мен нумпад не ми трябва, даже ме дразни

Moderator: AlDim
А също така ще браузваш ли на две високостни? Зашото и модерните браузъри са 3д ускорени.Moridin wrote:Ходих да разгледам малко лаптопи в Плесио да се ориентирам в резолюциите и установих, че тия на 1366х768 са ужасно едра и грозна картина, тия на ФуллХД ми натоварват бая очите, а от тия с 1660х900 по целия бг нет има само 5-6-10 модела "бизнес" лаптопи, които като правило са без външна карта.
АРГХ.
Чудя се дали изобщо ми трябва външна карта ако ще геймя веднъж на две високосни...
Ми като знам по колко точно прозорци оставя отворени Мор - някъде на около една трета от моите бих казал че особено ако има доста флашове на нещо с дискретна видео карта би му предложило насичащо преживяване при браузинг.RRSunknown wrote:Според теб бизнес лаптопите не могат да браузват така ли?
Що се отнася до Full HD - 1920*1080 - увеличаването в Windows 7 би трябвало да работи достатъчно добре.Moridin wrote:Еми хубаво, ама как да реша въпроса с резолюцията. ФуллХД монитор като го сваля на 900 вертикала и се размазва, поне тоя който пробвах наживо, не знам кой беше точно, но предполагам, че е стандартно поведение.
Преди това беше вярно, но вече определено не е. Dedicated видео карта въобще не е нужна за обща употреба - вградените опции от последната година вършат идеална работа за ускорение на Уиндоус и браузването, особено на AMD новите APU-та са перфектни за целта.А също така ще браузваш ли на две високостни? Зашото и модерните браузъри са 3д ускорени.
Именно. Не знам дори защо я има тая дискусия за разделителните тук. Windows 7 може да увеличава размера на всички обекти на екрана до 125% или 150% - така хем се ползва native разделителната, хем всичко е по-удобно за четене.bsb wrote:Що се отнася до Full HD - 1920*1080 - увеличаването в Windows 7 би трябвало да работи достатъчно добре.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests