Много ми дреме за оценката в Развалените Домати...shayhiri wrote:Приятно гледане!
http://www.rottentomatoes.com/vine/show ... ge=1&pp=30
Замъкнете и не толкова екстремната част, да видят какво изпускат.
Frank Miller's 300
Друг път за всеки случай кликай първо линка. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
Айде, почна се... 
http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=37178
П.П.1: Забележете колко лаконично, по спартански, е ревюиран филма. А може и просто да нямат думи.
П.П.2: И колко много предпремиерни прожекции има. Явно надушват вече хита на сезона. (В тази връзка, има новини и на книжния фронт.
)

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=37178
П.П.1: Забележете колко лаконично, по спартански, е ревюиран филма. А може и просто да нямат думи.
П.П.2: И колко много предпремиерни прожекции има. Явно надушват вече хита на сезона. (В тази връзка, има новини и на книжния фронт.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
16 март 2007 (пт) 13:50 - ТАМ СЪМ.

За Амоси, Любимци и темподобни сноби - ГОЛЕМИЯТ СПАРТАНСКИ ВИ ЧАКА ЗАД НЯКОЙ ЪГЪЛ! Сори за тона, ама точно този филм ще РЕЖЕ, мога да си заложа апартамента на това, аман от псевдо-интелектуална омраза към всеки, който дръзва да се определи открито като див маниак на нещо, което - ОМГ - може би ще е комерсиално....

За Амоси, Любимци и темподобни сноби - ГОЛЕМИЯТ СПАРТАНСКИ ВИ ЧАКА ЗАД НЯКОЙ ЪГЪЛ! Сори за тона, ама точно този филм ще РЕЖЕ, мога да си заложа апартамента на това, аман от псевдо-интелектуална омраза към всеки, който дръзва да се определи открито като див маниак на нещо, което - ОМГ - може би ще е комерсиално....
Знам, че не ми е тука мястото, но се забавлявам
То е като да ходиш на пясъчника да гледаш дечицата как си блъскат камиончетата едно в друго 

Last edited by Roland on Wed Mar 14, 2007 10:40 am, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Темата може да не е, но филмът определено е. Знаеш ли как ще му светят очите на Рол след първото (а след второто - още повече) гледане.
Единствено на Дем от всички тук може би няма да се хареса (Любимец, не се снишай.
). Ама той вероятно няма и да го гледа.

- Lubimetz13
- Mistborn
Аз предлагам първо да го гледате тоя филм, после да обяснявате на кого щял да се хареса и колко точно. Не че нямате право да сочите половинминутна компилация от безсюжетни кът сцени за доказателство, че разширената версия ще разтърси киноиндустрията завинаги, но все пак...
Лично аз пък мога отсега да ви информирам, че тая тъпня не стъпва и на малкото пръстче на God of War, Devil May Cry или Painkiller, но няма да го направя, за да не ме обвините в предубеденост.
Честно да ви кажа, доста се забавлявам с тая тема, като се вземе предвид, че съм безсърдечен аутоматон.
Лично аз пък мога отсега да ви информирам, че тая тъпня не стъпва и на малкото пръстче на God of War, Devil May Cry или Painkiller, но няма да го направя, за да не ме обвините в предубеденост.
Честно да ви кажа, доста се забавлявам с тая тема, като се вземе предвид, че съм безсърдечен аутоматон.
Тържествено обещавам да си спомням за този предателски ред следващия път лайв като те нахраня така, че да ме гледаш на кръв цяла вечер, за да мога дори за секунда да не се чувствам гузен. Яж каквото сееш и така;).Morwen wrote:Ех, безсърдечността и студенината (и сухотата) в сърцетото ти , Симеоне, как издайнически прозират под тази маска, щом заговориш за 300...
Симе, поне преди се заяждаше консктруктивно без да падаш на нивото на редовите хейтърчета тука, жалко, че сега и "светило" като теб изпадна до ползване на епитети и квалификации...

Любимец - отиди си цъкай въпросните тогава и ни остави да си се кефим на без съмнение филма на 2007. Никой не се заяжда с теб и определено нито Алекс, нито аз сме виновни, че животът ти смърди и трябва да бълваш купчини необоснована отрова, за да си разнообразиш деня:).