За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 24, 2008 12:26 pm

Ех, няма ссссладка рибка прешшшшъссс. :mrgreen: Баси май са нърфнали и колосите в Хелфайър за Colosal Menace куеста :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Oct 24, 2008 12:37 pm

Че те винаги са били кекави. Само последния изисква двама.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 24, 2008 1:10 pm

Абе неам спомен с магето да не се узорвах яко. Както и да е :) Мня не ми се занимава с новата професия при положение, че ме напълниха с глифове каките, пък се пак са само 5 слота за са. Мисля да фана инжинерство, макар че си е болка, ама поне имам в банката хеликоптерче дет иска 350. Много болка :? ма са пари близард дал с два алта 70 ше поизръшквам аукциона :)

:mrgreen:
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 26, 2008 10:37 am

:mrgreen:
Spoiler: show
Image

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Oct 30, 2008 11:15 pm

Мда, това с ачийвмънтите голяма забава, ходих до Огримар да ставам Фишинг Дипломат :lol: Хем отидох с кодото да се маскирам като Орда, ама гардовете ме усетиха :roll: Влязох през задния вход, повъртях се малко и на онези им омръзна да ме гонят, метнах въдицата и айде рибката в торбата. После си викам, така и така съм тука, дай да отида до RFC че да отметна още един ачийвмънт (ще ставам аз classic dungeon master 8-) ) ... ама гардовете ме спипаха още близо до грифоните. Добре че си носех малко спийд-поушънки, ама последните трима буквално на гръб ги изнесох до входа на инстанса, друго си е да си прот-пала :lol: :lol:

Иначе прот-паладинът е станал такова прасе, че няма накъде :shock: С новия талант дето ти дава +дмг като процент от стамината - гледам, а, +700 дмг с фул прот гиър, алеле-мале :shock: :shock: Ако пък сложа и куест гиъра, гоня къде 1000, маге в ламарина :lol: :lol: :lol: На Безглавия конник самичък му минах първата фаза, вай 8-) Едно роге се опита да ме ръчка с ножчетата си край СМ, сгънах го като палачинка без да изгубя и 10% живот; уориър ми налетя в Алтерак с пълен живот и пълна скала рейдж... избяга ми на 5% докато аз още умувах с който скил пък да го прасна сега :lol: :lol: А срещу ъндеди е валяк, в експанжъна просто ще е майка плаче 8-) Единствено ми липсва, че вече няма Салвейшън, та ДПС-тата ще се научат що е това Омен :wink:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Oct 31, 2008 12:34 am

Svetlio wrote:Мда, това с ачийвмънтите голяма забава, ходих до Огримар да ставам Фишинг Дипломат :lol: Хем отидох с кодото да се маскирам като Орда, ама гардовете ме усетиха :roll: Влязох през задния вход, повъртях се малко и на онези им омръзна да ме гонят, метнах въдицата и айде рибката в торбата. После си викам, така и така съм тука, дай да отида до RFC че да отметна още един ачийвмънт (ще ставам аз classic dungeon master 8-) ) ... ама гардовете ме спипаха още близо до грифоните. Добре че си носех малко спийд-поушънки, ама последните трима буквално на гръб ги изнесох до входа на инстанса, друго си е да си прот-пала :lol: :lol:

Иначе прот-паладинът е станал такова прасе, че няма накъде :shock: С новия талант дето ти дава +дмг като процент от стамината - гледам, а, +700 дмг с фул прот гиър, алеле-мале :shock: :shock: Ако пък сложа и куест гиъра, гоня къде 1000, маге в ламарина :lol: :lol: :lol: На Безглавия конник самичък му минах първата фаза, вай 8-) Едно роге се опита да ме ръчка с ножчетата си край СМ, сгънах го като палачинка без да изгубя и 10% живот; уориър ми налетя в Алтерак с пълен живот и пълна скала рейдж... избяга ми на 5% докато аз още умувах с който скил пък да го прасна сега :lol: :lol: А срещу ъндеди е валяк, в експанжъна просто ще е майка плаче 8-) Единствено ми липсва, че вече няма Салвейшън, та ДПС-тата ще се научат що е това Омен :wink:
За случаи, като паладинския е създаден nerf bat-a :mrgreen:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Oct 31, 2008 10:14 am

определено паладина е станал прасе :D
добре че ще ни нерфнат малко, че около мен не спряха да плачат. предполагам и че на 80-ти малко ще се балансират нещата.

Иначе, моя ретри пала направо кърти, милия. В батълграундовете съм машина за хонор, особено както сега дава различен хонор на всеки. не съм хванал точно системата ква е, ма снощи излязох с 800+ хонор от Алтерака, и то с ПВЕ дрешки това и чукчето на Наару

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 31, 2008 11:13 am

Мняя аз най-сетне май ше се прежала да вкарам друида в алтерак за сефте :oops: Хич ме нема в пвп ма тая хонор валута нема сама да дойде ;(

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Oct 31, 2008 1:24 pm

даааа... Светът наистина скоро ще почне да реве от паладините. Т.е. рогетата вече реват и се тръшкат и който се е усетил, крие се по сенките и не шава много.

А пък мога да се похваля, че моето дебело пиле златно Асая вчера се намъкна в ТК - милата, дори в редови инстанс там не беше влизала, та и територия, и гарга разкрива. Хората редово си минават инстансите там, на самата Асая й тежи един куест за potion master от Ботаника, ама нямаше кой да отиде досега.

И така, метнахме се ние весела дружина алтове на народа от гилдията - и моето пиле - с "шарена" екипировка, без енчанти - хич и не очаквах да я вземат, ама добри хора, смилиха се и не се наложи пак да размотавам Ланис да лекува там. И така, докато се усетя, разчистихме коридора и стигхнахме Алар. Ей... ама колко е хубаво само да си припкаш, подскачаш и да пердашиш.. прелест! Хич не съм си и сложила damage meter, че ме е срам да го гледам - то Асайка си я заведох там на разходка. Ама то моето злато ненагледно ме изненада - оказа се, че съм била втора по дмж на Алар :shock: :shock: :shock: . Поне това ми изпрати като отчет нашия шадоу прийст.

А колко сладък са го направили insect swarm - като пуснеш бубите на врага и те политат със звук на изстребители-инсекти.

Другата голяма веселба беше на Солариан. Включих си ад-она за алармиране на дебъфа на Солариан, ама не знам защо (може нещо от видео настройките), не се задейства. По едно време слушам народа да реве "Run away, Assaya, run away". Побягнах настрана, пък по едно време бях запратена висоооко горе. Последва мазно спускане и хоп - покрих achievement-а за скок отвисоко. За финал опердашихме и Каел. Е, помряхме малко... Редовия ни рейд лидер, който тоя път беше решил да почива от отговорност, оставяйки лидерстването на друг, не удържа по едно време и почна назидателно да обяснява кой какво да прави. Е.. последните две фази на успешната битка ги изгледах кротко полегнала в дъното на залата.

И пак нямаше луут за Асайче :cry: Хич не му върви горкото. Добре, че със значките си купих коланче, че до миналата седмица се размотавах със зелено коланче с някакви 19 спелдемидж и мижави статсове.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 31, 2008 1:51 pm

Усееещам аз как скоро ше респектна ферала на бухльо :mrgreen: Ма първо да се нарадвам на берсерка.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Nov 01, 2008 10:27 am

Retri pala is dead. Rust in peace ...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Nov 01, 2008 10:31 am

Що тъй да не са ги нърфнали вече?

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Nov 01, 2008 10:39 am

To the ground and way beyond ...

Взеха им всичко ново, мана ротацията, и на всичкото отгоре AW и балоните пак са вързани а forberance е 2 минути :(

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Nov 01, 2008 10:47 am

и кога да е станало това, като снощи им дишахме прахта по дмж? :evil:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Nov 01, 2008 6:28 pm

Нерфовете се изразяват в редуциране на някой % на умения. Останалото са поправки на умения, които по принцип не трябваше да са толкова могъщи. А според вас нормално ли беше един паладин със сини итеми да бие герои облечени целите в Brutal Gladiator итеми и то без грам усилие или умение от играча?