Оня цървул премиера освен, че живее сам като куче, ами и на всичко отгоре е и като в казарма.
Насладете се на безумието в целия му абсурд. И да, съгласна съм с Драгъна. За бонбоните Линдт.
Пускам само началото:
Бойко Борисов не е ремонтирал премиерския кабинет въпреки оскъдното клубно осветление, наследено от Станишев, което го дразни, защото не може да чете спокойно. В големите библиотеки има рафтове с книги. Сред тях е и колекцията, издавана от "24 часа", с най-доброто от световната литература.
От балкона на кабинета ни показва разкритите при строежа на метрото тракийски и римски руини и разказва как всичко ще бъде покрито със стъкло, за да се вижда отгоре, а край тях ще има пасажи с магазини. И до тях - най-голямата метростанция в Европа.
След дебатите по политиката минаваме към по-лични теми.
Следват личните теми. Ще си ги прочетете сами. А аз не мога да се начудя защо, аджеба, досега не съм видяла и една публикация с въпросното лице, дето да не прилича на представителна извадка от "Искрено и лично". Отваряш вестник с Негово интервю и все едно си минал през хола между осем и десет вечерта, дето попадаш на излиянията на младия Мюмюн, оплакващ злата си съдба и ужасните житейски обстоятелства, които възпрепятстват стремежа му да се събере с прекрасната, но силно неодобрявана от баща му Гюмюш...