Таааа, до 23 остава само малко!!!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
GSN-варианта няма да го гледам. Но при положение, че при все цялата му "уникалност" това зрелище имам чувството, че съм го виждал, няма смисъл да го гледам на кино. Всъщност единствената причина да реша да го гледам е прекалената настървеност на феновете.shayhiri wrote:Ти си умен човек. Защо не направиш простата сметка, че, ако филмът наистина е само зрелище, или го гледаш на голям екран, или не го гледаш изобщо. Съжалявам, но да се гледа такъв филм на компа в ГСМ заснет вариант е едно от най-безсмислените и абсурдни неща под слънцето. (То и по принцип си е, но за такива филми - баш.) Като не искаш да го гледаш, не го гледай изобщо. Защо трябва да си хабиш очите, нервите и два часа от живота си пред монитора?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да ти кажа, мен пък точно такава настървеност страшно ме отблъсква и ме настройва срещу самия филм, който пък от своя страна обикновено се оказва вариращ между слаб и смешен. Явно има пряка връзка между степента на яростно фенбойстване за даден филм и неговата негледаемост от нормални хора. За пример (освен въпросния 300), ще дам Стар Варс™. Смехотворна боза с милиони фенове. Go figure.tigermaster wrote:Всъщност единствената причина да реша да го гледам е прекалената настървеност на феновете.
Амос, нали уж щеше да чакаш да видиш самия филм, преди да започнеш да даваш мнения за него? (Или си имал предвид мен?Amos Trask wrote:Но хубавото е, че поне единият от нас ще изчака да види самия филм, преди да започне да дава мнения за него.![]()
А сега изведнъж - пляс! - едно такова ултимативно, необосновано и, смея ли да кажа, обидно мнение?Amos Trask wrote:Да ти кажа, мен пък точно такава настървеност страшно ме отблъсква и ме настройва срещу самия филм, който пък от своя страна обикновено се оказва вариращ между слаб и смешен. Явно има пряка връзка между степента на яростно фенбойстване за даден филм и неговата негледаемост от нормални хора. За пример (освен въпросния 300), ще дам Стар Варс™. Смехотворна боза с милиони фенове. Go figure.![]()
![]()
Много кинти.Yan wrote:А тя е да изкара малко кинти от нърдовете и тъпите американци?shayhiri wrote: Добрутро!Нали това ви казвам. И положителните и "отрицателните" казват едно и също - просто авторите на първите са достатъчно в час, за да знаят каква е целта на филма.
И как точно ги виждаш тия продължения? При положение, че историята не предполага да има?shayhiri wrote:Много кинти.Yan wrote:А тя е да изкара малко кинти от нърдовете и тъпите американци?shayhiri wrote: Добрутро!Нали това ви казвам. И положителните и "отрицателните" казват едно и също - просто авторите на първите са достатъчно в час, за да знаят каква е целта на филма.
От повечето хора. Толкова, че да стигнат за няколко продължения.
П.П.: И да даде на хората красота.
Все ще измислят нещо.shayhiri wrote:Звучи идиотски, но след боксофис опустошението, което ще спретне "300", на много хора (включително продуценти) ще започне да им се вижда много примамлива възможност.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] and 4 guests