Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Изгледах Durarara, влачех го "само" от около месец
Не е някакво супер върховно аниме, но ми беше забавно, приятно и прочее
Освен това има разни такива: http://paradisa.wikia.com/wiki/Heiwajima_Shizuo разкошни изроди, как да не гледа човек после 

Angel beats
Доста приятен първи епизод, да видим натам 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз най-сетне се хванах да доизгледам Нодаме Кантабиле, щото бях изгледала само първия сериал, така да се каже
Та сега се забавлявам с последните епизоди, ех, голяма краста 
А иначе си зяпаме тая седмица по Супер 7 гибълските филми и много се кефим с мъжото
Само ме е яд, че ги дават сутрин и малкият няма как да ги гледа..
А да му ги пусна без дублаж няма да разбере толкова, пфу 

А иначе си зяпаме тая седмица по Супер 7 гибълските филми и много се кефим с мъжото

Нее,искам психария.
Следват Паприка и после Paranoia Agent,особено след като вдиях ревю в което се твърдеше че в 13 епизодният формат Paranoia Agent развива по-голяма конспирация и психария и от Serial Experiments Lain.Иначе и другите ще изгледам.
А някой да знае дали Кон е оставил бележки по които да се довърши работата по Дрийм Машийн?

А някой да знае дали Кон е оставил бележки по които да се довърши работата по Дрийм Машийн?
Изгледах 2 епизода от Arakawa under the bridge - голяма простотия
Става за убиване на времето докато чупиш орехи
Пък не ми се хваща някакъв по-сериозен сериал в момента.
Между другото, зяпаме дружно всяка вечер по Супер 7 Сивия и Алхимика
Нали съм гадна, само пускам на малкия спойлери от втория алхимик и той съвсем се обърква, ахаха

Между другото, зяпаме дружно всяка вечер по Супер 7 Сивия и Алхимика

Arakawa-та е просто страхотна! Почна вече втори сезон, хич не е зле.Mushu wrote:Изгледах 2 епизода от Arakawa under the bridge - голяма простотияСтава за убиване на времето докато чупиш орехи
Пък не ми се хваща някакъв по-сериозен сериал в момента.
Между другото, зяпаме дружно всяка вечер по Супер 7 Сивия и АлхимикаНали съм гадна, само пускам на малкия спойлери от втория алхимик и той съвсем се обърква, ахаха
Точно изгледах първия еп на баш меката от новия сезон - Star Driver. Това е толкова over the top, толкова пресилено, че просто кефи на макс. Иам предвид, прякорът на управляващия основната мека е Galactic Pretty Boy, по дяволите. И ако това не е достатъчно, нашичкият маморва на убер-хипер-гига-мега макс и има mahou-shoujo тип трансформация ала Sailor Moon. Не е истина колко брутално яко е това нещо. Просто налитам на втората серия, ама сега, веднага!
П.С. Има жестоко як каст сею-та това нещо.
P.P.S. След като гледах и втори еп, тотално се зарибих. Анимацията е страхотна, много плавна и детайлна и лицата имат емоции, които са много слаурски представени. Цветовете, както си и пасва на нещо тотално пресилено, е много ярка, с изобилие от ярки, плътни цветове. Препоръчвам го.
П.С. Има жестоко як каст сею-та това нещо.
P.P.S. След като гледах и втори еп, тотално се зарибих. Анимацията е страхотна, много плавна и детайлна и лицата имат емоции, които са много слаурски представени. Цветовете, както си и пасва на нещо тотално пресилено, е много ярка, с изобилие от ярки, плътни цветове. Препоръчвам го.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Изгледах и първите 2 епизода на Togainu no Chi. След Star Driver ми беше много 'бля'. Тъмни, скучни цветове, грозна, насечена анимация, тъп character design и на този прекрасен фон, сюжет, който ни най-малко не компенсира за казаното дотук. Няма да гледам повече и препоръчвам на хората с чувство за самосъхранение, да странят от това аниме.
И понеже точно излезе новия еп на Star Driver, oтивам да му налетя със страшна сила!
И понеже точно излезе новия еп на Star Driver, oтивам да му налетя със страшна сила!
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Ииии ей ся му се мятам 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”