Изгледах си екстрите на DVD-то и съм едновременно доволен и леко ядосан. Доволен съм, защото има около час и половина стъф, който е много по-разнообразен от този в първи сезон - най-различни филмчета за този или онзи момент от заснемането. Повечето са супер симпатични и яко режисирани, макар и да са доста кратки. Само мейкингът (който е всъщност интервю с актьорите, примесено с кадри от сериала) е 20 минути.
От друга обаче екстрите не са разположени в категории, както беше преди, а са в един общ списък и не знаеш кое е документално и кое не.
НЕ СА ВКЛЮЧИЛИ ВСИЧКИ ЪНСИЙН СКИНС! Тва вече ме разби тотално. Има само три ънсийна - кошмарът на Тони, Макси и Джеймс и някакво 10-минутно за Каси, което май е пуснато специално за това издание. Няма ги изгубените седмици, нито срещата на Скеч и Ануар, нито няколкото дневника. За сметка на това го има тайното парти, дето излезе скоро след първи сезон, и коледното филмче.
Като цяло мисля, че можеха да се насилят да го направят на 4 диска, но да си има всички филмчета, в крайна сметка те бяха това, което осмисляше купуването на първи сезон.
В който ред на мисли тук звукът май е ок и няма рязани песни
Нещата, които не са сложили:
The Lost Weeks
Chriss' Final Message
Anwar's Diary
Sketch's Video Diary
Anwar and Sketch's date
Michelle's dating video
Abigail's Video Diary
Трейлърите на епизодите
Всъщност каквито и да било промота, освен главния трейлър
And you can't dance with a devil on your back...