Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Mar 10, 2007 11:48 pm

Не схващам, какво продължение искаш от филм в който всички умират? :shock:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 10, 2007 11:55 pm

Е що спойлиш сега така?!! :shock: :evil: Майко-о... :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Mar 11, 2007 12:17 am

shayhiri wrote:По-скоро, ако си 15-25 годишен нърд, който отива на премиерата с пластмасов меч и след филма рита с крясъци боклукчийските кофи - съдейки по оплакванията по форумите. :lol:

Иначе, честито на всички братя! :) (И на останалите!) Както и очаквах, и за огромна изненада на повечето фенчета :roll:, 300 е избил персите още в премиерния си ден. Близо 30мил.! Това означава, че за уикенда може да изкара близо 100мил, което беше смятано за абсолютно невъзможно за пролетна премиера и за забранен за непълнолетни филм, камо ли и двете. :roll: :lol:

Имайте предвид, че недоразумението Ерагон изкара 72мил. всичко на всичко. :? Ето защо държа толкова на този филм. Защото предпочитам да гледам неговото продължение вместо Ерагон2. А вие?

Това и ще стане. При това положение продължението на 300 е 100% сигурно (а името Ерагон, надявам се, няма да чуя повече). Да се надяваме и че ще е първопроходният филм на цяло течение. Филми като Властелина, уви, очевидно са по силите само на Джаксън и дълго време ще е така. Тъй че точно 300 в качеството си на ЛОТР Лайт е голямата надежда в този момент.
Опазил ни господ от 30+ годишните нърдове виреещи в тоя форум...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Mar 11, 2007 12:27 am

Първи ревюта:
http://www.boxofficemojo.com/reviews/?id=2267&p=.htm
http://imdb.com/news/sb/2007-03-09/
http://www.rottentomatoes.com/m/300/
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... &sb=5&vc=1

Code: Select all

Months before its release 300 already was revered by those who consider it a magnificent achievement for a live-action film to look exactly like a video game. Forgive me, but I don't see that as a reason to celebrate.
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 12:38 am

Мен точно "отрицателните" ревюта ме надъхаха много повече от преобладаващите положителни. Така че препоръчвам и на вас да четете предимно тях. :lol: Тия сякаш не знаят на какъв филм отиват, баси. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Mar 11, 2007 12:49 am

Пък аз не видях нито едно сериозно ревю от "преобладаващите положителни", което да обявява филма за велик. :lol: Повечето такива го определят като безмозъчно забавление за феновете на подобни зрелища.
А при отрицателните нещо ми се губи надъхващия ефект... :roll:
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 1:06 am

Amos Trask wrote:Пък аз не видях нито едно сериозно ревю от "преобладаващите положителни", което да обявява филма за велик. :lol: Повечето такива го определят като безмозъчно забавление за феновете на подобни зрелища.
Добрутро! :) Нали това ви казвам. И положителните и "отрицателните" казват едно и също - просто авторите на първите са достатъчно в час, за да знаят каква е целта на филма. :?

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Mar 11, 2007 3:10 am

shayhiri wrote: Добрутро! :) Нали това ви казвам. И положителните и "отрицателните" казват едно и също - просто авторите на първите са достатъчно в час, за да знаят каква е целта на филма. :?
А тя е да изкара малко кинти от нърдовете и тъпите американци?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 11, 2007 9:28 am

Dudes, престанете. 300 е просто

God Of War 4: The Next Adventure Of Kratos When He Is Mortal Yet Again - An Ingame Movie

И си го разглеждайте като такова. И ще се ходи и ще се кефим на макс от насилието и планините от трупове :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Mar 11, 2007 10:31 am

Аз бтв не се кефя на насилието и планините от трупове, когато не участвам и в двете. Т.е. да си джъгам Год ъв Уор е едно, да зяпам CGI филмче - друго. А иначе аз и на втората Фантастична 4-ка ще отида с идеята, че знам на кво отивам, ма пак ще си го оплюя после, като е шайтче :)
And you can't dance with a devil on your back...

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Mar 11, 2007 1:03 pm

Yan wrote: Опазил ни господ от 30+ годишните нърдове виреещи в тоя форум...
След 5 години друга песен ще запееш :D
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Sun Mar 11, 2007 1:43 pm

А бтв някой гледал ли го е вече 300 че се изказват такива експертни мнения :mrgreen:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sun Mar 11, 2007 2:02 pm

inkheart wrote:А бтв някой гледал ли го е вече 300 че се изказват такива експертни мнения :mrgreen:
Разбира се че не!!! :roll: :wink: Аз специално с нетърпение чакам 24/03 - следпремиерният ден тук; та да си отида на спокойствие и да си го оплюя яко после!!! :mrgreen: Но честно, не помня дали бг премиерата е по-рано или и там се съобразяват с Еуропа-та!! :lol:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Mar 11, 2007 3:01 pm

Roland wrote:Аз бтв не се кефя на насилието и планините от трупове, когато не участвам и в двете.
Искаш да си част от планина трупове? :shock: :shock: :shock:

Както и да е. Казах вече какви са ми очакванията за филма. Между другото, по тракерите излезе с перфектно качество - поне доколкото може да е добро, щом е симано с GSM. Който иска, да сваля. Аз едва ли ще си харча парите за такъв филм, но ще почакам по-свестен релийз.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 11, 2007 3:08 pm

Ти си умен човек. Защо не направиш простата сметка, че, ако филмът наистина е само зрелище, или го гледаш на голям екран, или не го гледаш изобщо. Съжалявам, но да се гледа такъв филм на компа в ГСМ заснет вариант е едно от най-безсмислените и абсурдни неща под слънцето. (То и по принцип си е, но за такива филми - баш. :roll: ) Като не искаш да го гледаш, не го гледай изобщо. Защо трябва да си хабиш очите, нервите и два часа от живота си пред монитора? :shock: