Предстоящи заглавия
Moderator: AlDim
Визия = титанична. 60fps (30fps за кътсцените), HDR, DOF, 2XAA, AF, страхотни сенки и изключително детайлни персонажи със self-shading.
Музика = същият лайнян индъстриъл от предишната част + обичайните за поредицата приятни амбиентчета.
Геймплей = не е мръднал и тонинко, противно на обещанията на Capcom. Не че това е лошо, но играта някак си е прекалено закотвена в 2001-ва. Камерата смърди както обикновено.
Неро = Данте; в трейлърите може да е мрънкало, но иначе изглежда и се държи почти идентично с него
Като цяло DMC 4 се оформя като поредната страхотна игра от поредицата. Но на фона на Ninja Gaiden и God of War изглежда все едно, че тъпче на място. Явно Capcom се хващат да си развиват поредиците само, когато спрат да продават (за справки - RE4).
Музика = същият лайнян индъстриъл от предишната част + обичайните за поредицата приятни амбиентчета.
Геймплей = не е мръднал и тонинко, противно на обещанията на Capcom. Не че това е лошо, но играта някак си е прекалено закотвена в 2001-ва. Камерата смърди както обикновено.
Неро = Данте; в трейлърите може да е мрънкало, но иначе изглежда и се държи почти идентично с него
Като цяло DMC 4 се оформя като поредната страхотна игра от поредицата. Но на фона на Ninja Gaiden и God of War изглежда все едно, че тъпче на място. Явно Capcom се хващат да си развиват поредиците само, когато спрат да продават (за справки - RE4).
- The Dragon
- Elder God
http://www.gamespot.com/video/943709/61 ... ay-movie-1
Gameplay филмче на Стрийт Файтър 4, нищо особено ново освен 3д-то не се вижда.
ЕДИТ: http://www.gamespot.com/video/520538/61 ... y-movie-18
Ми Warhammer Online...Прилича си на добрия стар УОУ по дяволите, от страни има линкове към филмчета 16 и 17, където работата е същата, макс да са с по-добра графика (оркът е детайлен, омг ХАКС...).
Gameplay филмче на Стрийт Файтър 4, нищо особено ново освен 3д-то не се вижда.
ЕДИТ: http://www.gamespot.com/video/520538/61 ... y-movie-18
Ми Warhammer Online...Прилича си на добрия стар УОУ по дяволите, от страни има линкове към филмчета 16 и 17, където работата е същата, макс да са с по-добра графика (оркът е детайлен, омг ХАКС...).
LOTRO със своята ПвЕ онли политика нямаше и как да се пребори, още повече, че Codemasters не са синоним за съпорт. Не че Близард са, но те си имат изградена фен база от първия Wacraft насам. Лично за мен единствено WaR би могъл да се пребори за събскрайберите на WoW, тъй като има на своя страна ЕА, стабилен разработчик като Mythic с голям опит в ММО игрите и феновете на настолните Warhammer игри.Skywalker wrote:може да е още от същото но пък всички тези хора,които цъкат WOW ще продължат да го правят.Нищо няма да може да измести WOW.
LOTR online се опита да го направи,не успя.Сега Warhammer пак ще се опита...
E,представете си фанатизиран спейс марин, който крещи In the name of the Емперор,докато забива бензиновата си резачка в рандъм некрон.Предполагам,че закоравелите WAR фенове и настолни игри нърдове + сай фай нърдове will give Blizzard a run for it's money 

Slaughter the mutant, purge the unclean, burn the heretic!
- The Dragon
- Elder God
Като изключим дребния факт че е в фентъзи вселената, която е доста по-тъпа според мен....Rayko wrote:E,представете си фанатизиран спейс марин, който крещи In the name of the Емперор,докато забива бензиновата си резачка в рандъм некрон.Предполагам,че закоравелите WAR фенове и настолни игри нърдове + сай фай нърдове will give Blizzard a run for it's money
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Опс,сега изгледах клипчето.Е,това ми приличше на грозна имитацийка на анимерането на ВоВ а да не говорим че героите вървяха сякаш са работили на къра 2 дена без почивка.Верно,трябва да се даде малко почивка на фентъзи вселената,ся загубиха сай-фай нърдоветеКато изключим дребния факт че е в фентъзи вселената, която е доста по-тъпа според мен....

Slaughter the mutant, purge the unclean, burn the heretic!