Doctor Who & Torchwood

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Dec 22, 2010 11:46 pm

Ах, мамка му, верно бе - СПАЙК!!!! През цялото време се чудех откъде ми е толкова познат тоя як пич :mrgreen:
Image

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Dec 26, 2010 1:55 am

Ебати якия коледен епизод.Много по-различен от предните, което се очакваше.Супер добра идея да направят sci fi версия на A Christmas Carol.Eдинствения недостатък беше, че имаше прекалено малко Amy.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 26, 2010 9:39 am

иии свалям веднага!!!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Dec 26, 2010 12:18 pm

Аууу, коледен епизод - налааааз :drool: :drool: :drool:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 26, 2010 10:31 pm

Доста добър епизод, и трейлъра за новия сезон радва накрая, май ще е пак доста весел. Зема да му свикна на 11-тото докторче... :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Dec 27, 2010 2:03 am

Много хубав епизод който за разнообразие беше наистина коледен като атмосфера.Ех как се надявам че поне някой от старите спътници на Доктора ще се появи за малко та да му се подиграва за новият външен вид. :lol: БТВ никой ли не забеляза в трейлъра че го имаше кораба от епизода където Доктора беше наемател?Чакам с нетърпение епизода на Геймън.Не съм чел още нищо негово но от това което съм чел пича е убиец в късата форма.Сигурно ще бъде някакъв Ню Уиърд епизод.А направи ли ви впечатление че всички гонят Доктора в някакви исторически периоди(мускетарите,нациститете и някакви американци)?МАле просто не мога да чакам за новият сезон! :twisted:

П.П.Оскъдно но все пак някакво инфо за новият сезон.
http://tardis.wikia.com/wiki/Series_6_(Doctor_Who)
П.П.2 Каква е работата със Уудовете?Нали уж вече се бяха цивилизовали,тогава какъв е този ууд на трейлъра със униформа а на всичко отгоре и със зелени очи?

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Jan 06, 2011 1:48 pm

Най-после наваксах с всичко докторско!

Doctor Who at the Proms - само една дума - brilliant!!! Така се разчувствах на нежните части, а на регенерациите направо се разплаках - липсва ми Тенантчо *подсмрък* А монстърите бяха уникално яки :mrgreen:

Последния сезон на Torchwood - е, няма такъв брутален ендинг, честно - до последно ме държа на нокти и естествено, както напоследък ми става навик, накрая толкова им съчувствах на всички, че се разподсмърчах за н-ти път на край на докторско нещо :cry:

Коледният епизод пък беше уникален с идеята за sci-fi Дикенс 8-) Дядката, дето играе Казран, има ебаси якия глас, а Абигейл всъщност е певица, което обяснява и яките песни - направо ми смъкна ченето! И най-якото е, че Мат Смит този път някак си за сефте успя да не ми е толкова квадратен и некадърен - може пък и да му свикна на Доктора :D

И накрая нещо не съвсем докторско - Халмарк (вече с тъпото име Дива Юнивърсъл) ми направиха новогодишен подарък като пуснаха цялото мини-сериалче Казанова една вечер онзи ден. Много як Тенант - така добре го изигра, че се радвах и страдах с неговия герой. Е, имаше два-три момента, където много напомняше Доктора - като се разхождаше из Венеция и говореше с хората, примерно ( Hello, Right, Yes), или преди дуела с мъжа на Хариет (Why? What am I missing). Определено искам още Тенант, ако ще и в реклама за сапун :lol:
Image

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Jan 13, 2011 8:08 pm

Нещо се зарибих ... Тъкмо приключих 2ри сезон и коледния спещъл след него и доста се накефих. Doomsday беше рядко красив епизод, какъвто не се среща особено често.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Feb 09, 2011 10:37 pm

Страхотно клипче и текста си върви перфектно с Мастъра като махнем любовните моменти.
http://www.youtube.com/watch?v=PxwGULSXB5I

Lyrics:
Spoiler: show
There's a drumming noise inside my head
That starts when you're around
I swear that you could hear it
It makes such an all mighty sound

That throws me to the ground
I swear that you should hear it

Louder than sirens
Louder than bells
Sweeter than heaven
And hotter than hell

I ran to a tower where the church bells chime
I hoped that they would clear my mind
They left a ringing in my ear
But that drum's still beating loud and clear

Louder than sirens
Louder than bells
Sweeter than heaven
And hotter than hell

Louder than sirens
Louder than bells
Sweeter than heaven
And hotter than hell

Louder than sirens
Louder than bells
Sweeter than heaven
And hotter than hell

As I move my feet towards your body
I can hear this beat it fills my head up
And gets louder and louder
It fills my head up and gets louder and louder

I run to the river and dive straight in
I pray that the water will drown out the din
But as the water fills my mouth
It couldn't wash the echoes out
But as the water fills my mouth
It couldn't wash the echoes out

I swallow the sound and it swallows me whole
Till there's nothing left inside my soul
As empty as that beating drum
But the sound has just begun

Louder than sirens
Louder than bells
Sweeter than heaven
And hotter than hell

Louder than sirens
Louder than bells
Sweeter than heaven
And hotter than hell

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 09, 2011 11:47 pm

туп туп туп туп :mrgreen:

Доста добър тайминг
http://www.youtube.com/watch?v=sCzD9LqT ... re=related

Като чета и Торчууда са го подкарали пак ама яко се изнасят към щатите ;(
http://doctorwhotv.co.uk/davies-chats-t ... -15194.htm

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Feb 10, 2011 4:39 pm

Дано Торчууд не хване Американит. Тая болест е по-упорита и от туберкулозата. :lol: :(

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Feb 18, 2011 5:02 pm

Подхванах Torchwood ма нещо засега не ме грабва особено. Остро се надявам някъде down the line да вземе да стане по интересно.

Speaking of the new Doctor, не виждам какво не се харесва в Мат Смит. Кефи човека в ролята, че не е Тенант, ясно, но успява да е як именно защото не е Тенант и пак успява да е чаровно изчанчен. Повече не ме кефи Ейми че не е Дона :) Да вземат да идват нови епизоди - с бонус повечко Ривър :thumbs up:

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Feb 18, 2011 9:29 pm

Анатемосайте ме но не ми харесва този формат на one story ark per season който смятат да използват за Торчууд. Харесва ми този на Доктора отделни истории свързани със Ark Words и подсказки и накрая да се разкрие всичко.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Mar 03, 2011 9:06 am

Тия дни довършвах Torchwood-а и като цяло ме остави със смесени чувства. Особено първите два сезона са сравнително meh. Героите са интересни, но просто самите "случаи" да речем страдат от остра липса на оригиналност и дърпат цялата схема надолу. Monster of the week формата просто не помага особено. Втори сезон все пак имаше повече интересни моменти, като двата епизода със Спайк и тройката с Марта.

Children of Earth обаче е съвсем друга бира, както се казва. Направо е гениален, въпреки, или може би точно поради, краткостта успява да кондезира на едно място великолепни идеи, изпълнения, заснемане, и тн и да поддържа завидно ниво на динамика. Просто нямаше слаб момент. Супер добър ход е - може би поради намаления брой епизоди - да развият един стори арк, който освен всичко останало да го натъпчат с разни психарии, като имаше дори някои направо яко creepy моменти, както и разни полит бруталии. Силно се надявам въпреки пращането на сериала в Starz и връчването на сценария на над половин дузина щатски автори, пак да е в подобен продължителен формат. Суперлативи мога да ръся и за поддържащия каст, но понеже са ми крайно непознати като заглавия актьорите. Спешъл адмирации за каката-милитъри офисър или квато се явяваше там, много ме израдва.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Mar 03, 2011 6:14 pm

Мен пък и първите два сезона специално вторият, ме кефеха със оригиналните сюжети и дилеми във отделните епизоди.