Гледано напоследък
Moderator: Moridin
- Borizmeiko
- Misting
Amelia wrote: Dead Leaves за мен е невероятно идейно, но е прекалено нетрадиционно и затова по-трудно се възприема. Гледайте го пак след 50 - 60 сериала. Може да сте си сменили мнението.
Не мисля, а и ми беше толкова противно, че наистина нямам желание да го повтарям.
Сай Кано и мен не ме трогва, но рационално погледнато - има няколко убийствено добри идеи и сцени. Must see е - дори само за общата култура.
За добри идеи и сцени съм съгласна, вероятно в почти всяко аниме могат да се намерят хубави сцени, но като цяло не ми допадна, всъщност доста ме издразни. А и керъктър дизайна е толкова ужасно грозен... Един единствен кефещ персонаж; досадно изведена на преден план в повествованието лигава любовна историйка, докато интересното остава второстепенно; нямаше и кой знае колко хубава музика.
Иначе моментите 'монолози' на главния герой а.к.а разказвача (ако правилно си спомням) се съчетават по адски хубав начин с кадрите от битките, пейзажите и т.н.
Финалните кадри и думи също ми допаднаха страшно много.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Изгледах Samurai Deeper Kyo и просто бях изумена каква "мешана скара" бяха направили от мангата
Май досега не ми се беше случвало да гледам сериал, който може само да се каже, че е правен по манга, а реално да си е измислен буквално наново като последователност на случките и т.н. Както и да е де, хубаво е сериалчето, можеше и още да се желае, да не говорим, че така и не разбрах какво стана на финала
Ще си продължа да чета мангата и така.
Иначе ми останаха още 4-5 епизода от Haibane Renmei - е направо ме хвърля в музиката тоя сериал. Хем реално нищо не става, хем пък въпреки всичко искам да видя, аджеба, как ще свърши тая работа

Иначе ми останаха още 4-5 епизода от Haibane Renmei - е направо ме хвърля в музиката тоя сериал. Хем реално нищо не става, хем пък въпреки всичко искам да видя, аджеба, как ще свърши тая работа

Вярно е, но това, защото не го бях догледала и ми беше скучен в началото.Amelia wrote:Позволи ми да ти напомня, че ти и Texhnolyze-a не го хареса веднага. Та гледай го пак Dead Leaves след 50-60 сериала.
Хехе, надявам се да не останеш разочарована от краяИначе ми останаха още 4-5 епизода от Haibane Renmei - е направо ме хвърля в музиката тоя сериал. Хем реално нищо не става, хем пък въпреки всичко искам да видя, аджеба, как ще свърши тая работа

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Последните два епизода като самостоятелни са прекрасни, като завършек на сюжетната линия на пушачката (Секи?) също са великолепни, но като финал на това аниме си е като да са го спрели 5 епизода преди края. Много незавършено седиAmelia wrote:Не мисля, че има такава опасност. Мен краят ме размаза. Един от най-добрите е.Elayne wrote:Хехе, надявам се да не останеш разочарована от края.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Амели, не знам, но теорията ти за гледане на Дед Лийвс след време при мен не важи, щото бая нещо съм видяла досега, тъй че съм убедена, че и след 100 сериала няма ми харесат тия.. Мъртви Листа (?)
Въпрос на вкус, не само на пресищане от анимета. На мен като ми писна анимето, просто спрях да гледам за известно време
Хайбане си завърши прекрасно според мен, а да има още 5 серии, е невъзможно, щото сериали със 17-18 епизода в Япония не правят
Аз сега гледам страхотно нещо - Saiunkoku Monogatari
На шеста серия съм, то е онгоинг аниме и доказва, че и сред новите бози се намира по някоя перла
И едно такова красиво, с чудна музика и толкова сладка главна героиня (някъде Алексис беше споменала, че я харесва, щото може да мисли, много вярно според мен
). За съжаление са изкарали едва 16 серии от общо 39.. дано и нататък продължи все така да ме радва 

Хайбане си завърши прекрасно според мен, а да има още 5 серии, е невъзможно, щото сериали със 17-18 епизода в Япония не правят

Аз сега гледам страхотно нещо - Saiunkoku Monogatari

shadow dance nikoga ne luje
Реки, не Секи.Elayne wrote:Последните два епизода като самостоятелни са прекрасни, като завършек на сюжетната линия на пушачката (Секи?) също са великолепни, но като финал на това аниме си е като да са го спрели 5 епизода преди края. Много незавършено седиAmelia wrote:Не мисля, че има такава опасност. Мен краят ме размаза. Един от най-добрите е.Elayne wrote:Хехе, надявам се да не останеш разочарована от края.
.

MonsterПрепоръчайте нещо нямащо общо с КОМЕДИЯ, моля. Знаете, драми, трагедии, my type of a plot
Noir
За други с липса на комедийни елементи не се сещам сега. Е, то не е и като да не съм те юркал за тези двата, но повторението е майка на знанието.

Сега наред с какво ли още не гледам чат-пат Honey and Clover. Още се чудя, защо се радва на такъв култов статус сред доста народ. Не че е зле, но не е толкова добре, хуморът в него в повечето случаи доста ме дразни.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Та, изгледах Haibane-то. Хареса ми финала, но наистина оставя усещане, че нещо липсва, в целия сериал дори. Както и да е, приятен беше.
А снощи гледахме Whisper of the heart. Не знам дали само при мен е така, но определено колкото филмчета на Гибли съм гледала досега, все ми оставят много приятно настроение и някак ми приповдигат духа даже. Явно детето вътре в мен мноооого се кефи на такива работи - дечица, приказни елементи и т.н.
А току-що гледах последния излязъл епизод на Host Club-а - е просто нема такава простотия или идиоти на кубик, както каза мъжът ми
Просто ще ме уморят, откъде ги измислят такива глупости просто не знам 
А снощи гледахме Whisper of the heart. Не знам дали само при мен е така, но определено колкото филмчета на Гибли съм гледала досега, все ми оставят много приятно настроение и някак ми приповдигат духа даже. Явно детето вътре в мен мноооого се кефи на такива работи - дечица, приказни елементи и т.н.

А току-що гледах последния излязъл епизод на Host Club-а - е просто нема такава простотия или идиоти на кубик, както каза мъжът ми

За "Уиспър" - аз много си го обичам това точно филмче, а и прекрасния дебел котарак..Mushu wrote: А снощи гледахме Whisper of the heart. Не знам дали само при мен е така, но определено колкото филмчета на Гибли съм гледала досега, все ми оставят много приятно настроение и някак ми приповдигат духа даже. Явно детето вътре в мен мноооого се кефи на такива работи - дечица, приказни елементи и т.н.
А току-що гледах последния излязъл епизод на Host Club-а - е просто нема такава простотия или идиоти на кубик, както каза мъжът миПросто ще ме уморят, откъде ги измислят такива глупости просто не знам

Относно Ооран - леле, тия последни два епизода за просто трепач

shadow dance nikoga ne luje
Gantz па от де го сглоби в тая група 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”