Starcraft 2
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Вервай ми има повече от колкото си мислиш (в менюто на бетата има освен кампания и бутон за челинж мисии , бутон за кооперативни кампании и челинжи и ачийвмънти) и се чакат постоянни ъпдейти.
Иначе аз лично си вземам колекторска - ако не друго вече съм навъртял 50 -тина часа игра а екстрите ми се струват много радващи.
Иначе аз лично си вземам колекторска - ако не друго вече съм навъртял 50 -тина часа игра а екстрите ми се струват много радващи.
В момента, в който видя този колекторс и кликам "Купи". Просто трябва да го притежавам. Единствено ме дразни, че го разцепиха така. Аз примерно не съм играл бета. Като излезе играта ще играя кампанията с теран, но принципно най-обичам да играя мулти с Зерг. И така скачам на мултито без грам идея как се играе Зерг/Протос. Еми ебати шита!
Ся всички разбрахме, че Теран ще са all powerfull(или в момента са), но нещо встъпателно за всяка раса е задължително в такава игра.

- RRSunknown
- Elder God
Значи не е точно така както я мисли Амикае
Първо - кампанията с тераните е така замислена че да няма нищо общо с мултито- ще се използват единици които ги няма в мултито (примерно медички, файърбатове и т.н.), ъпгрейдите веднъж закупени в командния кораб ще бъдат активни за цялата кампания а самите мисии няма да са стандартните - построй и унищожи.
Второ - има бонус кампания с протоси която няма да е с дължината на теранската но със сигурност ще има какво да покаже.
Всъщост мисля че има някаква грешна представа за разцепването. Мислете от тази гледна точка - Modern Warfare 1 и Modern Warfare 2 - водят се две игри но реално са с един енджин, играят се по един и същ начин и се различават по мисии и подобрен мултиплеър в двойката.
Първо - кампанията с тераните е така замислена че да няма нищо общо с мултито- ще се използват единици които ги няма в мултито (примерно медички, файърбатове и т.н.), ъпгрейдите веднъж закупени в командния кораб ще бъдат активни за цялата кампания а самите мисии няма да са стандартните - построй и унищожи.
Второ - има бонус кампания с протоси която няма да е с дължината на теранската но със сигурност ще има какво да покаже.
Всъщост мисля че има някаква грешна представа за разцепването. Мислете от тази гледна точка - Modern Warfare 1 и Modern Warfare 2 - водят се две игри но реално са с един енджин, играят се по един и същ начин и се различават по мисии и подобрен мултиплеър в двойката.
Това не разбрах какво би трябвало да означава но ако имаш предвид баланс изобщо не си прав.Ся всички разбрахме, че Теран ще са all powerfull(или в момента са)
Ами какво не съм прав? Хайде последните 2 седмици нищо не съм чел, но преди това всички пишеха, че Теран са силни в абсолютно всичко. Въздух-въздух, земя-въздух, въздух-земя и т.н., това в сравнение с другите 2 раси. Е има много време още за баланс, но тия неща вонят толкова много на добрите стари Blizzard, че ми се вдига кръвното.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Доколкото разбирам, RRS иска да каже, че не си прав с това, че кампанията с Терани дава преимущество в мултито на хора, които в мултито ще решат да играят с Терани. Това, което той казва, е, че независимо дали в мултито играеш Теран, Зерг или Протос, все тръгваш еднакво неподготвен, независимо дали преди това си изиграл Теранската кампания или не.
А че съм ламер, ламер съм, че не съм чел достатъчно, не съм, ама все пак да си питам... А нямаше ли някакъв sandbox-режим, в който да разучаваш точно суеците, с които ще играеш после в мултито, ама без да се биеш всъщност с никого? Това ще го има ли в този collector's edition? Ако го има, тогава проблемът с неподготвеността е още по-малък.
А че съм ламер, ламер съм, че не съм чел достатъчно, не съм, ама все пак да си питам... А нямаше ли някакъв sandbox-режим, в който да разучаваш точно суеците, с които ще играеш после в мултито, ама без да се биеш всъщност с никого? Това ще го има ли в този collector's edition? Ако го има, тогава проблемът с неподготвеността е още по-малък.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Не ти разбирам драмата честно казано. За три игри мулти можеш да научиш повече за мултито от три превъртания на кампанията.Amikae wrote:В момента, в който видя този колекторс и кликам "Купи". Просто трябва да го притежавам. Единствено ме дразни, че го разцепиха така. Аз примерно не съм играл бета. Като излезе играта ще играя кампанията с теран, но принципно най-обичам да играя мулти с Зерг. И така скачам на мултито без грам идея как се играе Зерг/Протос. Еми ебати шита!Ся всички разбрахме, че Теран ще са all powerfull(или в момента са), но нещо встъпателно за всяка раса е задължително в такава игра.
Второ аз пък чувам, че тераните са яко преебани в сравнение с другите две раси. Както и да е, това са си чисти спекулациите докато протата не зацъкат и не минат първите турнири...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- RRSunknown
- Elder God
Не знам какво си чел но аз играя (и гледам риплеи) , обсъждайки с други играещи и ти казвам че това не е вярно. Ако си инсталирал играта ако искаш мога да ти пусна риплеи да се увериш.Ами какво не съм прав? Хайде последните 2 седмици нищо не съм чел, но преди това всички пишеха, че Теран са силни в абсолютно всичко. Въздух-въздух, земя-въздух, въздух-земя и т.н., това в сравнение с другите 2 раси. Е има много време още за баланс, но тия неща вонят толкова много на добрите стари Blizzard, че ми се вдига кръвното.
ДаТова, което той казва, е, че независимо дали в мултито играеш Теран, Зерг или Протос, все тръгваш еднакво неподготвен, независимо дали преди това си изиграл Теранската кампания или не.
Естествено че има скирмиши , както винаги е имало и плсю това ако още не сте разбрали играта ви изправя само срещу хора от вашата класа така че няма ситуации от сорта "аз играя първа игра а ме пускат срещу прота". Плюс това има дебел ин гейм указател с хелп.А нямаше ли някакъв sandbox-режим, в който да разучаваш точно суеците, с които ще играеш после в мултито, ама без да се биеш всъщност с никого? Това ще го има ли в този collector's edition? Ако го има, тогава проблемът с неподготвеността е още по-малък.
Няма такова нещо - статистиката засега е равни проценти победи по раси с леко изоставане на протос след последния пач. Б.т.в. протата вече цъкат и турнири имаше.Второ аз пък чувам, че тераните са яко преебани в сравнение с другите две раси. Както и да е, това са си чисти спекулациите докато протата не зацъкат и не минат първите турнири...
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
Вече официално - в Корея лобито живеещо от организация на про гейминг успя и играта е обявена само за възрастни - над 18+ години. (съобщават Korea Times) http://www.koreatimes.co.kr/www/news/te ... 64287.html
С това решение фактически се удря ранна брадва на професионална игра на Старкрафт 2 защото много добри играчи под 18 години, а да не говоря за зрителите.
С това решение фактически се удря ранна брадва на професионална игра на Старкрафт 2 защото много добри играчи под 18 години, а да не говоря за зрителите.