Бтв, другия уикенд ще джойня и аз, макар че комплексите сигурно ще ми попречат да играя, но ше видим

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Глупости! Ролята на вратаря е съдбоносна - и дълбоко драматична и напрегната. Пробвай и ше видиш.Xellos wrote:Максимума усилие дет мо да положа е да кисна за 3та греда ма като ви гледам как джиткате ще е унижение
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да ти кажа и вълничките отвчера...Roland wrote:Ади, да сложиш пак и двете опашки!
Споко, тоя път няма да има рандъм квартални махлени, които да прецакат всичко :/Roland wrote: Бтв, другия уикенд ще джойня и аз, макар че комплексите сигурно ще ми попречат да играя, но ше видим
Users browsing this forum: No registered users and 39 guests