Skins - The Official Topic (SPOILERS)

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Rayko
Scholar

Post by Rayko » Mon Jun 16, 2008 6:58 pm

Целия епизод е шашав. Аз го разбрах, че Тони си го представя и нищо от това не е станало в действителност. Най-якия епизод в този сезон според мен. Laughing
И за мен :lol: Comeback-а на Тони наистина кърти мивки.
Slaughter the mutant, purge the unclean, burn the heretic!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 04, 2008 11:11 am

SKINS U.S. PREMIERE

Teenagers grab life by the balls in BBC AMERICA's hot new comedy drama, Skins. Starring Nicholas Hoult (About a Boy, The Weather Man), and with a team of writers averaging the age of 22, the award-winning show follows the lives and loves of a group of shameless teenagers. A potent mix of humorous, heartbreaking and shocking stories unfold as the group get high, get drunk, get laid and get up for school, while pushing boundaries and managing their parents in ways only teenagers can.

Skins premieres Wednesday, August 13, 9:00 p.m. ET/PT.
Баси, не мога да повярвам, че американците са се навили :shock:
And you can't dance with a devil on your back...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jul 15, 2008 10:48 am

Една новина за Skins S3

и

една за Мич Хюър

Не изглежда толкова потресающо, колкото на предната снимка, тва сериалче вече почти ми се догледа.

Иначе като гледам кви актьори кастват за момента за С3, все повече имам чувството, че ще го обърнат на поредната провинциална брит-драмичка...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 13, 2008 10:35 am

Чудя се...

http://tvshowsondvd.com/news/Skins-Volume-1/10503

...дали има шанс тук музиката да е оправена... Щото няма да се замисля преди да си разкарам британското издание и да го сменя с това, ако е. Но ме съмнява.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Sep 28, 2008 10:10 pm

Аз съм човек, който не гледа сериали и от години пренебрегва формата. Пробвала съм се с няколко, повечето от които от "модерните", хитовите, но така или иначе винаги съм се отказвала след няколко серии.

Оказа се, че за щастие има какво да ме изненада на този свят, когато се отнася до сериал и какво да ме очарова. Тук the whole credit е за Roland, който ако не ме беше светнал по въпроса, щях да си остана така -непросветлена и неграмотна. Мерси, че ми отвори очите за нещо, което ми достави такова огромно удоволствие. :)

На преден план това, което ме грабна беше сценарият и изключително внимателно-изградените образи. Разбира се, образите нямаше да бъдат нищо без чудесните изпълнения, които ме зарадваха по начин, който не бях очаквала от ТВ продукция (съжалявам за предубеждението).

Особен привкус се създава благодарение на фактът, че героите имат своите imperfections & intricacies, които са разгърнати пласт по пласт, плавно във всяка серия, без да са натрапени а ла сапунена оперка. Силен аспект за мен се корени и в това, че се акцентира на чувства и усещания, които принципно не са неизтъквани в други сериали, или поне частично пренебрагвани, особено, щом се отнася до тийнейджъри. Говоря за емпатия, отчуждение, уязвимост.

Саундтракът, който е вече поръчан от Амазон :mrgreen: , е незабравим. Бях потресена колко добре мачват толкова много от песните/ музиката на подбрания момент и как допринасят за усещането за платичност, което съществува в продукцията.

Всъщност, именно "пластичност" е думата, с което бих описала най-добре сериала. Присъства в диалога, в замисъла, в това, което проповядва, в актьорските изпълнения и в режисьорското претворяване.

От около месец бях в сравнително "gloomy" настроение, но нищо не успя да ми подейства така почти изцеряващо, както първият сезон. What can I say, I`m under its spell. :P
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Sep 28, 2008 10:19 pm

Еми мен това ми е любимият сериал изобщо, обожавам го просто. За съжаление ОСТ-то не е пълно, но из нета има сонг-листинги на ВСИЧКИ песни от ВСЕКИ епизод, така че човек може да си ги издири с повече усилия.

Иначе сега си стискам палци двд-то в Америка да не е с осакатена музика, в който случай си го купувам на мига.

А ти скачай на втори сезон, въпреки че не е на нивото на първи, пак е много, много добър.

Бтв, любими герои? Защо?

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Sep 28, 2008 10:43 pm

Това с любимите герои ще е сложно. Предимно, защото имаше моменти, когато някой ми харесваше, а после мнението ми се преобръщаше на към 180 градуса (всъщност и това изглежда е част от чара на филма).

Значи, с уговорката че според мен женските образи бяха лееееко по-слабо развити от мъжките, бих казала, че номер 1 ми е Макси. Просто нямаше начин да не се влюбя в чувството му за хумор и светлия ореол около него. Има нещо толкова effortless and suave в него.

Първоначално ми хареса Jal. Предимно, заради начина, по който образът и беше изграден и заради прямотата и (боже, ще употребя клише!) естествената й доброта, който не беше представена по типично овчи маниер. После поразмислих, но все пак си я харесвам.

Каси -да кажем, че усещам образа доста близък, поради причини, които не бих желала да споделям. For the time being at least. ;)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 17, 2008 10:36 am

Абе това не е много за тук, ама понеже има Мич Хюър, рекох да го пусна.

Някакво "официално" мюзик видео от предстоящото сериалче Britannia High, което ще е нещо музикално, ако правилно съм схванал. Предполагам, че орязана версия на това нещо ще е опънингът на сериала. Изглежда много свежо, а Мюч не прилича на тотален травестит въпреки косата...

http://www.youtube.com/watch?v=ei9F4JijrjQ

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Oct 17, 2008 11:13 pm

Roland wrote:Абе това не е много за тук, ама понеже има Мич Хюър, рекох да го пусна.

Някакво "официално" мюзик видео от предстоящото сериалче Britannia High, което ще е нещо музикално, ако правилно съм схванал. Предполагам, че орязана версия на това нещо ще е опънингът на сериала. Изглежда много свежо, а Мюч не прилича на тотален травестит въпреки косата...

http://www.youtube.com/watch?v=ei9F4JijrjQ
Кой знае защо на мен ми излиза това: "This video is not available in your country. "

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 17, 2008 11:24 pm

Знам, бъг е. Напиши Britannia High - Start of Something и ще ти излезе.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Oct 17, 2008 11:26 pm

Мерси. :)

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Tue Oct 28, 2008 7:16 pm

Стига бе :D Щели да пускат Skins по Диема+, сестра ми днеска видяла реклама.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Dec 14, 2008 1:41 pm

Трейлъри (нищожно кратки) за Ефи, Пандора, Фреди и Куук

Скоро щели да обявяват официално вече трети сезон, ше има снимки на каста, нормален трейлър и т.н. Знам ли, има пък шанс да са го направили добре...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jan 02, 2009 5:34 pm

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Jan 02, 2009 5:42 pm

Изглежда прекалено зле, за да може човек да се надява...