Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sun Mar 11, 2007 3:39 pm

Ми при вас хубавото е че повечето можете да отидете със студентски билети! Тук вариантът се казва Ден на зрителя, и всяко кино си има по един различен през седмицата. Цената е на половина и ние ще сме тогава на 300, защото май няма какво да се изцеди от тоя филм ако не глобалната визия, ефекти и пр. А който иска да се ръга на предпремиера, с адкизитивното ниво на нормален бг работник (което даже и не е) - обърнете се към Джайми за професионален съвет!! :lol: :mrgreen: :lol:
Таааа, до 23 остава само малко!!! :lol:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 3:50 pm

Ето още един здрав фен. :lol:

БаЙа, студентските билети са само за независимите некомерсиални филми на феста. Иначе гадовете си искат 6 лева на всеки човек за всяка прожекция на всеки филм. Което е пълна идиотщина, защото е близо до американската цена, а техният стандарт, както знаем, е поне десетина пъти по-висок.

В цивилизованите държави дневните прожекции са много по-евтини от вечерните, има отстъпки за брой посещения на месец и Дни на зрителя, има си цели кинокомлекси на половин цена или дори 2 филма за долар.

Обаче България е много далеч от цивилизована, ако изобщо е държава. :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Mar 11, 2007 3:53 pm

shayhiri wrote:Ти си умен човек. Защо не направиш простата сметка, че, ако филмът наистина е само зрелище, или го гледаш на голям екран, или не го гледаш изобщо. Съжалявам, но да се гледа такъв филм на компа в ГСМ заснет вариант е едно от най-безсмислените и абсурдни неща под слънцето. (То и по принцип си е, но за такива филми - баш. :roll: ) Като не искаш да го гледаш, не го гледай изобщо. Защо трябва да си хабиш очите, нервите и два часа от живота си пред монитора? :shock:
GSN-варианта няма да го гледам. Но при положение, че при все цялата му "уникалност" това зрелище имам чувството, че съм го виждал, няма смисъл да го гледам на кино. Всъщност единствената причина да реша да го гледам е прекалената настървеност на феновете.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 3:56 pm

Тогава просто ела с нас на премиерата. :) Така ще имаш непосредствени впечатления. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Mar 11, 2007 4:07 pm

tigermaster wrote:Всъщност единствената причина да реша да го гледам е прекалената настървеност на феновете.
Да ти кажа, мен пък точно такава настървеност страшно ме отблъсква и ме настройва срещу самия филм, който пък от своя страна обикновено се оказва вариращ между слаб и смешен. Явно има пряка връзка между степента на яростно фенбойстване за даден филм и неговата негледаемост от нормални хора. За пример (освен въпросния 300), ще дам Стар Варс™. Смехотворна боза с милиони фенове. Go figure. :shock: :?
:shark:
Feel the summer!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sun Mar 11, 2007 4:11 pm

Шайхири, сега фен фен, не вярвам точно!! Ама се тренирам да стана здравомислещ човек!! :lol:

А иначе тук в Ден-я на зрилетя билети те са към 3-3,50, което си е половинцена на нормален (?) билет! И хубавото е че всяко кино си избира различен ден, м/у понеделник и петък. Та можеш да извъртиш различни кина и филми през седмицата!! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 4:24 pm

Amos Trask wrote:Но хубавото е, че поне единият от нас ще изчака да види самия филм, преди да започне да дава мнения за него. :D
Амос, нали уж щеше да чакаш да видиш самия филм, преди да започнеш да даваш мнения за него? (Или си имал предвид мен? :lol: )
Amos Trask wrote:Да ти кажа, мен пък точно такава настървеност страшно ме отблъсква и ме настройва срещу самия филм, който пък от своя страна обикновено се оказва вариращ между слаб и смешен. Явно има пряка връзка между степента на яростно фенбойстване за даден филм и неговата негледаемост от нормални хора. За пример (освен въпросния 300), ще дам Стар Варс™. Смехотворна боза с милиони фенове. Go figure. :shock: :?
А сега изведнъж - пляс! - едно такова ултимативно, необосновано и, смея ли да кажа, обидно мнение? :? Не е хубаво така.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Mar 11, 2007 4:33 pm

300 го дадох само като пример за яростното фенбойство, не за друго. :D И то не само тук, в този форум, а на доста места из нета.

Останалото беше споделяне на предишен опит. 8-)
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 4:34 pm

Е, така може. :? Обективност преди всичко, нали така? :)

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Mar 11, 2007 4:35 pm

Ами прав е човека. От всичко показано до тук - трейлъри, тв спотове, кадри от филма извода е само един: шаренко, претрупанко с яко CGI и забавени кадри. Все едно гледаме интро на някоя компютърна игра. Нищо, заради което нормалните хора да ахкат и охкат.

Така че мнението си е съвсем обосновано.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 4:49 pm

Yan wrote:
shayhiri wrote: Добрутро! :) Нали това ви казвам. И положителните и "отрицателните" казват едно и също - просто авторите на първите са достатъчно в час, за да знаят каква е целта на филма. :?
А тя е да изкара малко кинти от нърдовете и тъпите американци?
Много кинти. 8-) От повечето хора. Толкова, че да стигнат за няколко продължения.

П.П.: И да даде на хората красота.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Mar 11, 2007 5:03 pm

shayhiri wrote:
Yan wrote:
shayhiri wrote: Добрутро! :) Нали това ви казвам. И положителните и "отрицателните" казват едно и също - просто авторите на първите са достатъчно в час, за да знаят каква е целта на филма. :?
А тя е да изкара малко кинти от нърдовете и тъпите американци?
Много кинти. 8-) От повечето хора. Толкова, че да стигнат за няколко продължения.

П.П.: И да даде на хората красота.
И как точно ги виждаш тия продължения? При положение, че историята не предполага да има?

И каква точно красота бе пич???
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Mar 11, 2007 5:09 pm

shayhiri wrote:П.П.: И да даде на хората красота.
Image
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 5:14 pm

Ян, както бях казал за продълженията:
shayhiri wrote:Звучи идиотски, но след боксофис опустошението, което ще спретне "300", на много хора (включително продуценти) ще започне да им се вижда много примамлива възможност. :wink:
Все ще измислят нещо. :) Аз бих, ако беше моя работа. Има и други известни антични битки. Пък и тази едва ли е свършила там. :idea:

Красота може да има във всичко. Да я намериш и покажеш е номерът. :o Стига сега, че пак ми се пригледа зверски. :(

Амос, къв е тоя бобър, ве? :lol:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Mar 11, 2007 5:23 pm

Това е мармот, който завива шоколад в станиол. 8-)
Feel the summer!