Dragonsnake wrote:Поздравления за аватара, много е готин.
Изкарай, моля те, Frank Herbert от фентазито, за останолото горе - долу ще се разберем. Въпреки че за доста от имената се чудя защо си им сложил отпреде "уважавани" ?
Аватарът е с любимката ми Жан Зъй в Герой.

Тафнах го от галерията на Шедоуденс, за която до вчера не знаех.
Хърбърт е в списъка само в личен план. Далеч съм от мисълта да го покръствам официално във фентъзи. И наистина много го уважавам, както и другите споменати - иначе нямаше да са в тази част на списъка.
Както и, най-вече, Урсула ле Гуин. Така че никога не бих я обидил, наричайки я елементарна, Рол. Книгите ми харесаха много като малък, осoбено The Farthest Shore. Просто, както казах, не виждам защо би трябвало да ги чета пак сега. Освен може би Техану, влече ме нещо.
Та така. Кажете вие, моля (човешки), какво ви привлича в Землеморията - и като нищо може да им налетя пак, че съм ги изпозабравил.
Roland wrote:Уви, в случая на Хоб повечето читатели СА стигнали до втората, че и до третата, че и до СЛЕДВАЩИТЕ ДВЕ-ТРИ поредици. В случая си алтернативното ънкуул малцинство.
Лошо няма. Обаче горното е само на фона на подбраното
малцинство хора на този форум. А аз съм длъжен винаги да мисля и за/като масовия читател.