Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sat May 19, 2007 2:17 am

В замундата ги има. Ако не си се регистрирала там, не се май, а давай, за сега води спрямо арена, не че арена е лош, но замундата действа малко по-добре.
Бих могъл да ти ги пратя файловете до няколко дни от арената, тъй като мисля да го почна и аз филмчето. Но кажи, ако някой ме изпревари :wink:
Ако не се рагистрираш в замундата или някой ти ги прати, сигурно до вторник ще ти ги пратя :wink:

Clio
Moderator

Post by Clio » Sat May 19, 2007 2:33 pm

Опитах замундата, но ми даде
Sorry
The current user account limit (290,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

Ще пробвам пак по-късно. Ако успея, ще ти пиша да знаеш да не ми пращаш файловете :)
И много благодаря предварително :)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat May 19, 2007 9:23 pm

Muad_Dib wrote:Lost, Heroes, Desperate Housewives, 24 се завръщат през есента за дълбоко мое съжаление...
Не и Lost. Той се завръща през януари-февруари и ще върви до май без пауза.
pulled out

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat May 19, 2007 9:26 pm

Morgana wrote:
Muad_Dib wrote:Lost, Heroes, Desperate Housewives, 24 се завръщат през есента за дълбоко мое съжаление...
Не и Lost. Той се завръща през януари-февруари и ще върви до май без пауза.
Ясно, главният въпрос е, че ще има още три проклети сезона, слабо ме грее кога точно продължава да се излива сапунът...

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sun May 20, 2007 12:57 am

Сега, срещу кого точно е насочен гневът ти? Отдавна се знаеше, че Lost ще има още 1 сезон. Това, че се оказа, че няма да е последен вече беше новината, но и продуцентите на Lost не са доволни, и ние, зрителите не сме доволни. Но това е решение на abc и най-вероятно е продиктувано от високия рейтинг на сериала, особено след почивката. The Greatest Hits удари в земята season finale на CSI:NY и Medium по конкурентните cbs и nbc излъчени по същото време. Смятай какво ще бъде по време на Through the Looking Glass. Никоя ТВ няма да изпусне такава апетитна хапка. Гледай Студио 60 и ще разбереш как стоят нещата в САЩ. Btw повечето сериали от същия жанр, създадени в последните години, бяха с амбицията да бият Lost по рейтинг. Е някои поживяха 1 сезон - Invasion, Surface, Jericho, други - само няколко серии.
Аз специално не съм доволна от протакането във времето, 9 месеца пауза м/у сезоните никак не ми харесва. Но какво да се прави, abc решава в случая.
pulled out

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun May 20, 2007 2:01 am

"Гневът" ми е именно срещу 5ти и 6ти сезон, бях се примирл с 4ти и бях доволен, че сагата най-после ще има край. 3ти сезон засега ме кефи мноооого повече от втори, ако тенденцията се запази - което имо е невъзможно - ще продължа да го гледам.

CSI:NY откога е критерий и какво е Medium?
И кой е жанрът на Лост, че Джерико и Surface са в него? Защото ако просто си спорим за едните рейтинги - например 24 напук на вселенското сценарно малоумие в 6ти сезон се държал много силно според сайтовете...

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun May 20, 2007 11:03 am

Най-якият сериал е "Каре дами"!На английски е "Related".Даваха първи сезон и по Нова.Според мен,много по-реално разглежда проблемите на жените,от "Сексът и градът".Пък и актрисите са толкова сладки,не можеш да кажеш коя е по-красива.Жесток е.Едната от тях играе и в "Загубени"( :twisted: )3.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sun May 20, 2007 11:13 am

@Muad_Dib: Надявам се, че въпросите ти са риторични.

Повечето телевизии вече представиха есенните се програми. За интересуващите се - abc, cbs, nbc. На fox скеджуала още не работи.
pulled out

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun May 20, 2007 12:56 pm

Фокс залагат на това:

http://www.youtube.com/watch?v=Bc7mzoqHahU

да им е големияТ хиТ :)

Ще поживеем и ще видим де:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun May 20, 2007 2:29 pm

Yan wrote:Фокс залагат на това:

Найс, макар, че с този решен край от филмите какъв е смисълът....Изглежда прилично де, само да не е 20 сезона.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun May 20, 2007 3:23 pm

Ооо,нее...Това е толкова изтърканоо...Да не говорим,че актьорите изобщо не ми харесаха,особено на външен вид.Бяха повече от посредствени. :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun May 20, 2007 3:55 pm

Всъщност от въпросните line-up-и засега единствено съм крайно разочарован от факта, че Вероника Марс не е подновен за още един сезон, въпреки че май още има такава възможност. А сериалчето тъкмо почна да ми харесва.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun May 20, 2007 4:04 pm

zari wrote:Ооо,нее...Това е толкова изтърканоо...Да не говорим,че актьорите изобщо не ми харесаха,особено на външен вид.Бяха повече от посредствени. :D
Особено Лена Хийди викаш... :shock: :shock: :shock:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon May 21, 2007 11:28 am

Yan wrote:Фокс залагат на това:

Ама Fox сериозни ли са??? :shock: :shock: :shock: Е от това по-голямо клише едва ли може да има. Но по-големия абсурд е наличието на терминаторка-спасителка - е с това вече омазаха тотално нещата. Нямам нищо против Самът Глау, беше ми симпатична във Firefly и в The 4400, ама като терминаторка???!!! :shock: Не знам кой взема решения в тази телевизия, ама явно не е с всичкия си.

А колкото до 24, ами изтъркано е, и то много вече, и като гледам как се развива текущия сезон, като нищо може и да няма развръзка.
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 21, 2007 2:01 pm

3ти сезон на Съпругите свърши добре, доста силен последен епизод с две качествени изненади накрая. Иначе - след този сезон сериалът за мен си е ЧИСТА сапунка, която изгуби много от първоначалната си оригиналност и черен хумор.