Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 12, 2007 2:08 am

Благодаря още веднъж! Аз на твое място щях да го гледам в АЙМАКС. Може би щеше да видиш филма в друго измерение. :lol:

Ние тук нямаме такива екстри. :cry:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Mar 12, 2007 2:39 am

Мисля и аз да мина да му хвырля един поглед утре. Обещаха ми хубави боища. Обичам хубави боища.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Mar 12, 2007 3:18 am

Прави ми доста интересно впечатление фрапиращата разлика между хорското мнение и това на закостенелите критици. Не виждам защо въобще е нужно подобно нещо да се гледа сериозно. То си е типичен представител на B-муувитата с A-бюджети. Все едно гледаш God of War на кино (сравнението не е случайно ;) ). Пък ако някоя идиостка сцена досмешава - може пък точно това да е идеята, защо мислите, че B-филмите се радват на такава огромна популярност?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 12, 2007 3:40 am

За Доматите се очакваше. Това всъщност е много добър резултат, а повечето ревюта само се правят на отрицателни.

А рейтингът в ИМДБ, Рол, не е мръднал - 8,4. Това не е Топ250, Амос, а Топ50. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 12, 2007 5:56 am

shayhiri wrote:За Доматите се очакваше. Това всъщност е много добър резултат, а повечето ревюта само се правят на отрицателни.

А рейтингът в ИМДБ, Рол, не е мръднал - 8,4. Това не е Топ250, Амос, а Топ50. :)
Ин да пълайт уърдс ъф върджин Мери – ИЙТ ШИТ, ХЕЙТЪРС! :D

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon Mar 12, 2007 12:20 pm

shayhiri wrote:За Доматите се очакваше. Това всъщност е много добър резултат, а повечето ревюта само се правят на отрицателни.

Да, по тая логика сички български филми, национално подплатени от разни "патриоти" с рейтинг 10 (или близък) щяха да окупират завинаги първите места в тая класация. :lol: :lol: :lol: А рейтингът е мръднал, беше с няколко стотни по-висок, преди хората всъщност да гледат филма. :lol:

Ти обаче не знам правиш ли се, ама с тия капаци дето си си ги сложил, ми напомняш за едни герои в една Цитадела. А това не е добре... :?
:shark:
Feel the summer!

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Mon Mar 12, 2007 2:15 pm

Да Амосе ама обикновенно няма кой да гласува за българските филми в ИМДБ... което не е на добре :)

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Mon Mar 12, 2007 3:38 pm

Чета и не вярвам на ушите си. Шайхири, имам само една дума за теб: Image

Не ме разбирай погрешно, във възхита съм. Просто такава непоколебимост, такава вманиаченост, такава отчайваща фенбойщина... като по учебник си, мейт.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 12, 2007 3:57 pm

Любо, притесняваш ме... :shock: (Надявам се, че всичко е наред при теб. Лошо е така, като не се познаваме и не можем да се държим под око.)

Иначе - благодаря! :D

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon Mar 12, 2007 5:19 pm

Официално предлагам това смайли :arrow: Image да се вмъкне в постоянните на форума. Ще влиза в употреба много често. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :D
:shark:
Feel the summer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 12, 2007 5:29 pm

Много е яко, да. :lol:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 12, 2007 5:30 pm

Айде-е... :roll: Вярно, че персите са били содомити (спомняте си сцените от трейлъра, а за филма не ми се мисли направо!), ама и вие, анти-спартанците, не им отстъпвате, явно. :?

Значи и форумът е R18, като филма?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Mar 12, 2007 6:24 pm

Утре ще се носим по-екстремната част от интернационална женска компания да понапылним очички с яки, биещи се мыжаги (ммммммммммм!).
Очаквайте включване с мнение.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 12, 2007 6:53 pm

:lol: Приятно гледане!

http://www.rottentomatoes.com/vine/show ... ge=1&pp=30

Замъкнете и не толкова екстремната част, да видят какво изпускат.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Mar 12, 2007 7:49 pm

Днеска 2/3 от студентите в семинара ми бяха гледали 300 и всичките му се кефеха на макс. На края на часа дискусията на тема Филип II изведнъж се сецна и 5 минути не можах да ги накарам да млъкнат за филма. :)