Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Oct 09, 2008 6:22 pm

Бе в такива моменти се радвам, че съм мъж...
Въпреки че... Ми е любопитно...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 09, 2008 6:27 pm

A must quote просто :)

Never trust something that bleeds for a week and doesn't die :mrgreen:

Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Oct 09, 2008 8:14 pm

JaimeLannister wrote:Бе в такива моменти се радвам, че съм мъж...
Въпреки че... Ми е любопитно...
Любопитството погубва разни неща.

Ненам, чувството е уникално и определено няма с кво да го сравня, лекия грип никак не ми прилича на него. Уникален тип болка, който не съм чувствала в други ситуации. Уникално усещане, че карантиите ти, в частност матката, ще паднат с мазен плясък на пода. Уникален дискомфорт от това, че нещо изтича от теб, без да можеш да го спреш. Уникален страх, че оставяш кървава диря по всички повърхности, на които седнеш и т.н. Що се отнася до нервите - ПМС нямам, обаче докато усещам всичките тия неща, които описах, съм ужасно раздразнителна. Добре че баш гадното е само 2-3 дена.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Oct 09, 2008 8:17 pm

Поне има крилца. Но за духа кървящ криле няма :?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Oct 09, 2008 8:22 pm

Сега се замислих...
Мисля, че престоя ми в Канада ще е като мензис (ако евентуално останем да живеем тук). Никога няма да ми е приятен, никога няма да свикна с него, някак ще живея и един хубав ден ще осъзная, че съм прекарала повече от половината си живот тук и ще се чувствам странно...

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 09, 2008 9:16 pm

В тоя ред на мисли
http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Mary_(cocktail) :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Oct 09, 2008 10:13 pm

OMG 0_0
http://en.wikipedia.org/wiki/Typhoid_Mary_(comics)

Кое ли ще е следващото? Influenza Henry?

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 10, 2008 9:43 am

I'm Jack's expectation :mrgreen:

Clio
Moderator

Post by Clio » Sat Oct 11, 2008 2:42 am

Ам, а ко стана със замундата? Отваря ли ви се на вас? :roll:
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Sat Oct 11, 2008 3:19 am

Да.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat Oct 11, 2008 10:55 pm

Morwen wrote:Бе, това за мен винаги е било или градска легенда или плод на това, че не те оставят на мира, когато ти е зле.
Тук ще те подкрепя на 100%. Пък и целият драматизъм и градски легенди около усещането си е баш преувеличено помоему. Лек грип може би не е най-подходящото сравнение, но да кажем, че посттравматичният шок след биене на онези поливалентните (или както там се викаха) ваксини преди ходене в африканска или латиноамериканска държава се приближава. Някак си, странични ефекти почти липсват, но идеята, че нешо дълбоко в тялото и имунната ти система се е разклатило е осезаемо.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sat Oct 11, 2008 11:05 pm

Е всичко това е строго индивидуално, не може да се правят такива квалификации като "драматизъм" при положение, че има жени, които не могат да станат от леглото от болки (примерно).
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Oct 11, 2008 11:23 pm

Ами аз съм припадала, пък не знам. Наистина си е строго индивидуално. Имам познати, които изобщо не го и усещат, дето се вика, докато на мен буквално ми е е случвало да губя съзнание от болки. Имам приятелка, която е същата като мен в това отношение, та тя се кълне, когато раждала, въобще не я боляло толкова в сравнение с гърчовете, които получава всеки месец.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat Oct 11, 2008 11:25 pm

Ужас! Това очевидно се оказа прибързано мнение. Пък и то винаги зависи дали яйчниците или матката се усеща повече, което не съобразих.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Sat Oct 11, 2008 11:52 pm

Абсолютно индивидуално е. Някои не усещат нищо(включително и аз, допреди 5-6 години). Сестра ми пък два пъти е влизала в болница.
А за ПМС-а, можеш само да се радваш, че го нямаш. Малко работи са ми по-отвратителни от това направо да искам да изляза от кожата си, да знам, че усещането е изкуствено и това да не променя нищо.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*