За или против притежаването на лично оръжие

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 14, 2010 7:09 pm

Абе човек, НАПИСАХ ТИ, ЧЕ В ЕДИНИЯ СЛУЧАЙ НЕ СЕ Е СТИГНАЛО ДО СТРЕЛБА САМО ЗАЩОТО ЧОВЕКЪТ С ОРЪЖИЕТО Е БИЛ СПРЯН! ЧЕТЕШ ЛИ ИЗОБЩО?
Да чета - в момента пак чета - ДО СТРЕЛБА НЕ СЕ Е СТИГНАЛО.
Друго не ме интересува защото аз това казвам - до стрелба се стига рядко. Защо се стига рядко писахме хиляда листа.

А къде си писал - аз те питам за примери за нещата които твърдиш от сто листа насам как щяло да има стрелба - стотици пъти го написа това за бабаитите , за кръчмарите, за агресивните а накрая като се стигна до примери се оказа че стрелба няма и ти въпреки това пишеш
Взема да ми писва. Давам пример с идиоти, които развяват пистолетите си като не знам какво и затова не искам да станат повече, а разбирам, че това доказвало тезата на РРС, че достъпът до оръжия трябва да се улесни, защото били за сплашване
Тъй като знам че си рейджкуитнал не се чуствам никакъв победител.
Просто се чудя защо имаме разминавания в логиката.
Last edited by RRSunknown on Tue Sep 14, 2010 7:15 pm, edited 1 time in total.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Sep 14, 2010 7:15 pm

Тва е циклизирала алогична циклизация като темата за Читанката. Изумително е направо. Някакви тотално очевидни неща се дискутират по същия спрял начин от същото лице, дето въртеше латерната и там.

До стрелба се стигало рядко. Като има повече оръжия в ръцете на хората, до стрелба ще се стига по-често. Близко до акъла, вселенска аксиоматична истина, която обаче РРС-а ще пожелае да докажа с дословна статистика или личен опит, евентуално от казармата. Щото всички знаем, че казармата и Габрово са представителната извадка за цяла България и целия свят.

Плз, модове, админи, НЯКОЙ - заключете проклетата тема! Знам, че може и да не я чета, ма ме облъчва и непрочетена - като видя, че нещо ново е писано в Общи и се окаже, че е писано в нея, получавам ортикария.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 14, 2010 7:20 pm

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ПИША И ПРИКЛЧЮВАМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ.
ХОРА, ЗАЩО ВИНАГИ, АМА ВИНАГИ ЕДИНСТВЕНИЯ АРГУМЕНТ ТРЯБВА ДА Е КОНТРА АРГУМЕНТА ОТ ТИПА - " ТИ НЕ СИ ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА , НИЩО НЕ ЗНАЕШ НИЕ ЗНАЕМ АМА НЯМА ДА ТИ КАЖЕМ ЩОТО ТОВА СА НЯКАКВИ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА'
НЯМА ДА ТИ ДАДЕМ ПРИМЕРИ НО НИ Е ПО-ЛЕСНО ДА ТИ КАЖЕМ ЧЕ СИ НИ ПОД НИВОТО.

ДОБРЕ ТАКА ДА Е - ПОД НИВОТО СЪМ ВИ. НИЩО НЕ ЗНАМ. ЛАТЕРНА СЪМ. ИЗТРИЙТЕ МИ ВСИЧКИТЕ ПОСТОВЕ ПО ТЕМАТА ЗАЩОТО
ПОСТОВЕТЕ МИ ПО НЕЯ ЗА ПРЕКАЛЕНО ТЪПИ ЗА ТОЗИ ФОРУМ.

ХУБАВО Е ЧЕ АМЕЛИЯ МИ ОТВОРИ ОЧИТЕ - БЛАГОДАРЯ И ЗА КОЕТО.