Абсурдистан, един бе ти достоен зарад тях!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Jan 17, 2007 10:48 am

еми какво да кажа-"европейци" :evil:
Image

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Jan 18, 2007 10:30 am

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Thu Jan 18, 2007 10:45 am

е то бива плюене, ама чак пък толкоз :?
Всичко що е родно е хубаво :) !

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Jan 18, 2007 1:12 pm

Муахаха :mrgreen:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jan 18, 2007 1:52 pm

култ е :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jan 18, 2007 3:49 pm

Явно доста мрази страната си тоя, който го е снимал, супер обидно е и изобщо не е смешно, жалко е направо.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 18, 2007 3:50 pm

Но пък е доста близо до истината, нали? Може да се нарече едностранчиво само на моменти. Или тъпият паметник на НДК не рухва там вече 15 години, или тия тротоари не са точно такива?
This is it. Ground zero.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Jan 18, 2007 4:12 pm

Че има глупости, има, но има и много добри попадения откъм хумор и много верни неща. Не знам дали на някой изобщо му се е случвало да застане на пешеходна пътека и всички идващи коли да му направят път, както е по правилник...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jan 18, 2007 4:17 pm

Че има верни неща има, просто се вбесявам, че по този начин трябва да се изтъква, до степен, че да ти се догади, че изобщо живееш в тази страна. А и с такова видео едва ли някой властимащ ще се трогне достатъчно, за да промени някое от тия неща кардинално. Все едно българите сме едни утрепки, които само лъжат, крадат и се възползват...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 18, 2007 4:22 pm

Ами честно казано от нас зависи да не си хвърляме боклуците на улицата, не от държавата.
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jan 18, 2007 4:24 pm

Elayne wrote:Явно доста мрази страната си тоя, който го е снимал, супер обидно е и изобщо не е смешно, жалко е направо.
Че какво да й обичаш?

Кавърът на Кулио на псевдоарабски в шопинг-секцията ме изкърти!

"As I walked through the Street of Sultan-Ahmed" :lol:

И после нескончаемото стадо, нахлуващо в "Дрехи 2ра Ръка"... :roll:

В България има матриал за още 100 филма като тоя.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jan 18, 2007 5:11 pm

Това клипче наистина "люпи дракони" (както вика бате Ники)! :mrgreen:
Но това че е доста срамно, не значи че не е вярно! И като българи всички си имаме някаква отговорност (не вина) за положението! Даже и да е само от "покриване" в къщи и в собственият си живот! (Диме, забележи че също се включвам в списъка макар че от 20 години живея средно на 3000 Км.) :twisted:
Специално мен не ме кара да се срамувам, даже вече го разпратих на приятелите с покана да посетят новата "европейска" придобивка; и не ме е срам защото неща от този род има абсолютно във всяка държава и приятелите ми са големи ценители на малко здарвословна и иронична автокритика. :wink:
Просто не мога да се навия да повярвям че някой в този фору мисли че в Щатите или Швеция (например) всички са умни, възпитани и красиви! :D
Лошото става когато се държиш като че ли това не е така, демек не съществува! Унизителното би било ако този клип беше направен от чужденци които не познават страната, но изпъкват само недостатъците!
Или не се смяхме всички скоро на американското "мозъчно" ниво (просто думата култура даже надхвърля този очакван минимум който анкетираните нямаха) в анкетата Уат из Ал-Кайда?!?!
По-принцип първият сигнал за липса на здравословно чувство за хумор е да разделяш нещата на такива с които МОЖЕ и НЕ може да се будалкаш (или да се будалкат другите де).
А смеха е от най-полезните физически упражнения!!! :lol:

(А и м/у другото в същият сайт има някои други прекрасни клипчета! Aaa, и много ми хареса блогът които даде Гибли по-горе! :lol: )
Last edited by BaYa on Thu Jan 18, 2007 5:38 pm, edited 2 times in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 18, 2007 5:22 pm

Добро е добро е, далеч по-цинично мое да е даже ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jan 18, 2007 5:56 pm

Шайхири, като не ти харесва да живееш в България, казваш 'че какво да й обичаш', защо не си емигрирал още?...

Жоро пък пише, че от нас си зависело. Кои сме нас, Жоро? Аз и ти, другите в тоя форум, останалите българи? Ето това ме ядосва най-много, че каквото зависи от мен, а предполагам и от теб, го правим - не си изхвърляме отпадъците през балконите, не правим кочина около кофите за боклук, не показваме 'знаци' през прозорците на автомобилите си (поне, вярвам, че ти не го правиш, аз не шофирам, но и да го правех пак нямаше да размахвам пръсти наляво-надясно). И въпреки, че има страшно много хора, които са достатъчно добре възпитани, има един куп други, които просто не са. И да Бая е права, че във всяка държава ги има такива. Защо обаче трябва точно за нашата страна да се тръби по тоя начин, толкова едностранно каква е кочина, каква е дупка на антикултурата и колко сме жалки и смешни? Ми не всички сме такива, дразни ме да опирам пешкира и етикета 'крадлива пасмина от хора, които живеят в кочина', защото други, не аз, правят каквото им харесва. Пак повтарям, каквото зависи от мен, от теб Жоро, от Шайхири и т.н. хора, за да не изглеждаме толкова долнопробно в очите на чужденците, го правим, но това по какъв точно начин влияе на сбирщината мърлячи и цигани? Или по какъв начин променя представата за България и българите в чужбина? По какъв начин мога аз да повлияя на възпитанието на такива хора или на социалния им статус, което евентуално би повлияло на начина им наживот и т.н. (всичко е навързано, нали)?

Ядосвам се на такива видеа, дори да са верни в голяма степен, защото създават отвратително име, което важи не само за мърлячите, а и за нас, щото ние сме част от тоя народ, точно както и официално циганьорите са. Мисля, че се преекспонира всичко лошо.
Last edited by Elayne on Thu Jan 18, 2007 5:58 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 18, 2007 5:57 pm

чувството за хмор е съществен елемент да се оцени филмчето. И кво те боли кво мисли чужденеца за българина? Ние не се ли ебаваме с разни "национални черти" кат "хубава германка" и прочее.
Last edited by Xellos on Thu Jan 18, 2007 6:05 pm, edited 2 times in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”