Причината за провала му е далеч по-тривиална разбира се. Хората не обичат да гледат как лошият побеждава. На това точно сме се нагледали в скапания живот.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Нормален ?shayhiri wrote:Наваксвам пропуснати култови/качествени/забавни филми. Допуснах, че този минава по някоя от линиите.![]()
Краят може да ти е харесал само на фона на това какъв щеше да е иначе, но пак не става. Това не е история, Дем. Това са евтини сюжетни врътки без никакъв смисъл. В скапания Илюзионист поне се опитваха да изкарат убиеца (Айзи) добър. Тук не се и опитват.Що за човек би се изкефил на филм, в който целта на лошия е да изтребва цели народи по света - включително с ядрено оръжие - и в края на филма зрелищно я постига, въпреки жалките усилия да бъде спрян?
![]()
Аз, поне теоретично. Но точно този филм го изтраях около пет минути, така че не мога да кажа нищо конкретно за края му. Но да смяташ, че на никого няма да му хареса, защото видите ли злия бил много зъл и Злото побеждавало, е тотална смешка.Що за човек би се изкефил на филм, в който целта на лошия е да изтребва цели народи по света - включително с ядрено оръжие - и в края на филма зрелищно я постига, въпреки жалките усилия да бъде спрян?
И това е лошо понеже...?В скапания Илюзионист поне се опитваха да изкарат убиеца (Айзи) добър. Тук не се и опитват.
И защо трябва да има поука? Но ако искаш сериал където богатото, арогантно и самоуверено коп'ле се измъква всеки път - гледай Новият Политик.shayhiri wrote:Като сте толкова отворени, цитирайте ми друг филм с аналогичен финал и поуката от него.
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests