Споделете
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
A must quote просто 
Never trust something that bleeds for a week and doesn't die

Never trust something that bleeds for a week and doesn't die

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Любопитството погубва разни неща.JaimeLannister wrote:Бе в такива моменти се радвам, че съм мъж...
Въпреки че... Ми е любопитно...
Ненам, чувството е уникално и определено няма с кво да го сравня, лекия грип никак не ми прилича на него. Уникален тип болка, който не съм чувствала в други ситуации. Уникално усещане, че карантиите ти, в частност матката, ще паднат с мазен плясък на пода. Уникален дискомфорт от това, че нещо изтича от теб, без да можеш да го спреш. Уникален страх, че оставяш кървава диря по всички повърхности, на които седнеш и т.н. Що се отнася до нервите - ПМС нямам, обаче докато усещам всичките тия неща, които описах, съм ужасно раздразнителна. Добре че баш гадното е само 2-3 дена.
- Interpreter
- Forsaken
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
I'm Jack's expectation 

Тук ще те подкрепя на 100%. Пък и целият драматизъм и градски легенди около усещането си е баш преувеличено помоему. Лек грип може би не е най-подходящото сравнение, но да кажем, че посттравматичният шок след биене на онези поливалентните (или както там се викаха) ваксини преди ходене в африканска или латиноамериканска държава се приближава. Някак си, странични ефекти почти липсват, но идеята, че нешо дълбоко в тялото и имунната ти система се е разклатило е осезаемо.Morwen wrote:Бе, това за мен винаги е било или градска легенда или плод на това, че не те оставят на мира, когато ти е зле.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Е всичко това е строго индивидуално, не може да се правят такива квалификации като "драматизъм" при положение, че има жени, които не могат да станат от леглото от болки (примерно).
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ами аз съм припадала, пък не знам. Наистина си е строго индивидуално. Имам познати, които изобщо не го и усещат, дето се вика, докато на мен буквално ми е е случвало да губя съзнание от болки. Имам приятелка, която е същата като мен в това отношение, та тя се кълне, когато раждала, въобще не я боляло толкова в сравнение с гърчовете, които получава всеки месец.
Ужас! Това очевидно се оказа прибързано мнение. Пък и то винаги зависи дали яйчниците или матката се усеща повече, което не съобразих.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Абсолютно индивидуално е. Някои не усещат нищо(включително и аз, допреди 5-6 години). Сестра ми пък два пъти е влизала в болница.
А за ПМС-а, можеш само да се радваш, че го нямаш. Малко работи са ми по-отвратителни от това направо да искам да изляза от кожата си, да знам, че усещането е изкуствено и това да не променя нищо.
А за ПМС-а, можеш само да се радваш, че го нямаш. Малко работи са ми по-отвратителни от това направо да искам да изляза от кожата си, да знам, че усещането е изкуствено и това да не променя нищо.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*