- Първо, че отчасти не съм съгласна с Елейн и Живик - няма по лош съветник от (криворазбраният) патриотизъм; а общо патриотизма е шовинистично чувство и се поддава лесно на криви разбирания.
Лично много си се гордея че съм от една от най-старите държавни и културни, териториални съществувания в Европа и няма видео нито чужденец който да може да промени това. Преди 10 години за първи път можех да взема испански паспорт, но едиственото условие - да подпиша нотариален акт че ще се откажа от българският, остави испанците без моята мила компания!

- Второ - да си прекрасно възпитан и изтупан социален единак не значи че не носиш отговорност за изпадането на сънародниците си (подчертавам много че винаги говоря за отговорност а не за вина). Ако не си способен да се поставиш поне за момент на мястото на някой който те дразни, колкото и да си културен и възпитан имаш нещо общо с тея от видеото - това се казва двуличие или двойна мярка; една за теб и приятели, друга за тези за които не ти пука!

- Трето - няма по здравословно упражнение от една добра и хумористична автокритика и малко смях на себе си - и на мен точно на това ми мяза това видео. Очеизбодно си личи че е пре, пре, преувеличено.

- Последно - чужденците които имат предразсъдъци към българите по света са точно лъснато-изтупаната чуждестранна версия на това видео!

Тааааа, пак взех да се pазтягам с фермани, де! Извинете!

(За да не наспамвам излишно темата, Диме, грешиш. Времето ще си каже! А аз много се смях и сега чакам новини от пингвинчото!