посока към комплексите.
В момента експерти на Областна администрация изготвят програма за преодоляването на проблема. Тя ще бъде дадена за изпълнение на община Варна в партньорство с РИОКОЗ и екоинспекцията в града.
В момента морето на Южния плаж е близо осем пъти по-мръсно от допустимото, посочи Кандиларов. По думите му там ще бъдат сложени предупредителни табели. Плажът може да бъде отворен, ако показателите на водата се нормализират. В противен случай има вероятност той да остане затворен и през сезон 2008.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Миии не! Макар че ние тук целодневно се молим за неговото окончателно избухване, pазвъплъщаване и всякакви катастрофални сривания които би могъл да претърпи един икономически сектор!shayhiri wrote:Бая, има ли знаци за финансова криза в жилищно-ипотечния сектор при вас?
Излиза че много малко тукашни фирми се сработват с американските си колеги. За съжаление!

При нас хипотеките продължават да са на нивото на месечна заплата, и със срок на изплащане 40/50 години!

А по останалите теми - пълна забрана на притежание на орижие! И дълголетни наказание на нарушителите, бих предложила аз!!

Last edited by BaYa on Thu Aug 23, 2007 3:36 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ужас. Казвах ви аз. И де да е само там. След последните стомашно-чревни преживявания в Несебър/СлБ отказвам да влизам изобщо във водата, освен ако не е някъде на спокойно/ненаселено място.Xellos wrote:Затвориха Южния плаж във Варна заради мръсната вода
Мдаа само Дружба и тва е.Със заповед на областния управител Петър Кандиларов от днес е затворен Южният плаж във Варна. Причината е, че морската вода е изключително мръсна, съобщи БТА.
Основната причина за замърсяването е, че пречиствателната система е много стара и е предвидена за много по-малко население, коментира Кандиларов. Освен това има доста строежи, които са заустени в деретата, а не в канализацията. По думите на Кандиларов само в града броят им е около 20. Има още много в посока към комплексите.
В момента експерти на Областна администрация изготвят програма за преодоляването на проблема. Тя ще бъде дадена за изпълнение на община Варна в партньорство с РИОКОЗ и екоинспекцията в града.
В момента морето на Южния плаж е близо осем пъти по-мръсно от допустимото, посочи Кандиларов. По думите му там ще бъдат сложени предупредителни табели. Плажът може да бъде отворен, ако показателите на водата се нормализират. В противен случай има вероятност той да остане затворен и през сезон 2008.

Само минерална за пиене и тва е.
Тва ясно. Особено пък в София. Ма кат се къпеш, малко или много пийваш от тва... наоколо.