Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Mon Oct 13, 2008 8:53 pm

снощи сънувах как си купувам нови чистачки.

днес като влязох в бензиностанцията някаква сила ме облада и без да се замисля си купихImage

втф ве
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Mon Oct 13, 2008 10:17 pm

Nyn wrote:Абсолютно индивидуално е. Някои не усещат нищо(включително и аз, допреди 5-6 години). Сестра ми пък два пъти е влизала в болница.
А за ПМС-а, можеш само да се радваш, че го нямаш. Малко работи са ми по-отвратителни от това направо да искам да изляза от кожата си, да знам, че усещането е изкуствено и това да не променя нищо.
ПМС не е задължително гаден. При мен се изразява в моментна силна раздразнителност, но почти винаги с визуализации на лоши неща, които правя с хората, ако ме подразнят. Един пример:
Вървях си по тротоара най-спокойно и изведнъж някаква непозната изникна точно пред мен, като ме накара да си сменя маршрута, за да я заобиколя. Беше проявила неблагоразумието да излезе от кафенето, намиращо се там. И то точно пред мен! Ама че наглост!
Беше дъждовно и държах в ръка чадъра си. Моментално си представих как замахвам с него отдолу и я халосвам с него под брадичката. Тя залита назад и върхлита обратно в кафето, само че през витрината. Наоколо се посипват стъкла.

Ето така разбирам, че скоро ще съм в менструация. :shock: :roll:
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Clio
Moderator

Post by Clio » Wed Oct 15, 2008 6:39 pm

Току що гледах цените на полетите по Коледа, че нали си умирам да си дойда... 359 лири е най-евтиният, като почват от 800-900... Пак бих дала и 360, но в момента още нямам акумулирани пари и ще трябва да почакам поне седмица, за което време те ще са се вдигнали още... Ако и мъжът реши да дойде, гледаме едно 1000+ лири харчлък без ди акчуъл пребиваване в Сф, което е леко непосилно за момента...
Мамка му и късмет имам, честно, за 3та поредна година обстоятелствата ми са такива, че най-вероятно пак няма да мога да си дойда и ще пукна от скука тук :cry:
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Oct 20, 2008 11:51 am

Ама вкл. лоукостките????
This is it. Ground zero.

Clio
Moderator

Post by Clio » Mon Oct 20, 2008 1:13 pm

Лоукостките са тея с по 360-те... България Еър е около 600-700, Бритиш Еъруейс е 800-900... на човек... и се покачват с всеки ден!

:cry: :cry: :cry: :cry:
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Oct 20, 2008 1:17 pm

Рейсче, лодка ? :idea: мизерия, е януари средата са, нова година е оувърейтед ивент и без тва. :idea:

Хехе, донесоха ми тамън в офиса са чаршафкте от гет.бг, тия поне за разлика от мит са точни :) Шантав цвят ма стаа :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Oct 20, 2008 1:58 pm

Провери ли easyjet? Че аз гледам някакви доста по-прилични стойности тук за полетите.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Mon Oct 20, 2008 3:09 pm

По дяволите, как да го придобие човек тоя опит като всички работодатели търсят хора с опит?! :evil: Мразя търсенето на работа. :dash:
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Oct 20, 2008 3:15 pm

Да, това мен винаги ме е озадачавало. Поне напоследък вече не срещам ония обяви, в които се търсеше човек до 21-22 години, с висше образование и поне петгодишен опит.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Clio
Moderator

Post by Clio » Mon Oct 20, 2008 4:16 pm

Проверих, ами - точно 360те са с тях. Уизеър ми дава около 380-400 и от там - все нагоре. :<

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Oct 20, 2008 4:20 pm

Странно :roll:

Хм... аз по инерция си проверявах пробно полети от София натам и ги даваше в евро и някакви съвсем прилични цени. Сега пробвах от Лондон към София в околопразничните дни и наистина извади някакви цифри в паунди... :(

Не мога да схвана точно логиката - пробвах същите дати, но ако пътуваш към Лондон и се прибираш - по-скъпо е от обикновено (вероятно заради празниците), но пак са доста по-прилични цените. Сякаш ни канят да ходим там, а не обратното. :roll:
Last edited by Lannis on Mon Oct 20, 2008 4:22 pm, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Oct 20, 2008 4:21 pm

И аз точно това пробвах на Уизеър, верно са в паунди, ама като че не са май 400...
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Clio
Moderator

Post by Clio » Mon Oct 20, 2008 4:25 pm

Ам, те се сменят всеки ден цените, де да ги знам на какъв принцип, но ей сега проверих пак и ми даде уизеър-а 359.85 GBP... преди ми даваше около 380, ма то 20 лири все тая. Ся ще проверя пак и изи-то.

Edit: Easyjet ми дава £377.98 този път...

Абе, мани, ще го мислим.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Oct 22, 2008 5:33 am

Прочетох една интересна статийка на тема вършенето на много неща едновременно.

http://headrush.typepad.com/creating_pa ... ng_ma.html

освен дето дискредитира едничкото женско превъзходство - мултитаскинга (БЪЗИКАМ СЕ!), статията горе-долу съвпада с мойта идея за нещата, макар да цитира неясни източници и да вади сыответно непотвърдени заключения. Въпросната идея е, че макар децата по принуда бързо да се учат да се справят с информационния оувърлоуд, което основно става чрез мултитаскинг, това като цяло вреди на традиционните социални умения(<<) и на способността за по-сериозно разсъждение.

(<<) това е условно лошо, тъй като социалните умения са на практика просто най-добрият начин да се справяш в обществото, следователно ако цялото общество е като днешните деца, те ще имат адекватни социални умения, просто поколенческият конфликт може би ще е леко по-остыр
This is it. Ground zero.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Oct 25, 2008 1:33 pm

Моренцето е голяма работа. Мило е и щедро, такова - вчера с кепчето за 1 час, половин кило скаридки, малко целинка, чер пиперец и лимонче, и готово мезе за биричката.
Поздрав за съгражданите тука от Варна: http://www.youtube.com/watch?v=Oy7xbqE- ... re=related :)