Moderator: Moridin
За случаи, като паладинския е създаден nerf bat-aSvetlio wrote:Мда, това с ачийвмънтите голяма забава, ходих до Огримар да ставам Фишинг ДипломатХем отидох с кодото да се маскирам като Орда, ама гардовете ме усетиха
Влязох през задния вход, повъртях се малко и на онези им омръзна да ме гонят, метнах въдицата и айде рибката в торбата. После си викам, така и така съм тука, дай да отида до RFC че да отметна още един ачийвмънт (ще ставам аз classic dungeon master
) ... ама гардовете ме спипаха още близо до грифоните. Добре че си носех малко спийд-поушънки, ама последните трима буквално на гръб ги изнесох до входа на инстанса, друго си е да си прот-пала
![]()
![]()
Иначе прот-паладинът е станал такова прасе, че няма накъдеС новия талант дето ти дава +дмг като процент от стамината - гледам, а, +700 дмг с фул прот гиър, алеле-мале
![]()
Ако пък сложа и куест гиъра, гоня къде 1000, маге в ламарина
![]()
![]()
На Безглавия конник самичък му минах първата фаза, вай
Едно роге се опита да ме ръчка с ножчетата си край СМ, сгънах го като палачинка без да изгубя и 10% живот; уориър ми налетя в Алтерак с пълен живот и пълна скала рейдж... избяга ми на 5% докато аз още умувах с който скил пък да го прасна сега
![]()
А срещу ъндеди е валяк, в експанжъна просто ще е майка плаче
Единствено ми липсва, че вече няма Салвейшън, та ДПС-тата ще се научат що е това Омен
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest