Проблемите с логването, доколкото ги има, уви няма да се оправят, и ако не са само тук - определено е за смяна на браузъра (и без това тази мизерна програма, която по неясни и за мен причини и аз продължавам да ползвам, гълта повече рам отколкото уиндоуса сам по себе си баси).
Имам известно подозрение, че те се случват на хора с много големи доставчици, които не дават фиксирано айпи и ОСВЕН това използват няколко бивши локални мрежи. Поне до този извод ме доведе, факта, че с промяна насочена към такава ситуация навремето оправихме донякъде нещата. Но не мога да знам дали е така наистина.
Разбирате, че е не трудно, ами направо невъзможно, да се дебъгне проблем, който аз не възпроизвеждам на собствения си компютър и който се появява абсолютно нередовно и безсистемно. Да беше от мен писано пхпББ, да имах идеи къде да се пипне, но при това положение е изключено, да не говорим, че при съпорта който се хвърля върху пхпББ от хорат дето го правят, е почти изключено такъв генерален бъг да се е задържал толкиова време, което очевидно води до извода, че проблемът е в клиентските телевизори.
This is it. Ground zero.