A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Re: A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Намерих си новия любимец:
http://www.imdb.com/name/nm2746504/?ref_=nmmd_md_nm
Троновете вече трябва да са само за него и как сипва на рамзи, и без тва от как го няма брон нямаме качествен чешит. Не е истина колко липсваше такъв тип простак.
http://www.imdb.com/name/nm2746504/?ref_=nmmd_md_nm
Троновете вече трябва да са само за него и как сипва на рамзи, и без тва от как го няма брон нямаме качествен чешит. Не е истина колко липсваше такъв тип простак.
Ето я главата на Сив вятър, като го претрепаха, а вълчището на Роб по врме на сватбата е по-младо от Шаги сега. Онова пинчерче дето го пробута Ъмбъра на Рамзи не е Шаги. Освен това Рамзи не е виждал вълчище и квото и да му пробуташ ще ти повярва.
http://vignette1.wikia.nocookie.net/gam ... 0404003654
Освен това Шаги е най-дивото вълчище, изпълнено с гняв. Освен това Рикон не беше много тъжен като видя главата, а те с Шаги имат сериозна връзка.
http://vignette1.wikia.nocookie.net/gam ... 0404003654
Освен това Шаги е най-дивото вълчище, изпълнено с гняв. Освен това Рикон не беше много тъжен като видя главата, а те с Шаги имат сериозна връзка.
Като цяло беше доста мех 4-ти епзиод. Краят не беше нищо ново, но кефеше де.
Останалото беше малко дървено и елементарничко откъм диалог (т.е. по-дървено от обикновено).
На този епизод му давам 6/10.
Останалото беше малко дървено и елементарничко откъм диалог (т.е. по-дървено от обикновено).
На този епизод му давам 6/10.
Дъното беше тоя епизод. Сценаристите вече дори не се ОПИТВАТ да закърпят сюжета с бели конци, ми го оставят да си седи съдран.
- Dr. Horrible
- Forsaken
Наистина качеството на сценариите много спадна... Откакто почна сезонът, вече четири поредни епизода, имам чувството, че гледам екранизация на зле написани фенфикшъни. Няма почти нищо оригинално, интригуващо или интересно - само повторения на стари модели и сцени. Всяка смърт този сезон, а то имаше поне по една във всеки епизод, изглежда като от фенфикшън, чиито бездарен автор просто се опитва да имитира стила на Мартин.
Зачудих се дали не си внушавам, просто защото знам, че сегашното действие вече не е по книгите. Възможно е, но все пак и миналия сезон имаше много сцени, които ги няма в книгите, а и в по-старите сезони имаше такива. И не са ми давали такова усещане за фалш и имитация... Още в първи сезон го имаше страхотния диалог между Церсей и Робърт, който е сред най-силните неща, представяни в тоя сериал, а изобщо не е по книгите. На Марджери сценати винаги са ми харесвали най-много, а те също са си на 99% оригинални за сериала... А тази седмица сцените с нея бяха много скучни - тоя дядката дрънкаше поредните банални неща, дъвкани по хиляда пъти. И накрая сцената й с Лорас много напомни на изрязаната им сцена от втори сезон и затова ми се стори по-скоро като повторение.
Междувременно сцената с Денерис също беше ужасно повторение на финала на първи сезон. Защо беше нужно това? За да й върнат дотраките, които в сериала бяха избити още от втори сезон? А самите дотраки изглеждаха зловещо карикатурно.
Тирион говори като презентатор на TED от 21-ви век и ми стои смехотворно нелепо. Той винаги е звучал по-напредничаво за епохата си, но сега вече съвсем не се опитват да съобразят стила му на приказване.
Джора и Даарио са скучни и нехаризматични и не разбирам защо е нужно да ги гледаме толкова.
Единствено сцените със Санса и Джон ме развълнуваха (и то не благодарение на дървената игра на Кит Харингтън). Срещата им беше емоционална и много, много хубава. И после за момент наистина звучаха като брат и сестра. Допада ми, че точно те двамата се намериха - всеки от тях изпитва по-силна привързаност към който и да било от останалите си братя и сестри и затова е интересно точно те двамата да са единствените, които успяват да се срещнат.
Но иначе Джон Сноу напълно се е превърнал в лигаво мрънкало.
Въобще Санса Старк е единственият човек, който истински може да бъде наречен Пазител на Севера. Всички други са мизерници и трябва да й се закълнат във вярност.
Зачудих се дали не си внушавам, просто защото знам, че сегашното действие вече не е по книгите. Възможно е, но все пак и миналия сезон имаше много сцени, които ги няма в книгите, а и в по-старите сезони имаше такива. И не са ми давали такова усещане за фалш и имитация... Още в първи сезон го имаше страхотния диалог между Церсей и Робърт, който е сред най-силните неща, представяни в тоя сериал, а изобщо не е по книгите. На Марджери сценати винаги са ми харесвали най-много, а те също са си на 99% оригинални за сериала... А тази седмица сцените с нея бяха много скучни - тоя дядката дрънкаше поредните банални неща, дъвкани по хиляда пъти. И накрая сцената й с Лорас много напомни на изрязаната им сцена от втори сезон и затова ми се стори по-скоро като повторение.
Междувременно сцената с Денерис също беше ужасно повторение на финала на първи сезон. Защо беше нужно това? За да й върнат дотраките, които в сериала бяха избити още от втори сезон? А самите дотраки изглеждаха зловещо карикатурно.
Тирион говори като презентатор на TED от 21-ви век и ми стои смехотворно нелепо. Той винаги е звучал по-напредничаво за епохата си, но сега вече съвсем не се опитват да съобразят стила му на приказване.
Джора и Даарио са скучни и нехаризматични и не разбирам защо е нужно да ги гледаме толкова.
Единствено сцените със Санса и Джон ме развълнуваха (и то не благодарение на дървената игра на Кит Харингтън). Срещата им беше емоционална и много, много хубава. И после за момент наистина звучаха като брат и сестра. Допада ми, че точно те двамата се намериха - всеки от тях изпитва по-силна привързаност към който и да било от останалите си братя и сестри и затова е интересно точно те двамата да са единствените, които успяват да се срещнат.
Но иначе Джон Сноу напълно се е превърнал в лигаво мрънкало.
Въобще Санса Старк е единственият човек, който истински може да бъде наречен Пазител на Севера. Всички други са мизерници и трябва да й се закълнат във вярност.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Много не ме кефи, че не показват задника на дени, без тва й е единствената смислена черта, минджата ясно, че ще я спестят, ама поне гъзето... останалото си беше типичната, без значение случваща се излагация.
бтв, врабецът е як, още по-кефи, ако разглеждаш фестерос като отвъдното на "Бразилия"
бтв, врабецът е як, още по-кефи, ако разглеждаш фестерос като отвъдното на "Бразилия"
Т'ва бяха просто циците на рандъм мацка, на която са й сложили главата на Дени.трубадур wrote:Много не ме кефи, че не показват задника на дени, без тва й е единствената смислена черта, минджата ясно, че ще я спестят, ама поне гъзето... останалото си беше типичната, без значение случваща се излагация.
Джонатан Прайс е гениален актьор и въпреки че диалогът и персонажът му са средно интересни, мисля че прави добра роля.бтв, врабецът е як, още по-кефи, ако разглеждаш фестерос като отвъдното на "Бразилия"
Знам, което прави общия кадър над кръста й още по-тъпAlDim wrote: Т'ва бяха просто циците на рандъм мацка, на която са й сложили главата на Дени.
Иначе прайс прави тоя тупан едно от нещата, които чакам най-много всеки епизод
Сега като се замисля цялата работа с Джора, Дарио и Дени, ако изключим края на епизода, беше адски Xena, само че на този сериал не му тичка такъв вид "camp".
Тормунд като се влюби в Бриен беше много сладък и как я сваляше с яденето на пиле
Иначе сцената на Теон със сестра му беше ОМГ краят, а в книгата това е най-страхотната сцена може би. Мацка, пичът иска да си вземе душ, да си смени дрехите и да спи на топло поне 2 години
Рамзи отново беше потрес.

Иначе сцената на Теон със сестра му беше ОМГ краят, а в книгата това е най-страхотната сцена може би. Мацка, пичът иска да си вземе душ, да си смени дрехите и да спи на топло поне 2 години

Рамзи отново беше потрес.
Това го забравих, трябваше ли да дават ябълка на рамзи да ръфа? Както алдим вика тоя сериал не върви с кампинес, същото важи и за препратки към зрителите. Ако от синемасинс и cracked не натякваха, че every asshole eats and apple едва ли и той щеше да бели една такава. Сериалът живее и дивее в интернет, ама няма смисъл да докарват интернета в него. Поне да беше имал доблестта рамзяка да се задави, докато джвака - е те това щеше да е неочакван край за злодей.
А за теон, цялата му арка е най-добрата в книгата и отдавна е заебана, няма и как да се случи сцената със сестра му, след като и станис трябваше да е жив и да е доста далеч от винтърфел.
А за теон, цялата му арка е най-добрата в книгата и отдавна е заебана, няма и как да се случи сцената със сестра му, след като и станис трябваше да е жив и да е доста далеч от винтърфел.
http://www.telegraph.co.uk/tv/2016/05/1 ... cent-nude/трубадур wrote:Знам, което прави общия кадър над кръста й още по-тъпAlDim wrote: Т'ва бяха просто циците на рандъм мацка, на която са й сложили главата на Дени.
Иначе прайс прави тоя тупан едно от нещата, които чакам най-много всеки епизод
Поне актрисата твърди, че си е тя.
Wow, Fullmetal Alchemist: Brotherhood шегичка в тази тема... 

The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Ако некой е достатъчно болен да сравнява с циците й от миналите сезони да свирка, ма малко ме брига, оти съм човек, намиращ за интригуваща част от анатомията тая под кръста, топлес нюдитиу на жените ми е точно кат тва на мъжете, та съм яко капо.Litz wrote: http://www.telegraph.co.uk/tv/2016/05/1 ... cent-nude/
Поне актрисата твърди, че си е тя.