София прайд
Moderator: Moridin
Мога. А ти можеш ли да спреш да се нахвърляш като бик на пурпурно всеки път, щом прочетеш думата с "х..."? И за да няма недоумение за какво точно е темата, си позволявам да куотна поста на Амелито, дето остана на предната страница, а трябва да е пиннат по някакъв начин в началото на всяка:
Ивайло, щом си решил да живееш според тая книга и БУКВАЛНИЯ й прочит - ок. За мен това е малко неадекватно поведение в 21ви век, но ако се ограничаваш само до кротко споделяне на възгледите си по форумите, всичко е наред и аз бих уважила избора ти. Проблемът идва, когато хората с възгледи като твоите тръгнат на кръстоносен поход срещу греха и грешниците по един доста старозаветен и средновековен начин. Да, любящи християни като тези пребиват и убиват хомосексуални хора, щото явно имат избирателна памет като опре до Новия завет или дори до заповеди като "Не убивай", които са им написани черно на бяло в Стария. И другото е като почнат да забраняват разни неща на тоя и оня. Не им е това работата, държа да отбележа. Хубаво, намират нещо за извращение - нека не го практикуват, но да не се намесват в Свободния Избор на други хора, дето им е даден свише, поради щото всички сме правени по образ и подобие Божи (буквално според книгата, по която си формираш поведението). Ако Ада и Рая съществуваха и там се отиваше на принципа описан в Библията, тия дето трябва ще си идат в Ада и толкоз. Божия съд е божа работа, а не тази на мирянина. Мирянина има като задължение да не хвърля камъни по грешниците, щото лично неговия Бог му го е казал.
Ти от кои си последно? От тези, които кротко мърморят по форумите или от тези, които връчват пушка на невръстната си челяд, да ходи да трепе педалите?
Ако си от първите - нямаш проблем с мен. Ако си от вторите - имаш. Ако си от вторите бтв, мисля че има институции, които ТРЯБВА да се намесят и да спасят невръстната ти челяд от теб.
Плс, формулирай го (в другата тема, ако искаш). Не се хвърлям като бик на пурпурно, много ми е интересно всъщност.
Иначе конкретно горе имах предвид, че като видя някой да се кичи с "толерантност към хомосексуалните" и ми се присира. Чакай малко, какво общо има НЕЧИЙ тип сексуалност с тебе? Толерантна ли си към хора, чиито имена започват с буквата "А"? Виж си самата конструкция - "ТЕ, хомотата, са нещо абнормално, но АЗ ги толерирам каквито са", все едно съществува нещо, което трябва да бъде толерирано и е въпрос на богата душевност да си способна на тая толерантност. Хомотата нямат нужда от ТВОЯТА толерантност, щото хомосексуализмът им НЕ Е ТВОЯ работа. Разбира се, повечето хомота са тъпи в същата степен, в която са тъпи повечето хетерота - те не осъзнават това и си правят прайдове.
Иначе конкретно горе имах предвид, че като видя някой да се кичи с "толерантност към хомосексуалните" и ми се присира. Чакай малко, какво общо има НЕЧИЙ тип сексуалност с тебе? Толерантна ли си към хора, чиито имена започват с буквата "А"? Виж си самата конструкция - "ТЕ, хомотата, са нещо абнормално, но АЗ ги толерирам каквито са", все едно съществува нещо, което трябва да бъде толерирано и е въпрос на богата душевност да си способна на тая толерантност. Хомотата нямат нужда от ТВОЯТА толерантност, щото хомосексуализмът им НЕ Е ТВОЯ работа. Разбира се, повечето хомота са тъпи в същата степен, в която са тъпи повечето хетерота - те не осъзнават това и си правят прайдове.
- Zeiss_optik
- Arcanist
Избъзиках се, бре!Roland wrote:Омраза тук не демонстрираш, факт. Помня обаче как обясняваше в един друг форум колко си горд, че синчето като проходило, набарло първо пушката, че "да стреля по педалите". ПБЦ що вика по този повод?

Щото определено си от онези, които умеят да вбесяват онзи, с когото не могат да намерят общ език, факт. До голяма степен - и аз съм от тях. Също факт.
Марфа е права, че има духовни лица, достойни да нарекат някой психодиспансер на тяхно име. И аз съм срещал такива. Само че не те са православието.
Не разбирам обаче какво имате предвид под "толерантност към хомосексуализма". От една страна - ако бях попаднал пред въпросния гейпарад с огнепръскачка в ръце - със сигурност не бих натиснал спусъка. Дори и ако в радиус от 200 км. няма нито един полицай. Ако някой иска да извърши нещо неморално и изрично обявено за грях - то изборът е само негов. И не аз съм съдията. От друга страна обаче не бих си замълчал, когато с хомосексуализма се парадира. Защото това вече би могло да повлияе на избора на другите.
Оф: да, Драгъне - категорично против евтаназията сме. Но това е друга тема и тя също не е черно-бяла.
Между другото - някой разгледа ли втория линк, който пуснах след интервюто с Буковски? Милена изкоментира Буковски, но за оня сайт се възцари мълчание.
Hemos pasado!
Току що го разгледах. Кое трябва да ме шокира?
Като изключим няколко мнения на богобоязливи балкански селтаци, които държат да покажат на света колко са зле, както обикновено?
Не, хомосексуалните няма да ти повлияят на избора на сексуалност с парада, щото сексуалността не е точно въпрос на избор, нали. Малце от малце информираност се иска по тая тема, за да дискутираш с нас, разбираш ли?
Ей тея гейтари - не само сексуално са сбъркани, ами и мазохисти бе да ги еба! Глей кво са си ИЗБРАЛИ само - да ги мрази целия свят и да им забранява елементарни човешки щастия! И родителите и приятелите им да ги намират за ненормални извращения и разни да ги бият по улиците. Мое ли да са толкова тъпи? Бе наречи го педераст и не го обиждай повече...
И се самоубиват после - това от кеф го правят, щото нали са си избрали лично да страдат, понеже ги кефи!!!

Като изключим няколко мнения на богобоязливи балкански селтаци, които държат да покажат на света колко са зле, както обикновено?
Не, хомосексуалните няма да ти повлияят на избора на сексуалност с парада, щото сексуалността не е точно въпрос на избор, нали. Малце от малце информираност се иска по тая тема, за да дискутираш с нас, разбираш ли?
Ей тея гейтари - не само сексуално са сбъркани, ами и мазохисти бе да ги еба! Глей кво са си ИЗБРАЛИ само - да ги мрази целия свят и да им забранява елементарни човешки щастия! И родителите и приятелите им да ги намират за ненормални извращения и разни да ги бият по улиците. Мое ли да са толкова тъпи? Бе наречи го педераст и не го обиждай повече...
И се самоубиват после - това от кеф го правят, щото нали са си избрали лично да страдат, понеже ги кефи!!!
- Zeiss_optik
- Arcanist

Мен ме шокира твоето изказване. Май не си бил сексуален обект някога.
Детето ще е сексуален обект ако някой изкоментира - баси къв як задник има това хлапе, как бих му го вкарал...
Или - ей тия устенца как си ги представям сега около оная ми работа...
Да предположиш сексуалната ориентация на детето по снимката му е тъповато, щото на тя възраст надали наистина личи, но не прави детето сексуален обект. Това е по-скоро все едно да кажеш - това дете е момче - гледайки снимката му.
Продължавам да не разбирам - с тоя линк подкрепяш аналогията педофилия-хомосексуалност?
- Dr. Horrible
- Forsaken
Е добре бе, ти като видиш гей парад иде ли ти да се изчукаш с мъж? о.ОZeiss_optik wrote:От друга страна обаче не бих си замълчал, когато с хомосексуализма се парадира. Защото това вече би могло да повлияе на избора на другите.
Ако не ти иде - защо тогава на другите да им влияе и да им иде? А ако ти иде - то парада ти е последният проблем...
Аз също не смятам този тип паради за най-добрия метод за печелене на толерантност и написах защо преди 1000 страници. Обаче този аргумент е просто безумен.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- Zeiss_optik
- Arcanist
Аз от бая време съм пълнолетен и съм минал през доста кръстопътища - но тези паради се виждат и от млади хора, които все още не знаят що е кръстопът. Виж - ако някой лично за себе си намери такава посока: пак повтарям - изборът е само негов. Но онези, които вече са я избрали, не би трябвало да му я подсказват.Dr. Horrible wrote:Е добре бе, ти като видиш гей парад иде ли ти да се изчукаш с мъж? о.ОZeiss_optik wrote:От друга страна обаче не бих си замълчал, когато с хомосексуализма се парадира. Защото това вече би могло да повлияе на избора на другите.
Ако не ти иде - защо тогава на другите да им влияе и да им иде? А ако ти иде - то парада ти е последният проблем...
Dr. Horrible wrote: Аз също не смятам този тип паради за най-добрия метод за печелене на толерантност и написах защо преди 1000 страници. Обаче този аргумент е просто безумен.
Пак да попитам: какво точно се има предвид под "толерантност към хомосексуализма".
Да, да - остава да го каже и в прав текст! Нали веднага ще му закрият сайта, а него самия ще го тикнат където трябва?Amelia wrote:Детето ще е сексуален обект ако някой изкоментира - баси къв як задник има това хлапе, как бих му го вкарал...
Или - ей тия устенца как си ги представям сега около оная ми работа...
Hemos pasado!
- Zeiss_optik
- Arcanist
Окей, виждам, че ти наистина си изтълкувал онази реплика като педофилско заглеждане с блян на някаква детска снимка, което е най-слободната интерпретация на факти попадала ми в тоя живот, честна дума. Заради което и бях толкова изумена в няколко поред поста.
Няма какво да обсъждам повече с теб по темата, щото явно живеем в някви особено раздалечени паралелни вселени. Щото аз в оня линк чета нещо АБСОЛЮТНО различно. Иди го прочети пак, това което казваш е абсолютно безпочвено.
Ще ти дам няколко хинта - според по-новите теории за сексуалността, тя се определя още преди да се родим от генетични и имунни фактори във вътреутробното развитие. Още не се знае доколко тези фактори допринасят за това в крайна сметка да си с еди каква си сексуалност и каква е ролята на възпитанието и околната среда СЛЕД раждането.
Ако се раждаме хомо, би или хетеросексуални, това МОЖЕ да си проличи още в детска възраст. Не е задължително, щото човешкото поведение е сложна история, но е ВЪЗМОЖНО. Така че ония са коментирали, че някво дете е хомосексуално, не щото искат да го клецат в топлото стегнато дупе, а щото дава признаци да е такова - според някакъв там подсъзнателен език на тялото, примерно. Доколко това е адекватен начин за добиване на информация - не знам. Оттам това цялото нещо вдъхновява кампания, в която хомосексуални хора пращат свои детски снимки, за да покажат, че и те са били невинни деца (било то и родени хомосексуални такива) и че са достойни за любов и приемане от семействата си и обществото. Тези снимки остро не са пускани, за да може останалите им хомосексуални събратя да поонанират пред тях.
Оказа се, че не давам хинтове а разказвам в прав текст идеята на статията, ама явно има нужда...
Няма какво да обсъждам повече с теб по темата, щото явно живеем в някви особено раздалечени паралелни вселени. Щото аз в оня линк чета нещо АБСОЛЮТНО различно. Иди го прочети пак, това което казваш е абсолютно безпочвено.
Ще ти дам няколко хинта - според по-новите теории за сексуалността, тя се определя още преди да се родим от генетични и имунни фактори във вътреутробното развитие. Още не се знае доколко тези фактори допринасят за това в крайна сметка да си с еди каква си сексуалност и каква е ролята на възпитанието и околната среда СЛЕД раждането.
Ако се раждаме хомо, би или хетеросексуални, това МОЖЕ да си проличи още в детска възраст. Не е задължително, щото човешкото поведение е сложна история, но е ВЪЗМОЖНО. Така че ония са коментирали, че някво дете е хомосексуално, не щото искат да го клецат в топлото стегнато дупе, а щото дава признаци да е такова - според някакъв там подсъзнателен език на тялото, примерно. Доколко това е адекватен начин за добиване на информация - не знам. Оттам това цялото нещо вдъхновява кампания, в която хомосексуални хора пращат свои детски снимки, за да покажат, че и те са били невинни деца (било то и родени хомосексуални такива) и че са достойни за любов и приемане от семействата си и обществото. Тези снимки остро не са пускани, за да може останалите им хомосексуални събратя да поонанират пред тях.
Оказа се, че не давам хинтове а разказвам в прав текст идеята на статията, ама явно има нужда...